Selam Kızlarr
selam canım
selammm.) nasılsınız bakaliim
keyfsizim kuzum yılbaşına kadar çarşı izni yokmuş martta seçim var diye çarşı izni yokmuş tlf kullanacağm ama bir ay sonra falan dedi geldiler bana bananeee ya çarşı izni istiyorum
Selam asker eşleri,sevgilileri nasılsınız görüşmeyeli?Her gün mümkün olduğunda mutlaka okuyorum yazılanları bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Eşim in usta birliği Çanakkale Gelibolu ya düştü yılbaşından sonraki hafta sonu yanına gitmeyi planlıyorum ama nerede kalacağımız konusunda fikir edinmek istiyorum tavsiye ettiğiniz otel pansiyon v.s var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam Kızlarr
iyiyim canım benim canımın içini görmeme 1 gün kaldı bugunde geçtiiiÇok mutluyum bu aralar siz napıyosunuz ?
iyiyim canım benim canımın içini görmeme 1 gün kaldı bugunde geçtiiiÇok mutluyum bu aralar siz napıyosunuz ?
ayy kotu olmuş buu
merhabaa bilgim yok cnm netten araştırma yapsan cıkar aslnda..
selaaaaaaam
ohh gözün aydın canım
ohhh ne gzllaz kaldı 1 guncük hemen gecer.ben aynıyım valla sıkılmakla mesgulum .))
ohhh ne gzllaz kaldı 1 guncük hemen gecer.ben aynıyım valla sıkılmakla mesgulum .))
Netten de bakıyorum canım ama gören bilen birileri varsa içim daha rahat giderim diye düşünüyorum
14 güncük daha sıkılırsın kuzum :)
İNŞ. canım :) aynen bende sıkıntıdan örgüye verdim kendimiii
şu 13 gün gçsede bitse artık .)) işten de aramadılar daha.aramsınlar da askımı gorcem ben ya sevınıyorum aramadıklarına resmen
Ay biter canım nolcak o kadar beklemişssin bi 13 gün ne kii :) O zaman sende askerin geldikten sonra bakarsın iş içiin hasret giderin siz bol bol
goruscegımız 3-4 gun zaten.ondan sonra bakarım artk ıs.denk gelmıyrki.ne kadar sacma zaman vrsa ozmn ckıo
aaa niye öylee :26: belki belli olmaz canım ya :)
farklı sehırlerdeyız cnku canım .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?