355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Listeniz ne kadar güzelmiş
Insana resmen moral veriyor :))

Bende isterdim listede olmayı ama mesaj atma hakkım
Henüz yok
Biraz daha bekliyim hakkım olunca bende yazarım bilgilerimi :))
Şimdilikk Cenderme tertipim olan arkadaşın
Şafağı ile birlikte sevinirim bende
Günler aynı yer aynı nasılsa :))

smdı sana oyle gelıyor canım ama 350 gun snra senın alt devrene de aynı oyle gelıcek .)) boyle surer gıder bu askerlık.sıkma canını bıtıyor zor olsada.kolay demıcem zor ama bıtıcek

son bir kaç gündür daha iyiyim zaten ilk zamanlara göre alışıyorum sanırım bu düzene :) 350 gün daha ben buraya girip şafak bekleyeceğim:) allah sağlık versinde bekleyelim sonunda kavuşmak olsun döneceklerini biliyoruz er geç:)

aynen canım bak ne guzel diyorsun.sen benım 350 safagıma gore daha dayanklısın gordugum kadryla .) bıtıcek bu gunlerde Allahın ıznıyle..

aynen canım bak ne guzel diyorsun.sen benım 350 safagıma gore daha dayanklısın gordugum kadryla .) bıtıcek bu gunlerde Allahın ıznıyle..

maşallah deee:) yani bir günüm bir günümü tutmuyor aslında bazen bomboş kaldığımı fark ediyorum bütün gün ağlıyorum bazende böyle bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum bugün arkadaşlarımda dedi yüzün gülüyo iyisin bugün falan diye:)

maşallahhh Allah ağlatmasın canım.mutluluktan olsun oluncada..

hayır canım dolu dolu uzun donem .) 18 kasım 2012 pazar gunuydu teslim oldugunda.smdı sadece 13 kaldı...

neeeeeee inanmıyoruum ya çok sevindim senin adına çokk bitmiş gitmiş canımm yaaa:) bana o kadar uzak geliyor ki nerede şuann nasıl geçtii o kocaa 1 yıll :)

acemi ankaraydı.usta kıbrısta suan .)) burdaki cogu arkadas gıbı benden miller ce ötede... vallahi gecti dopdolu.yasamamız gerekn ne varsa yasadıkk..

bu arada kızlar bızımkı 2 gundur zehırlenıyor.girnede olan yok ama burda glıba.gırneye yemek dagıtımıda bızımkınn ordan oluyormus snır oldum cockları zehırlemısler.yemekler tr den bayat curuk bozuk gelıyormus hep.denetlemede suan..
neeeeeee inanmıyoruum ya çok sevindim senin adına çokk bitmiş gitmiş canımm yaaa:) bana o kadar uzak geliyor ki nerede şuann nasıl geçtii o kocaa 1 yıll :)

Seninki nasıl bu saatte uyuyor ya. Benimki tavuk gibi. 9 u bulmuyor yatması

bnmki normalde kafasını koyduğu yerde uyuyakalır yatak gördüğü gibi esnemeye başlar ama orada öyle değil ben yat dedikçe o konusmak istiyor kıyamıyorum bende orta yolu bulup 10 bucuk 11 gibi uyutuyorum :103: :103:

bizimkisi yemek yemiyor orada sadece corba içiyor bide kantinden hamburger falan alıyormuş oraya gittiğinde zayıflarsın azıcık dedim ama neyle karşılasacağım cok merak ediyorum birde yazıcı oldu masada oturacak hep spordanda muaf

anladım canıımm darısı burdaki herkesin başına inşallah ne diyeyim:)..

Bu kadarına da pes doğrusu

ohh spordan da yırtarsa kebap valla.kıbrısta bi kosu yaptırıyorlar fenaa.agır gecıyor egıtımler..

ınsallah canım ınsallah
anladım canıımm darısı burdaki herkesin başına inşallah ne diyeyim:)..

ohh spordan da yırtarsa kebap valla.kıbrısta bi kosu yaptırıyorlar fenaa.agır gecıyor egıtımler..

ınsallah canım ınsallah

spor yapmıyor cnm bnmkinin bi bacagında lifler kopuk normalde ameliyat olması gerekiyor orada revire gitmiş spora cıkmayacaksın demişler çıkmıyor ömerde eğer doktora giderse ameliyata alırlar ama kimse önermiyormus cünkü kıbrısta yapıyorlarmıs pekte iyi değilmiş gerci 2 ay falan hava değişimine yolluyorlar ama sağlık bu tabiki riske de atılmaz spora cıkmaması yetiyor suan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…