355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

haydaaa al bide burdan yak.nen var kuzumm ??

sana adam ne dedı hulyam pekı yıkanır dedı mi?? ay valla bılmıomkı bende hanı yıkasan bı dert yıkamasan bı dert pöff

ay bende muhasebeden nefret ediomm.6 yıldır muhasebe gordum hala daha sevmıom.lısede hocam sagolsun benı soguttu dersten
saol canımm nabeersinz???

o anlık öleydi canım keyfim yok yaa sende ne war ne yok???

hoşbuldum canım napıosunuz??
aslında bende bilmiorum desem adını bilmediğim bi hüzün çöktü içime dokunsan aglicam sanki

ah kıyamam ben sanaaa bende geçen hafta öyleydimm burayada yazmıştım.. dua et içinden canım sabır dile ferahlık dile iyi geliyorr.. kızlar bu arada pztsi ben istla geliyorum eğitimim var ama 1 güncük ( keşke daha çok olsaydı sizlerle yüzyüze tanışmak çok isterdimm

aslında bende bilmiorum desem adını bilmediğim bi hüzün çöktü içime dokunsan aglicam sanki

Şafağını hatırla mutlu ol canım. Baksana ne kadar güzel sadece 11. Tek haneye düşeceksin nerdeyse 1 gün sonra. :)

valla sopalıksınn.kızım bı kafanı kaldır şu şafaga bak??? şaka gibi safagımız var.bsy de olmamıs nie sıkıon canını anlamam kiiii.ben benmkyle kotu olmadktn snra bu kdar sıkmıom valla canımıı

exselenssa da dediğim gibi adını koyamadığım bi hüzün çöktü içime canım yaa şükür kmse üzmedide bilmiorum ki:26:

amin canım inşallah, sizde tez zamanda mülk evinize geçersiniz umarım herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda..

valla ben mağazada gezinirken bu aldığım takımın tabağını elime aldım bu makinede yıkanıyor mu dedim, adam mağazada %100 makineye atılabilir garantisi verdiğimiz tek takım şuan elinizde dedi.. eğer olurda makinede deseni çıkarsa fatura ile birlikte gelin hemen yenisini verelim dedi.. valla hele bi aksi olsun yıkarım o tükanı aşağaaa

ayy ne guzel olurdu vallaa.ben ızmır'e gelin gelince gorusuruk artık

Aynen öyle canım. Direteceğim elimden geldiğince bakalım. Şimdi de alttan alttan yolunu yapmaya başladım telefon ile konuşurken

aman dikkat et cnm ne de olsa askerdeler psikolojileri normal değil
tabi yavaş yavaş alıştır yinede :128:

Ben birşey demedim ama onlar öyle diyorlar sanırım. Ben sevdicekle oluyum yeter, gerisi önemli değil bana. Hayırlısıyla Erhan gelsinde bakıcaz Hoş buldum o zaman Hülyam

valla yaparsınn

Şafağını hatırla mutlu ol canım. Baksana ne kadar güzel sadece 11. Tek haneye düşeceksin nerdeyse 1 gün sonra. :)

yaa şafak ewt çok güzel küçük bi heycan var ewt ama askerimle yada şafagımla alakalı diil içim sıkılıo noldu anlamadım ki
nefes alamıyo gibiyim yaa bişi yoktu boşluktan gına geldi artık sap gibi yaşamaktan yıprandım yemin ederim yaa :26:

ama şafagıma baktıkçada bi nebze içime su serpilio işte umarım aklıma gelen şey olmaz ...saolun canlar yaa

Nereye geliyorsun bebeğim ? Belki yakınsındır bana görüşürüz

Ben birşey demedim ama onlar öyle diyorlar sanırım. Ben sevdicekle oluyum yeter, gerisi önemli değil bana. Hayırlısıyla Erhan gelsinde bakıcaz Hoş buldum o zaman Hülyam

hayırlısı olsun hakkında, benden de sana bi kardeş tavsiyesi bu gibi işleri uzattıkça uzatmayın kararı siz verin oldu bittiye getirin peki o zaman sen neden 1 yıl nişanlı kalıcaksın? diye sorarsan, tek amacımız askerliğinde rahat olmamızdı evet denizliye çıktı ama kıbrısta olabilirdi ben aileme kıbrısa gidiyorum diyemezdim bu yüzden askerde yanına rahat gidebilmem için nişan taktık yoksa geldikten sonra nişanlanıcaktık planımız oydu.. Allaha şükür bi sorun yok ama kardeş tavsiyesi benden sana
valla yaparsınn

yaparım dabimmm adamı madam yaparıız icabındaa

yok bu aksama ozgu bsy deniziim bu arada gizem ban yemıstı o yuzden yok ya :/

aklına gelen sey nee??
ayyyy 41 kere maşallah ne kadar kalabalığız siz her akşam böle mi oluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…