Garip gelebilir ama çok mutlu oldum bu duruma yaşasın o zaman yılbaşında beraberizzzYada umutlanmayayım ben ya sonra izin filan olmaz
kızlar nasılsınız ? Ben çok bunalım oldum
İnş. canım yaa ama bi yandanda istemiyorum 1 ay kalırsa bide dönüşü var bu işinn of hiçbişeye sevinemez hale geldim benyok canım hc garıp deıl.hava degımının buyuk bır nımet oldugunu cok ıyı bılıyorum.sırf alabılmek ıcın bı suru yol dusunduk neresını kırarsa alır ne olursa alır vs. ama ypmadık en sonunda kaynadı gtti.gelır ınsallah canım sen tabı unut bu durumu umıtlenme gelırse sana buyuk sprız olur hem
kızlar nasılsınız ? Ben çok bunalım oldum
İnş. canım yaa ama bi yandanda istemiyorum 1 ay kalırsa bide dönüşü var bu işinn of hiçbişeye sevinemez hale geldim ben
Canım ya kıyamam biraz daha sabredin sıkıntınız bitti sayılırben hıc ıyı deılım hatıcem.dun tartıstık gene telefonu kapattık ondn beri cok kotuyum.ders calısmam lazm onuda ypmıyorum kalcam snvlardada off.senın neyın var
Bilmiyorum ki kızlar ya hiç hayattan tat almaz oldum sıkıyo herşey beniİdare ediyoruz canım hayırdır ne oldu ?
Canım geçmiş olsunİdare ediyoruz canım hayırdır ne oldu ?
gelsınde bsy olmaz ayrılırsınız snucta mecbur gıdıcek.ıyı olur sızın ıcın bence
Canım ya kıyamam biraz daha sabredin sıkıntınız bitti sayılır
Bilmiyorum ki kızlar ya hiç hayattan tat almaz oldum sıkıyo herşey beni
Bilmiyorum ki 1 hafta sonra gelcek ama sevinemiyorum çünkü yine gidecek tabi mecbur farkındayım ama çok köttü hissediyorum gelmesin istiyorum bide alıştım böyle 20 güne bir görmeye ondan sonra böyle olmayacak ya o canımı sıkıyo. Çok özlüyorum ama görmek istemiyorum saçma gelebilir ama böyle hissediyyorum
olabılr canım.herkes farklı hsseder.ben gormek ısterdım ayrılmak zor olursa olsn yapcak bsy yok .s
Gelsin de bi herşeye çözüm bulunur gizemcigim bu kadar sıkınti yapma kendinebızım safak bıtsede sorunlr bıtmıyor canım.zaten gorusebılcezmı nasıl olcak o bıle belli deıl.bıktım herseyden...
o ayrılık anları ömrümden ömür alıyo benimm ben ne bileyim kaldırabilrmiyim bilmiyorum ama bi yandanda çok özledimm of
Gelsin de bi herşeye çözüm bulunur gizemcigim bu kadar sıkınti yapma kendine
yapıyorum valla canım elımde degıl.bu kadar zamanı ben onunla bırlkte olmak ıcın bekledım.smdı hc bsyın nolcagı bellı deılken onumu goremıyoken halıyle ıcım skılıo..
kaldırırsın canım bsycık olmaz .) bence gelmesını cok ıstersın sende
Her insanın hayatımda öyle dönemler oluyor canım muhakkak kendini üzme dertlesmek istersen özel den konuşabilirizyapıyorum valla canım elımde degıl.bu kadar zamanı ben onunla bırlkte olmak ıcın bekledım.smdı hc bsyın nolcagı bellı deılken onumu goremıyoken halıyle ıcım skılıo..
kaldırırsın canım bsycık olmaz .) bence gelmesını cok ıstersın sende
biz biraz çıgındık galibaçünkü ben dershanede işe başlamıştım ve eşimin işi yoktu o o sene askere gidecekti.ailelerimizde bişey diyemedi eşimde bnde tek çocuğuz kıyamadılar bize tam askere gidecekti iş buldu askerlik 2 yıl sonraya ertelendi işte şimdide askerde
Her insanın hayatımda öyle dönemler oluyor canım muhakkak kendini üzme dertlesmek istersen özel den konuşabiliriz
kızlar amerikan kultur egıtım danısmanı ıcın yarın grsmeye gıdıcemde..sızce nasıldır? gecelere kadar calıstırıyolar dıe bılıyorum ben.haftaııcı ızındır bıde.pek kafama yatmıyor ama genede bı gdeyım bakalım.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?