355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım askerin aradığında çaktırmadan sor bnce kendi söylesinn
izine geldiğinde sormuştum ama ismini falan yazmak gerekiyor mu atkı ördüm 4 kasımdan beri uğraşıyoruma arada kaynarsa diye korkuyrum çok üzülürüm aslında baharın fikri mektup gönderecem diy iste adresini dedi mantıklı ama uzak ya şimdi geldi gelecek diye bekler durur kıyamam habersiz olsun beklemesinistiyorum

canım bnce sen dediğim gibi yap bi bahaneyle sor nasıl göndercen ptt mi kargo mu???

Kızlar bu askerlik eşime yaradı yaa

Normalde hiç adeti değildir. Çiçek göndermiş bana. Dün çarşıya çıkmıştı. O zaman sipariş etti herhalde. Çok mutlu oldum yaaa

Offf ben özledim kocamı yaaa ((

aa ne güzel canım maşallah değişiyorla ama gerçekten bende farkettim daha bi düşünceli oldu sanki

ptt göndereceğim orada varmış şubesi direk gider diye düşündüm tatlım hatta kışlanın içnde ptt var demişti

yazcaksın tabi nereye gidecegi ismi falan olmalıı

ayy ne güzeel tek odun bnmki mii yaaa ooffffff

aa ne güzel canım maşallah değişiyorla ama gerçekten bende farkettim daha bi düşünceli oldu sanki

Ayy hakikaten ya. Kontçrü bitiyor kapanıyor telefon. Arıyor hemen. Kontörün bitti merak etme diye filan. Maşallah maşallah.

yazcaksın tabi nereye gidecegi ismi falan olmalıı

ayy ne güzeel tek odun bnmki mii yaaa ooffffff

Ayy benim ki de odundur aslında. Pek anlamaz böyle şeylerden. Şaşırtıyor beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…