- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
4 gundur aramiyor aradgnda da 5 dkka bile konusamioz
acayip halsizlik var kizlar bendekolumu kaldrcak halim yok inanin ki bir de icimde tuhaf bir skntı...noldu bana (
doğru diyorsun canım 366 alan koduna (Kastamonu alan kodu) alıştıracağız kendimizi desene
offf sorma hele kışın karanlık oluyor o saatte birde o yataktan kalkmak nasıl bir zülum ki sormayın her sabah küfrediyorum istisnasız
kızlar bana şans dileyin, an itibariyla 6 saat araba yolculuğuyla tekirdağa geldim, işallah yarın yemin törenine girebilirim. :44:
Kızlar bana şans dileyin, an itibariyla 6 saat araba yolculuğuyla tekirdağa geldim, işallah yarın yemin törenine girebilirim. :44:
Kızlar bana şans dileyin, an itibariyla 6 saat araba yolculuğuyla tekirdağa geldim, işallah yarın yemin törenine girebilirim. :44:
Canım ya ne güzel anlatmışsin öylealışacaksın zmnla cnm daha doğrusu alışmak zorunda olacaksın sen burada bizim halimizi görüyorsun işte uzun dönem kısa dönem hiç farketmiyor şafagına günler kalanda aynı durumda aylar olanda şimdi yanındayken zmn hızlı hızlı geciyordur günler bitiyordur ama gittiği zmn sanki sana inat gecmiyor saatler gittiği zmn buradan cıkmak istemeyeceksin herkes seninle aynı durumda oldugu için rahat ediyorsun derdini rahat anlatıyorsun :26:
aglamak geliyor icimden...bugün benmkide aramadı cnm hiç aramamazlık yapmazdı bende de bi sıkıntı var offf yaaa
hayirli yolculuk canim.sag salimgit gelKızlar bana şans dileyin, an itibariyla 6 saat araba yolculuğuyla tekirdağa geldim, işallah yarın yemin törenine girebilirim. :44:
seninki de kibristi dimi canim?iyi ne guzel konusablyorsunuz..ceple mi driyor?komutanlari iyi heralde ne guzellevet cnm cok sükür konuşabiliyoruz bizim bi sıkıntımız yok olmazda inşallah
lefkosa da doganci diye bir koydecanimneredeydi senin askerin cnm ?
neredeydi canim?icini ferah tut canim...benmde tutmam lazim..ben baska seylere de uzulup sknti yapiorum bidebugün benmkide aramadı cnm hiç aramamazlık yapmazdı bende de bi sıkıntı var offf yaaa
Kızlar benimki dağıtım iznine gelcek haftaya cuma ama bu hafta belki endoskopi olabilir. O zamanda rahatsızlığı gidiyo ya 45 gün hava değisiminden yararlanabilir miii ? :26: Hani öyle izin veriyolarmış ya ameliyat filan o tarz şeyler olanlaraa
canım askerıyeden sevk edılırse amelıyat vs cıddı durumlar ıcın alablıyor hava degısımı.belkı olur sızınde suan tam emın deılım .s
Sevk edilmiş işte hastaneye yemek borusunda daralma varmış işte dediğim gibi endoskopi olursa balon patlatma diye bi durum var gelir mi acaba hava değisimine merak ettimm.:44:
Sevk edilmiş işte hastaneye yemek borusunda daralma varmış işte dediğim gibi endoskopi olursa balon patlatma diye bi durum var gelir mi acaba hava değisimine merak ettimm.:44:
hii buyuk ıhtımal olablır canım.hava degısımını uygun gorurlerse gondrırler .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?