355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yarın orayıda arıcam ıste.bunada gıdıcem yanı bakalım nasılmıs.belkı 1 hafta ızın kullanmam dıger hafta 2 gun ustuste kullanırım.kasıyerlık yaptıgımda oyle oluyordu burdada oluyorsa ıyı olur.cnku 1 gunde ben ızmıre gıdıp gelemem yanii pff
Kurslar asıl haftasonu oluyor ya bence de izin olmaz haftasonu. Dersane mantığı gibi haftaiçi 1 gün izin vardır bence. Senin diğer iş ne oldu? Haber var mı?

seninki de kibristi dimi canim?iyi ne guzel konusablyorsunuz..ceple mi driyor?komutanlari iyi heralde ne guzell

cnm bana oranın kendi numarasını verdi istediğim zmn oradan arayabiliyorum telide içeride oda istediği zmn arıyor yani sıkıntı yok darısı başınıza inşallah :26: :26: :26:

cnmmm düzelir herseyy sen gönlünü rahat tut elbet gecip bitecek bugünlerdee

hayat işte tatlım herşey planlandığı gibi olmuyo.evdeki hesap çarşıya uymuyo

bu arada çacuk falan var mı???

canım iş iştir, eğer seni darlaraa başka birşeye bakarsın. Tam olarak mesleğin nedir?

cnm biliyosundur belki ben 2 yıl dershanede çalıştım kimselere tavsiye etmem ama hiç yoktan da iyidir yani.senin ki belki dershane gibi olmaz

ben gelen musterılere bılgı verıcem ıste.masa bası yani.ama yorucudur bılıyorum.en azından bırkım yaparım evlenene kdaar.s tek ıstedım bu off
cnm biliyosundur belki ben 2 yıl dershanede çalıştım kimselere tavsiye etmem ama hiç yoktan da iyidir yani.senin ki belki dershane gibi olmaz

yani su boslukta hc bı ıse hayr demem.ısletme onlısans mezunuyum canım.acıktanda 3.snıftayım devm edıyorum

sen biliyorsun tatlım ama eğitim danışmanlığı çok zor dersaneye öğrenci bağlıyosun sürekli öğretmenlik daha kolay arkadaşım dersanede öğretmen ordan biliyorum o anlatmıştı ben şahsen yapamızdım çene lazım o işe sen yapabilirim diyosan konuş

ben gelen musterılere bılgı verıcem ıste.masa bası yani.ama yorucudur bılıyorum.en azından bırkım yaparım evlenene kdaar.s tek ıstedım bu off

yani bol yalan söleyeceksin cnm olsun boşver dediğin gibi birikim yaparsın cnm iş iştir sonuçta

ogrencı baglıcak kota var falan olursa zaten yapmam kı.ben oraya satıs yapmaya gıtmıyorum egıtım danısmanı yazmıs.baglayacagım bı cevrem yok herkes baska illerde yani zaten .)) yarın gıdınce gorcez bakalımm.guleryuzluyum sabırlıyım gelen musterılerı ıyı agırlarım hepsı bu

benim bildiğim öyle tatlım bi sor bakalım yinede ama bi nevi pazarlama öğrenciler dersaneye kayıt ettiriyosun her yıl sürekli yok msj at yok ara velileri öğrenci peşindesin yanı kayıt yaptırsınlar diye ikna etmeye çalışıyorsun tanımana gerek yokki numaraları sana veriyolar ara ikna et kayıt olmuları için diyolar sana

ararım canım telefonla sorun yok.ısterse ne alaa .))

neden ama yaş kaç

24 yaşındayım. Yaşım küçük daha. Bir de çocuk ayrı sorumluluk. Hazır hissetmiyorum şu an kendimi. Ben çocuğum zaten halaaa
Sen kaç yaşındasın

Canım be yaparsan yap. Evde oturmaktan iyidir. Hem tecrübe hem hayatın füzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…