mrb tatlım nasılsın
idare eder canım grip oldum biraz of :2: Sen nasılsınn ? :)
geçmiş olsun cnm bende yeni yeni kurtuluyorum hastalıktan.idare ediyoruz işte bugün biraz fırsat buldum hemen buraya geldim :) oğluş dedesigil geldi onlarla oynuyo bende biraz rahatladm diyebilirim:90:
BU ARALAR ÇOK YORDU VALLA
sağol canım bu grip bi kere geldimi gitmek bilmyio fena bişi bide eşim geliyo yarın bari yarına kadar iyi olsam keşkeeiyi yapmışsın aa senin çocugun muu var senin için 2 kat daha zordur ama bi yandanda daha iyi kaç yaşındaa ?
aayyy büyük bi heyecan vardır şimdi sende
Inş toparlarsın cnm yarına kadar kaç günlüğüne geliyo???
Ewet bi oğluşum varDaha yaşına girmedi 8 aylık
Allahm sizlere de nasip etsin cnm şuan için zor ama yinede harika bi duygu o olmasaydı daha zordu bana.tabi
eşim için aynı şeyi söyleyemicem
inş.canım benim olmaz mı üstümde garip bi rahatlık var sanki temelli gelyomuss gibiiOyy tam sevilmelik o zaman Inş. Canım keşke biizimde olsaydı ya en azından onun yokluğunda bebeğimle ilgilenirdim ama kısmet işte :) eşih için çok zordur hem senin hasretin hem bebişinizin hasretii allah bi daha ayrılık göstermesinn..
amin cnm hepimize.
Olsun cnm gitmeyecekmiş gibi tadını çıkarın.hem gün gelecek bitirip gelcekler allahn izniyle.sen çalışıyo musun
kıyamam resimmmmm beklıyoruzzz
yarinden ayrı olduğundan o sıkıntı hülyacığım
aaaaa kızacağım size yeter artık kavga etmeyin ne güzel bitirmişsiniz zor günleri bilin birbirinizin kıymetini
öyle canım elbet bigün biticek inş...Yok canım çalışmıyorum ben :)
4 tür blusuyoruz canım ama hıc fotograf cekmedık vallaha .)) bi dahakine cekerız artıkkCok ıyı oldu ıyıkı cıkmısız bugun.annemde geldi sonra yanımıza birlkte bana çeyiz aldık Gizemde yanımdaydı beraber karar verdiik Inşallah musmutlu günlerde kullanırımm
4 adet celık tencere seti + 6 lt düdüklü tencere (fissler)
70 parca yemek takımı
12 kısılık catal bıcak takımı ( yemek takımını alınca bedavaya geliyor)
12 kişilik kadeh + 12 kişilik su bardakları
Eki Görüntüle 901836 Eki Görüntüle 901837 Eki Görüntüle 901838 Eki Görüntüle 901839
hepsi toplam 2578 tl cikkSizce nasıl uygunmu? Bana baya uygun gldi.cnku catal bıcak takımını almaya kalksan 1000 tl nerdeyse o tutardı zaten.bı cok seyımı almıs oldum yani .s
haticemm valla kavga etmeden duramaz olduk cok uzuluyorum nolcak bole bılmıyorum.ben burda ceyız alıyorum ama aramız kotu cok snır bozucu :/
eşinin yanına gitmeyi düşünmüyo musun cnm.asteğmen demi eşin
4 tür blusuyoruz canım ama hıc fotograf cekmedık vallaha .)) bi dahakine cekerız artıkkcok ıyı oldu ıyıkı cıkmısız bugun.annemde geldi sonra yanımıza birlkte bana çeyiz aldık gizemde yanımdaydı beraber karar verdiik inşallah musmutlu günlerde kullanırımm
4 adet celık tencere seti + 6 lt düdüklü tencere (fissler)
70 parca yemek takımı
12 kısılık catal bıcak takımı ( yemek takımını alınca bedavaya geliyor)
12 kişilik kadeh + 12 kişilik su bardakları
Eki Görüntüle 901836 Eki Görüntüle 901837 Eki Görüntüle 901838 Eki Görüntüle 901839
hepsi toplam 2578 TL cikksizce nasıl uygunmu? bana baya uygun gldi.cnku catal bıcak takımını almaya kalksan 1000 tl nerdeyse o tutardı zaten.bı cok seyımı almıs oldum yani .s
haticemm valla kavga etmeden duramaz olduk cok uzuluyorum nolcak bole bılmıyorum.ben burda ceyız alıyorum ama aramız kotu cok snır bozucu :/
yok canım benimkisi normal er :) gidicem tabi usta birliğinde her ay gitme imkanım var bide evci çıkabiliyomuş işte tek tesellimiz bunlar
hıımm anladm cnm bende asteğmense yanına gidersin lojmanda falan kalırsınız diye düşünmüştüm ondan sordum tatlım kusura bakma.her ay evci çıkmasıda iyiymiş cnm :)
olsun canım nolcak ::) işte belli değill ama büyük ihtimal çıkıyomuşş tabi birliğe göre değişiyomuş ama olsun umudumu koruyorum ben
iyi günlerde kullanın gizemcm.çok uygun almışsın bencede.sen sıkma canını bugünler geçecek tebessümle hatırlayacaksınız bu yaşadıklarınızı.
Ee çok iyi canım kaçırma bence ben 2800 'e almıştımm
merhabalar bi selam verip kaçcaamnabersiniiizzz???? tabi cewap alabilirseem sordum amaa
sağol deniziiim inşallah
iyi bari uygunmus ozaman sevindiim
selamm canım nasılsınn
kötüyüm canım yaa sen nasılsıınn???resimleride gördüm güle güle kullanın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?