355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar ya en güzel çok az kaldı ben düşününce bile heyecanlanıyorum

Ne mutlu valla kızlar size. Ben ile bakıp bakıp inanamıyorum. Bizim de olacak mı acaba öyle şafaklarımız

kızlaarcımm sizlerde olacaksınız inanın buna bizlrde üst devrelerimize hep öle derdik kaç devre gönderdik misal yanii bide uzun dönemiz bu kadar enseyi karartmayınbiz uzun dönem oldugumuz halde bittiysek siz haydi haydi bitirirsiniz:merak etmeyin bizde bu şafaklara asansörle inmedik kendi tırnaklarımızla kaza kaza yedik bu şafakları sizde öle olacaksınız....

nerdeee.blıorsunkı bızım o yonden sansımız yok.hep bırlıkte onlarda olucaz orda kalcam mecburen bende.yazlıkta olcagımız ıcın gıtcek pek bı yerde olmaz.belkı ben gıtmeden son bır gun cıkarız ızmırde.sırf yuzunu gormeye gıdıyorum yoksa hasret gıdermek zor suan ıcın...

sen karşilican artkda ailesiyle mi olcanız ??direk ewe geçceniz heeekızım kaç aylık hasret war bi özlem giderin bi gezin tozun yaniiiyalan mıı???

sen karşilican artkda ailesiyle mi olcanız ??direk ewe geçceniz heeekızım kaç aylık hasret war bi özlem giderin bi gezin tozun yaniiiyalan mıı???

ay cnm gizemcmde istemez mi sanki başbaşa hasret gidersinler ama aileler işte bunu düşünür mü düşünüyosa tabi çok şanslı
ama inşallah çok güzel vakitler geçirirsiniz sevdiceklerinize kavuşunca

evet kızlar hakettiniz tabi bize de moral oluyor gerçekten bitmeyecekmiş gibi geliyor bazen ama görüyoruz ki bitiyormuş

merhaba gizemcm olsun dediğin gibi onu görmen bile seni ne kadar mutlu edecektir

biz o yönde rahatız şükür kii aileden yana pürüzümz yooko günü bol bol hasret giderceezzz

görüün göründe umutsuzluga kpılmayınn.bu gunler elbet bıtıyor.belkı cok yıpratıyor kımısı belkıde kımısı daha rahat ama en sonunda bitiyor..

deniziim ne gzl dedın oyle.keske dusuncelı olsalarda azcık anlayıslı davransalar.tek dılegım gıttıgımde onlar yuzunden kavga etmemek gene.bıldıgın gerılıyorum yaniii...
evet kızlar hakettiniz tabi bize de moral oluyor gerçekten bitmeyecekmiş gibi geliyor bazen ama görüyoruz ki bitiyormuş

merhaba gizemcm olsun dediğin gibi onu görmen bile seni ne kadar mutlu edecektir

görcen ya elini tutup sarılcan yaa o yeter be canıım meraak etmee yanında olcaan yaaa gerisi boşşşne kadar kalcan ya canım??

tabikide ecrincm sizin daha zordu buna sonuna kadar katılıyorum.bazen kızıyorumda kendime sizler bile bitirdiniz ah biz bayanlar hep naz hep naz

yok artık kavga etmezsiniz artık canım daha güzel günün düğünün olur artık

kızlar yaa o gün napcamıza karar veremedim ben hawada soguk sıcak bi mekanda oturmak mantıklı diil mi sizcede???
gardan direk bi mekana geçelim diorum ben rahat olalım hmde die ne dersiniz???

ay ınsallahh canım benım yaa.burdn guzel haberlerımı de verırım ınsallah sıze

aılesı bı konuda sıkıntı yaratınca yda bızle ılgılı kendı kendılerıne soyle boyle dıyıp karar alırcasına bana gelıyorlar halıyle.smdı gıdınce kesın nişan evlılık muhabbetlerıde acılcak genee
yok artık kavga etmezsiniz artık canım daha güzel günün düğünün olur artık

ee acılsın ne var bunda gizoşş

biz o yönde rahatız şükür kii aileden yana pürüzümz yooko günü bol bol hasret giderceezzz

ne mutlu sana ecrinim bol bol hasret giderin tabii.bizimkiside şubatta izne gelcem diyo bilemedim ki bi gelsin bi gelmesin diyorum kendi kendime ama o da oğluşu çok özlemiş o yüzden pek bişi diyemedim

Sonuçta ailesi de var ama zor olur öyle. Belki bir hafta sonra snein yaşadığın şehre gelir. Daha rahat görüşürsünüz.

demi tatlım demi bizde de olacak galiba bu şafaklar bu sevinçler
ah o güzel günler bi gelse

Ahh ahh gelse valla bir an evvel

Off hayali bile çok güzel yaaa İnşallah gelsin o günler bir an evvel.

tabikide ecrincm sizin daha zordu buna sonuna kadar katılıyorum.bazen kızıyorumda kendime sizler bile bitirdiniz ah biz bayanlar hep naz hep naz

canım bu nazla alakalı diil ki işte askerlik o orda ayrı çekio biz burda ayrı...zordu acıydı yorucuydu ama bitiyo işte.... dün bi laf etti içim acıdı resmen sen ol yeter kafam çalışmıyo bnm en özel günüm seninle sen olmazsan özeli napıyım diyorcanım bnm yaa kıyamam ben aşkımaaa

3-4 gun kalırım anca canım.baygınlık gelıyor onlarla 7/24 oluncada bakalım nlerrr olacakkk

canım sakın haa bak o 3 4 günü güzel güzel kavga etmeden geçirin bak bizim için geliolar bize geliolar germe onuda kendinede zehr etme
bende herhangi bi sepebten bişi bulupta çıkarmazsam sıkıntı olmaz umarım sana diyorum amaa

kızlar yaa o gün napcamıza karar veremedim ben hawada soguk sıcak bi mekanda oturmak mantıklı diil mi sizcede???
gardan direk bi mekana geçelim diorum ben rahat olalım hmde die ne dersiniz???

Yol yorgunu olacak zaten. Sakin bir ortam dinleneceği bir ortam lazım ona. Aslına bana sorarsan eve gitmek ister herhalde. Özlemiştir evini de sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…