355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

h.b bebeemmm valla az kaldı yaaaaa çok şükür kiii

öyle oldu tatlım özledim buraları ama birazda ii oldu tolgaya hediye hazırladım buraya gelseydim yetiştiremezdim saol cnm bu arada

ayy ne güzel tatlım ne hazırladın???bende aslında bi hediyemi yollasam diyorum çiçek sepeti diye bi yer var biliyo musun bilmiyorum ama orada böle kalpli kalpli kurabiyeler ve keklerden yapılmış çiçekler falan var geçen sene dershanedeki erkek hocalardan birine sevgilisinden gelmişti harika görünüyodu bide tadları süper ama karar veremedim şimdi askeriyeye böle bişi yollanır mı acaba sizce ne yapmalıyım çok da hoşuma gidiyooo

hoşbulduum canıımo ayarlardan yapılıo canım herkeste olmuyo banada bi arkadaş tarif etti ama hatırlamıyorumo a harfi ayar yapıldıktan sonra çıkıooo:13:

hadi ya yapamazmıyız acaba

bilsem derdim canım ama bilmiorum kiii

elifcim kesın kısa gıdıyor evet.baya bılmıyormussun sen konuyu.6 aycık yapıp doncek uzulmee .))

deniziiim ben cok abartılı olmadıgı surece gonderebılırsın yanı agzı tatlanır hem.yalnız ordakı asker arkadslarıda yer bıtırır ona bsy klmaz benden solemesı

baharımm cok gzl bu takım.bernardodan mı bu ??

yaa nasıl hatrlamıonn msj attım foruma yardımcı olurlar ıns
kızlar bu konuda pek bilgim yok da... size birşey sormak istiyorum..

kısa dönem ya da uzun dönem diye biz seçebiliyor muyuz? eşim ailenin tek erkek çocuğu doğuya gitmemesi gibi birşey sözkonusu mu?

Eki Görüntüle 907620 bunu almayı düşünuyorumm kızçelerrr ilerde ıns

hatırlamıyoruuum deseemmm

anladım canım lisans mezunu kesin kısa dönemmi gidiyor yani:)) çok sevindim...

aydeeee şakamıı buu.allahım bu bıle eksık hayatımda aglıcamm nasıl olcek şimdii.uff snır oldm.bırı banada gostersın ayarlayım şunuu öhö öhööö

kızım A harfi çıkmıyo mu o zmn ayarlar kısmına gir bende orda seçmiştim ama şu anda da her konuşmada tekrar tekrar seçmem gerekiyo sürekli olmuyo yani

kızlar bu konuda pek bilgim yok da... size birşey sormak istiyorum..

kısa dönem ya da uzun dönem diye biz seçebiliyor muyuz? eşim ailenin tek erkek çocuğu doğuya gitmemesi gibi birşey sözkonusu mu?

eğer 4 yıllık lisans mezunuysa ve uzun dönem ihtiyacı yoksa kısa dönem gider değilse uzun dönem gider ve malesef yerler kura ile seçiliyo eğer batıda oturuyosa doğu taraflarına gidebilir

Eki Görüntüle 907620 bunu almayı düşünuyorumm kızçelerrr ilerde ıns

aaayyyy bunlar çok güzelmiş yaaa çok beğendim

valla güzel fikir benimki askeriyeye yollamamı istemiyo o yüzden kardeşi ist da ben ona yolladım o da tolgaya verecek aşkprin diye bişey hazırladım int hazır halde olanlarıda var kapsül ilaçların içini boşaltıp içine notlar yazdım ve bi kavanoza koydum :) bide bi defter alıp içine mektup yazdım bi kaç foto yapıştırıp altına notlar falan paket yapıp yolladım

bı kac kere ordan yaptım geldım yazdım bsy degısmedı.tık yok benm ayarlarda hofff

kullanıcı kontrol paneli- profil düzenle- çıkan sayfada kullanıcı font falan var oraları kurcalayın ordan olması lazım kızlaaaaarrrr

Kızlar merhabaa:)
Nasılsınız bakalım? Herkesler iyidir ve sevdiceklerinden güzel güzel haberler almışlardır inşallah..
Şükürler olsun ki bir günün daha sonuna geldik
Darısı diğer günlerin başına

işte bende yollarsam kızar diye korkuyorum
senin hediyende galiba çok güzelmiş.ellerine sağlık

anladım canım lisans mezunu kesin kısa dönemmi gidiyor yani:)) çok sevindim...

ewt canım kısa 5.5 ay yapcak ama kuralara kimse dokunamıyo o yüzden belli diil tek çocuksa hiç belli olmaz aileden erkeklerden biri doğuya giderse diğerini batı çıkıo bizim öle oldu abisi hakkaride ypmış biz batıda yapıozama bu istisnada olabilir bi kural diil sanırım

ayyy cnm çok şııkk çok beğendimm markası ne acaba bunun

evet kızlar bernardo :))) magzada dahada guzel duruyoo aşık olmştm

bı kac kere ordan yaptım geldım yazdım bsy degısmedı.tık yok benm ayarlarda hofff

gizemcm anlatıyorum nasıl değiştirildiğini

forum ayarlarına gir aşağıya doğru in orda mesaj editörü var orada gelişmiş olan seçeneği seç hadi bakalım dene olacak mı benm ki oldu

Birügn daha bitti allah askerlerımızı korusunn allah onları bize bagışlasııın tez zamanda şu askerlık bıtsın allahımmmm amiiiiiiiiin inşallah :26::26::26:
[/B]

h.g cnnmmmmmm

işte bende yollarsam kızar diye korkuyorum
senin hediyende galiba çok güzelmiş.ellerine sağlık [/I][/B][/COLOR]

daha önceden hiç böle bi konu geçmedi mi aranızda bizimkii bana demişti mektup falan yollarsan sedaya yolla ben alırım ondan demişti

Son düzenleme:
ay heyecanlandım dur.forum ayarları dedıgın hangısı? kullanıcı kontrol panelınde solda yanda prfıl duzenle falan ordamı? ordaysa yok ole bsy
gizemcm anlatıyorum nasıl değiştirildiğini

forum ayarlarına gir aşağıya doğru in orda mesaj editörü var orada gelişmiş olan seçeneği seç hadi bakalım dene olacak mı benm ki oldu

amiiin canım

hosgeldınn .)

ınsallah alırsın begendıgını canım cok guzeller
evet kızlar bernardo :))) magzada dahada guzel duruyoo aşık olmştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…