e o zaman yaparım diyosan başlarsın bebeğim ama ben yapamazdım şahsen en azından hayatın düzene girer para kazanırsın ii olur
Canım hiç sıkkma canını bak evlenceksin para biriktirirsin, çok daralırsan başka iş yaparsın kafanı seni yormayacak.
bakalım hayırlısı bı yarın gıdeyımde.dıger yerıde arıcam gıtmeden.kesın bsy solesınler bende beklemıyım bosuna yanii.valla daraldım artık uff benımkı bugun aramzda kesın
valla cnm tecrübe sonuçta insanları tanırsın para kazanırsın.ben pişman değilim mesela dershanede çalıştığım için hayatın gerçeklerini orada gördüm.ama verdiğim emek haram olsun o yöneticilere başkada bişi demiyorum.
24 yaşındayım. Yaşım küçük daha. Bir de çocuk ayrı sorumluluk. Hazır hissetmiyorum şu an kendimi. Ben çocuğum zaten halaaa
Sen kaç yaşındasın
aynı yaştayız tatlım.
bende hazır hissetmiyodum çünkü insan o sorumluluğu almaktan korkuyo ama bi bebeğim olsun istiyodum.
hayırlısı olsun tatlım siz en doğrusunu bilirsiniz sonuçta
ama çok ertelememek lazım bnm fikrim bu
korkuyorum sen bole dıyıınce .) sen ogretmen olarak gırdın ama dmı? benmkı farklı yanı ama gene aynı stres tabiii.uff hayat ne zor
bir de hayatımı kısıtlayacakmış gibi geliyorhayırlısı bakalım
ewet kimya öğretmenliği yaptım sınav dershanesinde.öğretmendim ama sonuçta bu sektördeydim.herşeyini bilirim yani ama dedimya büyük tecrübe
bakacak birileri var mı peki annen gibi
ızın gunlerı benım dusundugum.bır hafta hc ızın kullnmasan obur hafta 2 gun ızın verırlermı mesela bunu dusunyorum.bana verceklerı 1 gun ızınle ben bsy yapamam.ızmıre gıtmek ıcın 2 gun lazım en azından.s askerden gelcek yanına gıdemıcem geldıgı gun ztn ıse gırmıs olursam.saka gıbı..
maalesef yok. Ikimizin ailesi de uzakta. Zaten biraz da o yüzden. 2 sene filan daha çalışırım. çocuklarım olunca işi bırakırım artık kendim bakarım diye düşünüyorum.
eğer anlayışlı insanlarsa izin verirler cnm.
işte o zaman haklısın derim cnm benm annem yanımda.aslında mersinde oturuyo ama babamı kaybettik bu sene bende tek çocuğum o yüzden şuan yanımızda hayat işte aslında kayınvalidem bakacaktı oğluşa ama böle oldu
pff bakalım.s
basın sagolsun canım benım cok uzuldm :/
işte o zaman haklısın derim cnm benm annem yanımda.aslında mersinde oturuyo ama babamı kaybettik bu sene bende tek çocuğum o yüzden şuan yanımızda hayat işte aslında kayınvalidem bakacaktı oğluşa ama böle oldu
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
iyi aksamlar canım.ıyı olmaya calısıyorum ya sen
iyi diyelim iyi olsun:) bu hafta dert tasa haftası galiba herkese okuduğum kadarıyla senin için de zor geçiyo
aynen canım epey zor.bunalmıs ve bıkmıs bır durumdayım.onumu goremıyorum ..
canım senin askerinin gelmesine çok az bi zaman kalmış bak bizim hayalini kurduğumuz günler senin için çok yakın inşallah, bilmiyorum esas neden canın sıkkın ama iş konusunu da takma kafana ne kadar bunalsak sıkılsakta hepimizin bi nasibi var sıkma canını bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?