saol canımm nabeersinz???
o anlık öleydi canım keyfim yok yaa sende ne war ne yok???
kız valla bana misafir ayda 1 gelmez sarınında benim maşallah akraba arkadaş çok var ben onları baya sık kullanırım diye tahmin ediyorum.. elde yıkamak mıı ayol o kadar para vericem bide elde mi yıkıcam? valla getiririm satıcı beyi o yıkar bi zahmet
ya bende bu neden ayrı ayrı yapılır inan hiç anlamam sen mi istiyosun söz ayrı nişan aydı olsun diye? inan bak bu zamana kadar anlamadım arasındaki farkı ben nişan yaptım yalnızcaahakkınızda hayırlısı olsun canım.. iş konusunda gelince, lojistik mezunu olan ben, nasıl muhasebeci olduysam sende hiiiçç nazlanma hoşgeliceksin aramıza
hoşbuldum canım napıosunuz??
aslında bende bilmiorum desem adını bilmediğim bi hüzün çöktü içime dokunsan aglicam sanki
aslında bende bilmiorum desem adını bilmediğim bi hüzün çöktü içime dokunsan aglicam sanki
exselenssa da dediğim gibi adını koyamadığım bi hüzün çöktü içime canım yaa şükür kmse üzmedide bilmiorum ki:26:
Aynen öyle canım. Direteceğim elimden geldiğince bakalım. Şimdi de alttan alttan yolunu yapmaya başladım telefon ile konuşurken
Göreceksiniz inşallah siz de o günleri canım. Ne güzel tatlı telaşlar bunlar
haydaaa al bide burdan yak.nen var kuzumm ??
sana adam ne dedı hulyam pekıyıkanır dedı mi?? ay valla bılmıomkı bende hanı yıkasan bı dert yıkamasan bı dert pöff
ay bende muhasebeden nefret ediomm.6 yıldır muhasebe gordum hala daha sevmıom.lısede hocam sagolsun benı soguttu dersten
ah kıyamam ben sanaaa bende geçen hafta öyleydimm burayada yazmıştım.. dua et içinden canım sabır dile ferahlık dile iyi geliyorr.. kızlar bu arada pztsi ben istla geliyorum eğitimim var ama 1 güncük( keşke daha çok olsaydı sizlerle yüzyüze tanışmak çok isterdimm
Aynen öyle canım. Direteceğim elimden geldiğince bakalım. Şimdi de alttan alttan yolunu yapmaya başladım telefon ile konuşurken
ayy ne guzel olurdu vallaa.ben ızmır'e gelin gelince gorusuruk artık
kız valla bana misafir ayda 1 gelmez sarınında benim maşallah akraba arkadaş çok var ben onları baya sık kullanırım diye tahmin ediyorum.. elde yıkamak mıı ayol o kadar para vericem bide elde mi yıkıcam? valla getiririm satıcı beyi o yıkar bi zahmet
ya bende bu neden ayrı ayrı yapılır inan hiç anlamam sen mi istiyosun söz ayrı nişan aydı olsun diye? inan bak bu zamana kadar anlamadım arasındaki farkı ben nişan yaptım yalnızcaahakkınızda hayırlısı olsun canım.. iş konusunda gelince, lojistik mezunu olan ben, nasıl muhasebeci olduysam sende hiiiçç nazlanma hoşgeliceksin aramıza
amin canım inşallah, sizde tez zamanda mülk evinize geçersiniz umarım herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda..
valla ben mağazada gezinirken bu aldığım takımın tabağını elime aldım bu makinede yıkanıyor mu dedim, adam mağazada %100 makineye atılabilir garantisi verdiğimiz tek takım şuan elinizde dedi.. eğer olurda makinede deseni çıkarsa fatura ile birlikte gelin hemen yenisini verelim dedi.. valla hele bi aksi olsun yıkarım o tükanı aşağaaa
kıızzz sen izmire mi gelin gelceksin??? neresinee
exselenssa da dediğim gibi adını koyamadığım bi hüzün çöktü içime canım yaa şükür kmse üzmedide bilmiorum ki:26:
valla sopalıksınn.kızım bı kafanı kaldır şu şafaga bak??? şaka gibi safagımız var.bsy de olmamıs nie sıkıon canını anlamam kiiii.ben benmkyle kotu olmadktn snra bu kdar sıkmıom valla canımıı
Şafağını hatırla mutlu ol canım. Baksana ne kadar güzel sadece 11. Tek haneye düşeceksin nerdeyse 1 gün sonra. :)
ah kıyamam ben sanaaa bende geçen hafta öyleydimm burayada yazmıştım.. dua et içinden canım sabır dile ferahlık dile iyi geliyorr.. kızlar bu arada pztsi ben istla geliyorum eğitimim var ama 1 güncük( keşke daha çok olsaydı sizlerle yüzyüze tanışmak çok isterdimm
hayırdır inş cnm ya içini ferah tut sen iyi şeyler düşün bak askerliği bitirmek üzeresiniz.valla kızcam yani
Ben birşey demedim ama onlar öyle diyorlar sanırım. Ben sevdicekle oluyum yeter, gerisi önemli değil bana.Hayırlısıyla Erhan gelsinde bakıcaz Hoş buldum o zaman Hülyam
valla yaparsınn
yaa şafak ewt çok güzel küçük bi heycan var ewt ama askerimle yada şafagımla alakalı diil içim sıkılıo noldu anlamadım ki
nefes alamıyo gibiyim yaa bişi yoktu boşluktan gına geldi artık sap gibi yaşamaktan yıprandım yemin ederim yaa :26:
ama şafagıma baktıkçada bi nebze içime su serpilio işte umarım aklıma gelen şey olmaz ...saolun canlar yaa
ayyyy 41 kere maşallah ne kadar kalabalığız siz her akşam böle mi oluyosunuz
ayyyy 41 kere maşallah ne kadar kalabalığız siz her akşam böle mi oluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?