saol arzucm
kalite kontrol sorumlusuyum cnm inş rahatça atlatırım şuan ürünlerin birinin üretimi bu denetime bağlı bakalım ne olacak :26: :26:
KEsinlıkle ev şartt :))) ıns hayırlısıyla gzl bı ev alırsnz cnm bnmm
Allah yardımcın olsun bebeğim :26:
saol tatlım sende galiba muhasebecisin sizinde çok zor yaa
Kızlar bizim de bunları aldığımız zamanlar geldi şimdi aklımaBiz eşimle almıştık. Eminönüne gitmiştik almaya niyetli değildik bir bakalım diye gittik Bir dükkana girdik. Bir baktık ki 3-4 saat orada geçirmişiz kocaman da bir liste yapmışız O zaman da madem bu kadar baktık bu kadar liste de çıkardık alalım madem deyip almıştık Evimiz için aldığımız ilk şeylerdi. Çok heyecanlı ve eğlenceli ya :)
Ben de yazayım bari neler aldığımı o zamanYemek takımını demonji almıştım 750 TL, kaşık çatal takımı aryıldız 1250 TL, seramik tencere seti aryıldız 750 TL. Bardak seti, çelik tencere filan almadım hiç. 1 yıl boyunca da hiç ihtiyacım olmadı ekstradan bir tencereye filan. Zaten 2 kişisin yetti yani. Onun dışında satan seti, ekstran bir tava, çaycı, ütü, ütü masası, rende makinası, bıçak seti filan da almıştım.
Benim de bernardolara çok gözüm gidiyordu ama hiçbir şey almamıştım oradan. Hala da gözüm gitmiyor desem yalan olur. Eşim geldim yuvamızı kuralım tekrardan o zaman günlük takım filan birşeyler alayım bari. Sizi böyle görünce çok özendim valla. Benim de birşeyler alasım geldi
Geçen de işyerinden evlenecek bir arkadaşım gelinliğini gösterdi. O kadar özendim ki. Diyorum ki bizimkine söyleyeyim 6 ay az bir süre değil. Bizim nikah düşmüş gibi oldu yeniden evlenelim
İnşallah bu süreçleri en tatlı en keyifli şekilde geçirirsiniz hepiniz.
hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar????
kirada olmak zaten sıkıntı cnm şuan biz kiradayız ew almadığımız için çok pişman olduk.askerden geleyim öyle alalım dedi ama alsaydık kredinin 2 yılı bitecekti.hem 2 yıl önce ev fiyatları daha uygundu şuan uşakta ev fiyatları resmen uçtu
bakalım napcaz...
Bende oğluşu uyuttum şimdi sizlerleyim kaç zamandır doğru düzgün yazışamadık zaten bu gece acısını çıkarıyorum valla :90:
KEsinlıkle ev şartt :))) ıns hayırlısıyla gzl bı ev alırsnz cnm bnmm
dogrudur cnmm guzeel guzel gule gule gzl yemekler yıyıın
Sana da Hayırlı akşamcar canım
iyi diyelim iyi olalım canım.)) sen nasılsın ? bugun sevdıgınle konusmussun yuzunde guller acıor .)
ahahahahsagol canımcım.benımkının ustunde desen olmadıgı ıcın ıstedıgım kadar yıkayabılırmısım makınede.riski yok yani.sen de cok dusuk derecede anca yıkarsın.sadece mısafır ayda 1 gelır onlar cıkarrsın.makınaya koymadan ılık suda bıraz koy lekelerı gtsın ole at.jel detaryan onerıolar makıne ıcın.bulasık sungerınde cızmesın sakın dkket et nazik bsy al.artık nasıl oluosa yda gozum alırsa otur elınde yıka valla bılemedım snra bsy olrsa uzuluruz yani :/
Yok bebeğim de bizim söz yaza geliyor, nişanı da o zaman yapalım diyorlar ama aynı gün olmayacak tabi arada 2-3 ay felan olurÇok uzak geliyordu bana bu konular şimdi inanamıyorum Allah bozmasın Muhasebeciler kervanına hoş buldum demek isterdim ama bu yorgunluktan sonra düşünme hakkımı kullanmak istiyorum Hülyamm
saol cnm sanada hayırlı akşamlar
gördüğün gibiyiz işte bi gün daha bitmek üzere :)
Ben de bizimkine diyorum bir ev alalım kredi ile filan 3-4 yılda ödeyelim bitsin. Ama bizimki pek oralı değil. Bu genç yaşımızda krediye girmeyelim diyor. İşim rahat aslında ama çok da çalışmak istemiyorum artık. Çocuklarıma kendim bakayım istiyorum. Bir evimiz olsa kendimi daha rahat hissedeceğim. Tamam artık çalışmama gerek yok diyeceğim sanki. Askerden gelsin bakacağız artık. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Kızlar bizim de bunları aldığımız zamanlar geldi şimdi aklımaBiz eşimle almıştık. Eminönüne gitmiştik almaya niyetli değildik bir bakalım diye gittik Bir dükkana girdik. Bir baktık ki 3-4 saat orada geçirmişiz kocaman da bir liste yapmışız O zaman da madem bu kadar baktık bu kadar liste de çıkardık alalım madem deyip almıştık Evimiz için aldığımız ilk şeylerdi. Çok heyecanlı ve eğlenceli ya :)
Ben de yazayım bari neler aldığımı o zamanYemek takımını demonji almıştım 750 TL, kaşık çatal takımı aryıldız 1250 TL, seramik tencere seti aryıldız 750 TL. Bardak seti, çelik tencere filan almadım hiç. 1 yıl boyunca da hiç ihtiyacım olmadı ekstradan bir tencereye filan. Zaten 2 kişisin yetti yani. Onun dışında satan seti, ekstran bir tava, çaycı, ütü, ütü masası, rende makinası, bıçak seti filan da almıştım.
Benim de bernardolara çok gözüm gidiyordu ama hiçbir şey almamıştım oradan. Hala da gözüm gitmiyor desem yalan olur. Eşim geldim yuvamızı kuralım tekrardan o zaman günlük takım filan birşeyler alayım bari. Sizi böyle görünce çok özendim valla. Benim de birşeyler alasım geldi
Geçen de işyerinden evlenecek bir arkadaşım gelinliğini gösterdi. O kadar özendim ki. Diyorum ki bizimkine söyleyeyim 6 ay az bir süre değil. Bizim nikah düşmüş gibi oldu yeniden evlenelim
İnşallah bu süreçleri en tatlı en keyifli şekilde geçirirsiniz hepiniz.
saol canımm nabeersinz???
o anlık öleydi canım keyfim yok yaa sende ne war ne yok???
demi öle canım şafaklar atıyo ,şte yapcak bişi yok
Amin canımm şimdi sen bize özeniyosun eminim benimle birlikte burda diğer arkadaşlarımda sana özeniyodur.. ne güzel sevdiğiyle evlenmiş yuvasını kurmuş eşiyle birlikte diye..bizimde tüm amacımız bu çünkü, bi an önce gelmeleri ve yuvamızı kurmamız bizde yaşarız inş o günleri..
canım hoşgeldin bu yazışında bile belli canının sıkkın olduğu, hayırdır?:26:
amin tatlım.sen yinede diret onlara kalsa sürekli bi sıkıntıya girmeme düşünceleri var.zaten ne demişler yuvayı dişi kuş yapar demi ama
Amin canımm şimdi sen bize özeniyosun eminim benimle birlikte burda diğer arkadaşlarımda sana özeniyodur.. ne güzel sevdiğiyle evlenmiş yuvasını kurmuş eşiyle birlikte diye..bizimde tüm amacımız bu çünkü, bi an önce gelmeleri ve yuvamızı kurmamız bizde yaşarız inş o günleri..
seni kimler üzdü yine tatlım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?