355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy cok ıyı yaptın baharımm yaa.sensız olmazdı bncee.napiiyim evde pineklemeye devamm.bugun arkadasım cok gzl haber verdı teyze oluyormusum onun mutlulugunu yasıyorum.bızde o guzel gunlerı gorururz ıns
dışardaydım yenı geldm tatlım sen napıosn :)))))

Şafak attırmadan yapamıycammm devm edıorm şafakmatiğe teytey

ayy cok ıyı yaptın baharımm yaa.sensız olmazdı bncee.napiiyim evde pineklemeye devamm.bugun arkadasım cok gzl haber verdı teyze oluyormusum onun mutlulugunu yasıyorum.bızde o guzel gunlerı gorururz ıns

hehehehe ay ne güzel habr boylee ısteyen herkeze allah nasp etsn

safak dogan gunes mı yazıo bıdee .)) napiim gelcek ya artk arastrııom bazı seylerı gelmesıne az kaldı heyecanlıyımm

alıntılar bırbırıne gırdı boyle yazayım bariii .) hadı ya cok ıyıyımıs.son gun duzeltırsın sen otomatıktekını.yılbası gecesı yerımızde duramıcazz desenee.ertesii gun ben izmiree yolcuu ınsallahh

duramicaaz walla o gece dahil son 3 gün uyku tutmaz artkbide onları hiç düşünemirum bnmki şimdiden dio wakit geçmio
uyku falan tutmuyo diee:)ama o gün napcksınız siz???sen mi karşılican??

muhtemelen havalanında ındıgınde ben orda olmus olurum.elımde bavullar zor olcak ama bakalım.7 de falan ınse işte ona gore yola cıkarım bnde.ne mi yapıcaz?? tabıkıde aılesıyle olucaz.buda soru mu
duramicaaz walla o gece dahil son 3 gün uyku tutmaz artkbide onları hiç düşünemirum bnmki şimdiden dio wakit geçmio
uyku falan tutmuyo diee:)ama o gün napcksınız siz???sen mi karşılican??

Ne mutlu valla kızlar size. Ben ile bakıp bakıp inanamıyorum. Bizim de olacak mı acaba öyle şafaklarımız

muhtemelen havalanında ındıgınde ben orda olmus olurum.elımde bavullar zor olcak ama bakalım.7 de falan ınse işte ona gore yola cıkarım bnde.ne mi yapıcaz?? tabıkıde aılesıyle olucaz.buda soru mu

sen karşilican artkda ailesiyle mi olcanız ??direk ewe geçceniz heeekızım kaç aylık hasret war bi özlem giderin bi gezin tozun yaniiiyalan mıı???

olmaz mıı kubramm.öyle bır olucak ki hemdee.hepınızınn toptan bayram yapıcaz burda bızım bu kadar ay bıtti bak.bızımkısı bıterse herkesın bıter dıyordum.Dilerim oyle olucak..

bende heyecanlanıyorumm.artık aradıgımda telefonlarıma cıkabılıcek,msj attıgımda cvp yazabılecek,ozledıgınde atlayıp gelebılecek,her anımı ıstedıgım zaman paylasabılecegım sevgılım gelıcekk.aynı sehırde olamıcaz belkı ama bılıcem ki kafası askeriyeden daha rahatt

Ne mutlu valla kızlar size. Ben ile bakıp bakıp inanamıyorum. Bizim de olacak mı acaba öyle şafaklarımız

kızlar ya en güzel çok az kaldı ben düşününce bile heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…