4 gundur aramiyor aradgnda da 5 dkka bile konusamioz
Kurslar asıl haftasonu oluyor ya bence de izin olmaz haftasonu. Dersane mantığı gibi haftaiçi 1 gün izin vardır bence. Senin diğer iş ne oldu? Haber var mı?
seninki de kibristi dimi canim?iyi ne guzel konusablyorsunuz..ceple mi driyor?komutanlari iyi heralde ne guzell
yapıyorum valla canım elımde degıl.bu kadar zamanı ben onunla bırlkte olmak ıcın bekledım.smdı hc bsyın nolcagı bellı deılken onumu goremıyoken halıyle ıcım skılıo..
kaldırırsın canım bsycık olmaz .) bence gelmesını cok ıstersın sende
Bizde nişanlandığımız zaman ben çalışıyordum o daha öğrenciydi. Uzatmıştı okulu
Sonra mezun oldu. Plan şöyleydi askere gidip gelecekti sonra iş ve evlilik. Ama mezuniyet tarihinden dolayı sonraki döneme kaldı. O sırada iş buldu. İş yeri de biz hemen giden elemana iyi gözle bakmıyoruz deyince askerlik yalan oldu. O zaman yapacak bir şey yok evlenelim dedimO temmuzda işe başladı. Ekimde de biz evlendik
hayat işte tatlım herşey planlandığı gibi olmuyo.evdeki hesap çarşıya uymuyo
bu arada çacuk falan var mı???
Yok canım. Allah bilir tabi ama bi 2 yıl filan daha istemiyorum.
kızlar amerikan kultur egıtım danısmanı ıcın yarın grsmeye gıdıcemde..sızce nasıldır? gecelere kadar calıstırıyolar dıe bılıyorum ben.haftaııcı ızındır bıde.pek kafama yatmıyor ama genede bı gdeyım bakalım.s
kızlar amerikan kultur egıtım danısmanı ıcın yarın grsmeye gıdıcemde..sızce nasıldır? gecelere kadar calıstırıyolar dıe bılıyorum ben.haftaııcı ızındır bıde.pek kafama yatmıyor ama genede bı gdeyım bakalım.s
canım iş iştir, eğer seni darlaraa başka birşeye bakarsın. Tam olarak mesleğin nedir?
cnm biliyosundur belki ben 2 yıl dershanede çalıştım kimselere tavsiye etmem ama hiç yoktan da iyidir yani.senin ki belki dershane gibi olmaz
yani su boslukta hc bı ıse hayr demem.ısletme onlısans mezunuyum canım.acıktanda 3.snıftayım devm edıyorum
ben gelen musterılere bılgı verıcem ıste.masa bası yani.ama yorucudur bılıyorum.en azından bırkım yaparım evlenene kdaar.s tek ıstedım bu off
sen biliyorsun tatlım ama eğitim danışmanlığı çok zor dersaneye öğrenci bağlıyosun sürekli öğretmenlik daha kolay arkadaşım dersanede öğretmen ordan biliyorum o anlatmıştı ben şahsen yapamızdım çene lazım o işe sen yapabilirim diyosan konuş
yani bol yalan söleyeceksin cnmolsun boşver dediğin gibi birikim yaparsın cnm iş iştir sonuçta
ogrencı baglıcak kota var falan olursa zaten yapmam kı.ben oraya satıs yapmaya gıtmıyorum egıtım danısmanı yazmıs.baglayacagım bı cevrem yok herkes baska illerde yani zaten .)) yarın gıdınce gorcez bakalımm.guleryuzluyum sabırlıyım gelen musterılerı ıyı agırlarım hepsı bu
benim bildiğim öyle tatlım bi sor bakalım yinede ama bi nevi pazarlama öğrenciler dersaneye kayıt ettiriyosun her yıl sürekli yok msj at yok ara velileri öğrenci peşindesin yanı kayıt yaptırsınlar diye ikna etmeye çalışıyorsun tanımana gerek yokki numaraları sana veriyolar ara ikna et kayıt olmuları için diyolar sana
neden ama yaş kaç
ben gelen musterılere bılgı verıcem ıste.masa bası yani.ama yorucudur bılıyorum.en azından bırkım yaparım evlenene kdaar.s tek ıstedım bu off
ararım canım telefonla sorun yok.ısterse ne alaa .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?