Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günlerde kullan canım. Ben de hep eşime sorardım. O şu olsun derdi. Başlardım ama onun şusu var busu var. Bu olsun bence. O da bana kızardı sen kararını vermişsin zaten niye bana soruyorsun diyeAhhh ahhh.... Özledim valla
Madame coco mağazaları da baya indirimli oluyor. %50 +%50 yapıyorlar. Ama bana çok kaliteli gelmiyor orası. Biraz aksesuar amaçlı birşeyler alınabilir.
Sor bakalım canım. Merak ediyorum valla nasıl bir yer. Seninki artık oranın yerlisi olmuştur zaten biliyordur![]()
İyi günlerde kullan canım. Ben de hep eşime sorardım. O şu olsun derdi. Başlardım ama onun şusu var busu var. Bu olsun bence. O da bana kızardı sen kararını vermişsin zaten niye bana soruyorsun diyeAhhh ahhh.... Özledim valla
Madame coco mağazaları da baya indirimli oluyor. %50 +%50 yapıyorlar. Ama bana çok kaliteli gelmiyor orası. Biraz aksesuar amaçlı birşeyler alınabilir.
Sor bakalım canım. Merak ediyorum valla nasıl bir yer. Seninki artık oranın yerlisi olmuştur zaten biliyordur![]()
merhabalaarrr.....nasılsınız kızlaarrr![]()
neyse tama hadi öyle olsun tatlım![]()
canım nevresim takımı aldım %100 pamuk bence güzel ama kullanmadan bilemem umarım sağlam çıkar(
Amin tatlım teşekkür ederim.. valla ben sarımsız gidiyorum annemle ha nişanlım yanımda olsa çok daha güzel olurdu çünkü ben çok kararsız ve hemen etkilenen biriyim o olsaydı belki daha kolay olurdu.. kendisinin benden tek isteği '' hayatım rica ediyorum pembe ayıcıklı güllü dallı şeyler alıp evimizi şirinlerin evine benzetme''o yüzden aldığım herşeyin fotosunu çekip gönderdim beğendi allahtan.. Taç Galatasaray çift kişilik nevresimimide aldıım çeyizim tamamdır
![]()
merhabalaarrr.....nasılsınız kızlaarrr![]()
ayne desem bende tw izleyip kahve keyfi yapıommm![]()
iyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsın :26: :26:
merhamet war da ben fox izlicem dizim başlicaak![]()
foxda ne var :) televzyon ızlemıormda ondn soryrm ılgı cekıcı bsı vrsa netten acım![]()
ii oluun kızım yaaa bnde şükür canımm yaa kahve keyfi yapıommnasıı gidiooo
yaa izler misin ilgini çeker mi blmem amaa:26:umutsz ew kadınları war kopuyom onu izlerken gülmekten tam kafa bi dizi![]()
canım benim Amiiinnn inşallah :)) tamam kuzucum burda kaynatalım o zaman)
Gökçeemm kız senin trendyolda, buralarda ne işin var sevdiceğin gitmicek mi 5 gün sonra hadi hadi onun yanına burda seni istemiyoruz şuan da o gidince zaten burdan çıkmıcaksın son günlerini değerlendirrrAmiin canım beniimm
Daha güzelleri, en güzelleri inşallah sizinle olur. Kızlar bu arada elimi attığım herşey %50 %70 indirimdeydi hani bunu bilerek gitmedim hepsi öyle denk geldii English Home, Karaca Home, Madamme Cocco acayip inidirmler var tavsiye ederim![]()
yaa izler misin ilgini çeker mi blmem amaa:26:umutsz ew kadınları war kopuyom onu izlerken gülmekten tam kafa bi dizi![]()
bilmem mi canım ama mecburuz yani yapcak bişi yok:26:nerde askerin???olmak biraz zor oluyor cnm yaa![]()
heee olablr başladımı![]()
İyi geceler su safak sayilari 20 lerde olan arkadaslarim sze o kdar imreniyorum kii ahh ahh sanki siz o gunleri gecirmediniz gibi geliyoo :) biz gorebilcekmiyiz o gunleri acabaa''