kızlar ya en güzel çok az kaldı ben düşününce bile heyecanlanıyorum
Ne mutlu valla kızlar size. Ben ile bakıp bakıp inanamıyorum. Bizim de olacak mı acaba öyle şafaklarımız
sen karşilican artkda ailesiyle mi olcanız ??direk ewe geçceniz heeekızım kaç aylık hasret war bi özlem giderin bi gezin tozun yaniii yalan mıı???
sen karşilican artkda ailesiyle mi olcanız ??direk ewe geçceniz heeekızım kaç aylık hasret war bi özlem giderin bi gezin tozun yaniii yalan mıı???
nerdeee.blıorsunkı bızım o yonden sansımız yok.hep bırlıkte onlarda olucaz orda kalcam mecburen bende.yazlıkta olcagımız ıcın gıtcek pek bı yerde olmaz.belkı ben gıtmeden son bır gun cıkarız ızmırde.sırf yuzunu gormeye gıdıyorum yoksa hasret gıdermek zor suan ıcın...
ay cnm gizemcmde istemez mi sanki başbaşa hasret gidersinler ama aileler işte bunu düşünür müdüşünüyosa tabi çok şanslı
ama inşallah çok güzel vakitler geçirirsiniz sevdiceklerinize kavuşunca
evet kızlar hakettiniz tabi bize de moral oluyor gerçekten bitmeyecekmiş gibi geliyor bazen ama görüyoruz ki bitiyormuş
merhaba gizemcm olsun dediğin gibi onu görmen bile seni ne kadar mutlu edecektir
nerdeee.blıorsunkı bızım o yonden sansımız yok.hep bırlıkte onlarda olucaz orda kalcam mecburen bende.yazlıkta olcagımız ıcın gıtcek pek bı yerde olmaz.belkı ben gıtmeden son bır gun cıkarız ızmırde.sırf yuzunu gormeye gıdıyorum yoksa hasret gıdermek zor suan ıcın...
kızlaarcımm sizlerde olacaksınız inanın buna bizlrde üst devrelerimize hep öle derdik kaç devre gönderdik misal yanii bide uzun dönemiz bu kadar enseyi karartmayınbiz uzun dönem oldugumuz halde bittiysek siz haydi haydi bitirirsiniz: merak etmeyin bizde bu şafaklara asansörle inmedik kendi tırnaklarımızla kaza kaza yedik bu şafakları sizde öle olacaksınız....
görüün göründe umutsuzluga kpılmayınn.bu gunler elbet bıtıyor.belkı cok yıpratıyor kımısı belkıde kımısı daha rahat ama en sonunda bitiyor..
deniziim ne gzl dedın oyle.keske dusuncelı olsalarda azcık anlayıslı davransalar.tek dılegım gıttıgımde onlar yuzunden kavga etmemek gene.bıldıgın gerılıyorum yaniii...
görcen ya elini tutup sarılcan yaa o yeter be canıım meraak etmee yanında olcaan yaaa gerisi boşşşne kadar kalcan ya canım??
canım bnm şu şafagı aşa bi çek artk yaa psikom bozulacak senin yüzündeeennn
sankı 10 gun fark vaar he hahah untmam ıns
kızlar yaa o gün napcamıza karar veremedim ben hawada soguk sıcak bi mekanda oturmak mantıklı diil mi sizcede???
gardan direk bi mekana geçelim diorum ben rahat olalım hmde die ne dersiniz???
yok artık kavga etmezsiniz artık canım daha güzel günün düğünün olur artık
ay ınsallahh canım benım yaa.burdn guzel haberlerımı de verırım ınsallah sıze
aılesı bı konuda sıkıntı yaratınca yda bızle ılgılı kendı kendılerıne soyle boyle dıyıp karar alırcasına bana gelıyorlar halıyle.smdı gıdınce kesın nişan evlılık muhabbetlerıde acılcak genee
biz o yönde rahatız şükür kii aileden yana pürüzümz yooko günü bol bol hasret giderceezzz
demi tatlım demi bizde de olacak galiba bu şafaklar bu sevinçler
ah o güzel günler bi gelse
olmaz mıı kubramm.öyle bır olucak ki hemdee.hepınızınn toptan bayram yapıcaz burdabızım bu kadar ay bıtti bak.bızımkısı bıterse herkesın bıter dıyordum.Dilerim oyle olucak..
bende heyecanlanıyorumm.artık aradıgımda telefonlarıma cıkabılıcek,msj attıgımda cvp yazabılecek,ozledıgınde atlayıp gelebılecek,her anımı ıstedıgım zaman paylasabılecegım sevgılım gelıcekk.aynı sehırde olamıcaz belkı ama bılıcem ki kafası askeriyeden daha rahatt
tabikide ecrincm sizin daha zordu buna sonuna kadar katılıyorum.bazen kızıyorumda kendime sizler bile bitirdiniz ah biz bayanlar hep naz hep naz
3-4 gun kalırım anca canım.baygınlık gelıyor onlarla 7/24 oluncada bakalım nlerrr olacakkk
kızlar yaa o gün napcamıza karar veremedim ben hawada soguk sıcak bi mekanda oturmak mantıklı diil mi sizcede???
gardan direk bi mekana geçelim diorum ben rahat olalım hmde die ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?