kıyamam canım ya su gibi geçsin zaman
kotu olmus canım caldırması ya.s askerde paso bsyler calısnıyor zaten dıkkat etsın.s
snır oluyorum valla kıskandırmak ıcın soluo gırtlaklaysım gelıoo
selam canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsınn
selamlar nasılsınız kızlar bakalım???
selam canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
ÇOOK şükür iyiym canım bugün çok daha iyiyim
selamlar nasılsınız kızlar bakalım???
iyiyim canımm.. sen iyi olma süper iyi ol :) 6 ne yaaa:)) allahııımm düşününce bile çıldıracak gibi oluyorum benn:) çok mutlu oluyorum senin adına dün gece baya okudum geçmişi yorgundum uyuyacaktım yazamadım..6 yazan ifadeler paylaşmışsın inşallah bizede nasip olur onlar:) darısı hepimizinn başınaa
e yani iyi ol tabi ne kaldı şuradamaşallah canım bitirdiniz çok şükür
iyi diyelim iyi olalım kuzum .)) senn ıyı olmanada cok sevındımm
evet esencim dun gece baya kaynattık.bhar ben senın yerıne olsam burayı ıfadelerle donatırım dedı ondan.artık 5 gun oyle olcak burası rengarenkkk
amiiin canımm darısı size insallahh
iyi diyelim iyi olalım kuzum .)) senn ıyı olmanada cok sevındımm
evet esencim dun gece baya kaynattık.bhar ben senın yerıne olsam burayı ıfadelerle donatırım dedı ondan.artık 5 gun oyle olcak burası rengarenkkk
amiiin canımm darısı size insallahh
aynen canım yaa bugün güzel bi rüya gördüm onunda etkisi warama askerimlede konuşamadım 2 gündür aklım onda:26:
ama sizlerde ii olun şükür biz bittik sizlerde bitceksiniz....
saol kuzum yaa bi yandan iyiyim bi yandanda aklım bnmkinde işte:) sen nasılsın????
inşallah canım ya inşallaahhhh:) sonra buraları boşlama gel sık sık malum ben daha 1 yıl burdayım :)
bende cok sıkılıyorum aslında bakma.5 guncuk kaldı tek tesellım o.yoksa inan hersey canımı sıkıyor daraldım evde :S
esenciim merk etme ben sizi yalnız bırakmamm.bi sürü olayım var benm yaa.daha evlenıcem edıcem hepsını sızınle paylasıcam,sızı tepıklıcez daha ohoooo.hep burdayızz
aynen canım yaa bugün güzel bi rüya gördüm onunda etkisi warama askerimlede konuşamadım 2 gündür aklım onda:26:
ama sizlerde ii olun şükür biz bittik sizlerde bitceksiniz....
saol kuzum yaa bi yandan iyiyim bi yandanda aklım bnmkinde işte:) sen nasılsın????
yaa bi gelsinler daha güzel olacak öle umuyorum en azından işe falan gircez wakit geçecek
Şimdiden hepiniziin yeni yılını kutluyorumm güzelleriiim.Dileriim bu yıl herkes sevdıgıne kavusurr.Daha 1 yılı olanlarda sıkmasınlar canlarını burda hep beraber bıtırıcez safaklarıı.Hepinizi tanıdıgıma cok ama cok sevınıyorum.Hepiniiz cok guzel ınsanlarsınızz.Iyıkı varsınızz..
Happy New Yearr
Gitsin 2013 --->>> Gelsiin yeni bir yıl 2014 !!
Herkese bu yıl şans getirsin.Dilediği herşey gerçek olsun.Bol sağlık ve huzur diliyorum.Umudumuzu kaybetmek yoookkK.Hersey cok guzel olucakk ! :13:
Eki Görüntüle 908293 Eki Görüntüle 908296 Eki Görüntüle 908295 Eki Görüntüle 908294
Eki Görüntüle 908292 Eki Görüntüle 908291 Eki Görüntüle 908299 Eki Görüntüle 908300 Eki Görüntüle 908298
Eki Görüntüle 908297 Eki Görüntüle 908301
Tüm karamsarlıkları atın gitsin,hepsi 2013'te kalsın.Yeni yıl gecesi bol bol tatlı yiyin mutlulugumuz artsın,şahsen ben oyle yapıcambunlarda nacizhane hediyeleriim,benden sizee .))
2014 bizim yılımız olsun sevdiklerimiz gelsin sıkıntılar bitsin çoook çikolatalı bi yıl olsun inşallah bende çok mutluyum burada sizleri tanıdığım için sende iyiki varsın kuzum bitireceğiz bu şafakları hep birlikte önce senin tezkereni kutlayalım sıra bize gelsin
merhaba canım karışık burası uzun yapan da var kısa yapan da dönemleri farklı olan da ama çoğunlukla 353. dönem kasım da gidenler ağırlıklı sende gelkızlar öncelikle sizi ve askerlerinizi kutluyorum sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza. Yalnız bir şey soracağım. merkatan soruyorum. Bu forumun adı 355. dönem değil mi sizin nasıl şafak 6 olabiliyor?
1 üye 15 ziyaretçi :)) rekor bu olsa gerek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?