gizemcm anlatıyorum nasıl değiştirildiğini
forum ayarlarına gir aşağıya doğru in orda mesaj editörü var orada gelişmiş olan seçeneği seç hadi bakalım dene olacak mı benm ki oldu
ewet bi günü daha geride bıraktık
çok şükür sevdiceklerimizden ayrıyız ama onların iyi olduğunu biliyoruz en azından
allahım onları bizlere sevdiklerine bağışlasın ve sorunsuzca onlara kavuşmamızı nasip etsin
forum ayarları nerde kiiii????
çok şükür sevdiceklerimizden ayrıyız ama onların iyi olduğunu biliyoruz en azından
allahım onları bizlere sevdiklerine bağışlasın ve sorunsuzca onlara kavuşmamızı nasip etsin
ahandaaa olduuuu ay ne mutlu oldm.cok sagol denızımm.1 yıldır burda can cekısıomusum resmen.ıfadelerın kodlarnı kagıda yazıp ezberleyen kadarbakıodum megersem hepsı burda varmıs rezılllk yaa
ay heyecanlandım dur.forum ayarları dedıgın hangısı? kullanıcı kontrol panelınde solda yanda prfıl duzenle falan ordamı? ordaysa yok ole bsy
forum ayarları nerde kiiii????
bende buldum kiiiiiiiii
benimki tek erkek çocuk ama van dakızlar bu konuda pek bilgim yok da... size birşey sormak istiyorum..
kısa dönem ya da uzun dönem diye biz seçebiliyor muyuz? eşim ailenin tek erkek çocuğu doğuya gitmemesi gibi birşey sözkonusu mu?
Eki Görüntüle 907620 bunu almayı düşünuyorumm kızçelerrr ilerde ıns
benimki tek erkek çocuk ama van da
tatlım çok hoş bu
ahandaaa olduuuu ay ne mutlu oldm.cok sagol denızımm.1 yıldır burda can cekısıomusum resmen.ıfadelerın kodlarnı kagıda yazıp ezberleyen kadarbakıodum megersem hepsı burda varmıs rezılllk yaa
bende buldum kiiiiiiiii
yukarlarda anasayfa yazan sıranın alt sırasında cnm gördünüz mü
nasıl ama süperim demi
h.g cnnmmmmmm
daha önceden hiç böle bi konu geçmedi mi aranızda bizimkii bana demişti mektup falan yollarsan sedaya yolla ben alırım ondan demişti
Aminn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?