hii kotu olmus o ya:S askerıyeyı arayabılırmısın? tam olarak nerde oldugunu blıyorsan ara soylerler bence:S
iiiyiilik nolsunn.dun aksam benımkı aramamıs olsada canımı sıkmamaya calısyrumsenn
bence netten bak canım çıkar heraldeee
baktım canım ama adres olarak birşey çıkmadı
izine geldiğinde sormuştum ama ismini falan yazmak gerekiyor mu atkı ördüm 4 kasımdan beri uğraşıyoruma arada kaynarsa diye korkuyrum çok üzülürüm aslında baharın fikri mektup gönderecem diy iste adresini dedi mantıklı ama uzak ya şimdi geldi gelecek diye bekler durur kıyamam habersiz olsun beklemesinistiyorumcanım askerin aradığında çaktırmadan sor bnce kendi söylesinn
izine geldiğinde sormuştum ama ismini falan yazmak gerekiyor mu atkı ördüm 4 kasımdan beri uğraşıyoruma arada kaynarsa diye korkuyrum çok üzülürüm aslında baharın fikri mektup gönderecem diy iste adresini dedi mantıklı ama uzak ya şimdi geldi gelecek diye bekler durur kıyamam habersiz olsun beklemesinistiyorum
canım bnce sen dediğim gibi yap bi bahaneyle sor nasıl göndercen ptt mi kargo mu???
Kızlar bu askerlik eşime yaradı yaa
Normalde hiç adeti değildir. Çiçek göndermiş bana. Dün çarşıya çıkmıştı. O zaman sipariş etti herhalde. Çok mutlu oldum yaaa
Offf ben özledim kocamı yaaa((
ptt göndereceğim orada varmış şubesi direk gider diye düşündüm tatlım hatta kışlanın içnde ptt var demişti
Kızlar bu askerlik eşime yaradı yaa
Normalde hiç adeti değildir. Çiçek göndermiş bana. Dün çarşıya çıkmıştı. O zaman sipariş etti herhalde. Çok mutlu oldum yaaa
Offf ben özledim kocamı yaaa((
yazcaksın tabi nereye gidecegi ismi falan olmalıı
ayy ne güzeel tek odun bnmki mii yaaa ooffffff
aa ne güzel canım maşallah değişiyorla ama gerçekten bende farkettim daha bi düşünceli oldu sanki
yazcaksın tabi nereye gidecegi ismi falan olmalıı
ayy ne güzeel tek odun bnmki mii yaaa ooffffff
canımm naptın nasıl geçti anlat hemennn
Kızlar :)
napıyorsunuzz kızlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?