355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İyi günlerde kullan canım. Ben de hep eşime sorardım. O şu olsun derdi. Başlardım ama onun şusu var busu var. Bu olsun bence. O da bana kızardı sen kararını vermişsin zaten niye bana soruyorsun diye :9: Ahhh ahhh.... Özledim valla :(

Madame coco mağazaları da baya indirimli oluyor. %50 +%50 yapıyorlar. Ama bana çok kaliteli gelmiyor orası. Biraz aksesuar amaçlı birşeyler alınabilir.

Sor bakalım canım. Merak ediyorum valla nasıl bir yer. Seninki artık oranın yerlisi olmuştur zaten biliyordur :ssz:

canım nevresim takımı aldım %100 pamuk bence güzel ama kullanmadan bilemem umarım sağlam çıkar :((

Amin tatlım teşekkür ederim.. valla ben sarımsız gidiyorum annemle ha nişanlım yanımda olsa çok daha güzel olurdu çünkü ben çok kararsız ve hemen etkilenen biriyim o olsaydı belki daha kolay olurdu.. kendisinin benden tek isteği '' hayatım rica ediyorum pembe ayıcıklı güllü dallı şeyler alıp evimizi şirinlerin evine benzetme'':9::9: o yüzden aldığım herşeyin fotosunu çekip gönderdim beğendi allahtan.. Taç Galatasaray çift kişilik nevresimimide aldıım çeyizim tamamdır :21::21:

tamam canım sorarım bugun.fılm ızlıyorum bende smdı skıntıdan
İyi günlerde kullan canım. Ben de hep eşime sorardım. O şu olsun derdi. Başlardım ama onun şusu var busu var. Bu olsun bence. O da bana kızardı sen kararını vermişsin zaten niye bana soruyorsun diye :9: Ahhh ahhh.... Özledim valla :(

Madame coco mağazaları da baya indirimli oluyor. %50 +%50 yapıyorlar. Ama bana çok kaliteli gelmiyor orası. Biraz aksesuar amaçlı birşeyler alınabilir.

Sor bakalım canım. Merak ediyorum valla nasıl bir yer. Seninki artık oranın yerlisi olmuştur zaten biliyordur :ssz:

canım nevresim takımı aldım %100 pamuk bence güzel ama kullanmadan bilemem umarım sağlam çıkar :((

Amin tatlım teşekkür ederim.. valla ben sarımsız gidiyorum annemle ha nişanlım yanımda olsa çok daha güzel olurdu çünkü ben çok kararsız ve hemen etkilenen biriyim o olsaydı belki daha kolay olurdu.. kendisinin benden tek isteği '' hayatım rica ediyorum pembe ayıcıklı güllü dallı şeyler alıp evimizi şirinlerin evine benzetme'':9::9: o yüzden aldığım herşeyin fotosunu çekip gönderdim beğendi allahtan.. Taç Galatasaray çift kişilik nevresimimide aldıım çeyizim tamamdır :21::21:

ahahaha bende buldum kendimden bi tanee bnm çeyizim baştan asagı GALATASARAY'la dolu olacak :9: :9: :16: :16: :16: onun dısında pembe şeyleride cok seviyorum hele mutfakta aksesuarları o tabaklarlar kaşıklar falan oluyor ya onlara bitiyorum ama bi yandanda bakınca kendimle çelişiyorum cocukca geliyor o yüzden bn ömer olmadan asla cıkamam :9: :9: :9:

canım benim Amiiinnn inşallah :)) tamam kuzucum burda kaynatalım o zaman ;))

Gökçeemm kız senin trendyolda, buralarda ne işin var sevdiceğin gitmicek mi 5 gün sonra hadi hadi onun yanına burda seni istemiyoruz şuan da o gidince zaten burdan çıkmıcaksın son günlerini değerlendirrr:9::9::9: Amiin canım beniimm

Daha güzelleri, en güzelleri inşallah sizinle olur. Kızlar bu arada elimi attığım herşey %50 %70 indirimdeydi hani bunu bilerek gitmedim hepsi öyle denk geldii English Home, Karaca Home, Madamme Cocco acayip inidirmler var tavsiye ederim :34:

yawrucum bizimkisi İstanbul'a gitti pazar gecesi bugün gelcekti ama yollar kötü diye yarına gelcek inşallah. çok darlandı 1 aydır işten bahsetmiştim ya cmt pazar bile çalıştı orada halaları war helallik almaya birde kafa dağıtmaya gitti bende ses etmedim artık nasılsa gidecek zamanı durduramıyoruz bari azıcık kafasını boşaltıp gitsin dedim. banada ön alıştırma oluyor işte o arada ev iş iş ev 3 gündür hiçbirşey yapmıyorum wallahi :37:

İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''

İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''

merhaba canımm...
merak etme bizde sizin 3 katınız yaptıık o yolları 3kez geçtiik:14:ammaa geçioo gördünüz üzree
merak etmeyin sizlerde görceksiniz sabır az kaldııı:20:

Back
X