120'lere düşenler içinde ayrı bişey yapsaydın gaza gelirdik belki
120'lere düşenler içinde ayrı bişey yapsaydın gaza gelirdik belki
listenin en vahim durumda olanı benim ya şafak zirifi karanlık..:)
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ var işte... Şafakları 110 olanları oraya aktarcam cnm
smdı sana oyle gelıyor canım ama 350 gun snra senın alt devrene de aynı oyle gelıcek .)) boyle surer gıder bu askerlık.sıkma canını bıtıyor zor olsada.kolay demıcem zor ama bıtıcek
son bir kaç gündür daha iyiyim zaten ilk zamanlara göre alışıyorum sanırım bu düzene :) 350 gün daha ben buraya girip şafak bekleyeceğim:) allah sağlık versinde bekleyelim sonunda kavuşmak olsun döneceklerini biliyoruz er geç:)
aynen canım bak ne guzel diyorsun.sen benım 350 safagıma gore daha dayanklısın gordugum kadryla .) bıtıcek bu gunlerde Allahın ıznıyle..
maşallah deee:) yani bir günüm bir günümü tutmuyor aslında bazen bomboş kaldığımı fark ediyorum bütün gün ağlıyorum bazende böyle bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum bugün arkadaşlarımda dedi yüzün gülüyo iyisin bugün falan diye:)
maşallahhhAllah ağlatmasın canım.mutluluktan olsun oluncada..
amin canım aminnn senin kısa dönemmiydi??
bende iyiyim cnm uyuttum sevgilimi geldim
hayır canım dolu dolu uzun donem .) 18 kasım 2012 pazar gunuydu teslim oldugunda.smdı sadece 13 kaldı...
neeeeeee inanmıyoruum ya çok sevindim senin adına çokk bitmiş gitmiş canımm yaaa:) bana o kadar uzak geliyor ki nerede şuann nasıl geçtii o kocaa 1 yıll :)
Seninki nasıl bu saatte uyuyor ya. Benimki tavuk gibi. 9 u bulmuyor yatması
acemi ankaraydı.usta kıbrısta suan .)) burdaki cogu arkadas gıbı benden miller ce ötede... vallahi gecti dopdolu.yasamamız gerekn ne varsa yasadıkk..
bu arada kızlar bızımkı 2 gundur zehırlenıyor.girnede olan yok ama burda glıba.gırneye yemek dagıtımıda bızımkınn ordan oluyormus snır oldum cockları zehırlemısler.yemekler tr den bayat curuk bozuk gelıyormus hep.denetlemede suan..
acemi ankaraydı.usta kıbrısta suan .)) burdaki cogu arkadas gıbı benden miller ce ötede... vallahi gecti dopdolu.yasamamız gerekn ne varsa yasadıkk..
bu arada kızlar bızımkı 2 gundur zehırlenıyor.girnede olan yok ama burda glıba.gırneye yemek dagıtımıda bızımkınn ordan oluyormus snır oldum cockları zehırlemısler.yemekler tr den bayat curuk bozuk gelıyormus hep.denetlemede suan..
bizimkisi yemek yemiyor orada sadece corba içiyor bide kantinden hamburger falan alıyormuşoraya gittiğinde zayıflarsın azıcık dedim ama neyle karşılasacağım cok merak ediyorum birde yazıcı oldu masada oturacak hep spordanda muaf
anladım canıımm darısı burdaki herkesin başına inşallah ne diyeyim:)..
ohh spordan da yırtarsa kebap valla.kıbrısta bi kosu yaptırıyorlar fenaa.agır gecıyor egıtımler..
ınsallah canım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?