355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

anladım canım umarım ii bi sevgili olursunuz sizde her ilişkide yıpranma oluyor asıl iş
sevginle o yıpranmanın üstünü kapamak bence sevgi herşeyin üstesinden geliyor emin ol
seviyorsunda belli bununda üstesinden gelir....

kızlar benim sevgilim fnatikfenerli feneriumdan çift formalarından aldım ben ..Romeo ve Juliet Kapak Fotoğrafı ~ Facebook Kapak Fotoğrafları, Kapak Fotoğrafları... onunkinde romeo benimkinde jüliet var..ortak birşeyimiz olmamıştı bu şekilde beğeneceğini düşünüyorum büyük ihtmalle haftaya dağıtım iznine gelecek yılbaşında birlikte olacağız o yüzden kendim vereceğim:)

anaamm ne güzelmiş buu!! koyu galatasaraylı biri olarak ben bile çok beğendim yani

SELAM HERKEZEEEEE

hımmm başarılı ben zaten balık model hastasıyım dediğin gibi düz olursa güzel olur

hımmm başarılı ben zaten balık model hastasıyım dediğin gibi düz olursa güzel olur

bende balık modeele bayılıorm hata gelınlıgımı balık model yaptırcam hihihih :)

cnm akşam beklıorzzzz

Allah kavuştursun canım benimki de acemiliği amasya da yaptı rahat bir yer tek sorun telefon sırası çok oluyordu:)

Selam asker eşleri,sevgilileri nasılsınız görüşmeyeli?Her gün mümkün olduğunda mutlaka okuyorum yazılanları bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Eşim in usta birliği Çanakkale Gelibolu ya düştü yılbaşından sonraki hafta sonu yanına gitmeyi planlıyorum ama nerede kalacağımız konusunda fikir edinmek istiyorum tavsiye ettiğiniz otel pansiyon v.s var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…