355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hadi yaa tüh goremedım 15 kısyı masalllahh tüü tüü tüü

canım ben 92/4 üm.Burdaki arkadaslarla beraber gecırdık son gunlerımızı.zamanında 349. donemlerle bırlıkteydım.onları gonderdım.smdıde onlar benı gonderecek ınsalllh .) burdan her devreden ınsan var.Ve hepımız cok mutluyuz bu yuzde

sagol canım benım darısı sana ınsallah

1 üye 15 ziyaretçi :)) rekor bu olsa gerek :))

Gizemciğim,
bana fotoğraf çekimiyle ilgili ulaşmışsın, mart ayı uygun ama çekimler var, gün net olmalı,
İstanbul da çalışıyoruz biz, yol ücreti karşılandığında yurtiçi çalışıyoruz.
e posta atarsan iletişime geçebiliriz.

sağol canımmm amin inşallah sağlıkla geçer bir yıl daha ömrümüzden kayıpsız geçer sevdiklerimizin varlığını bilmekde güzel o yüzden allahım sağlıklı ömür versin önce bizleree ailemize sevdklerimize çok güzel bir yıl olsun..2014 biterken herkesin seevdiği yanında olacak allah nasip ederse belki evlenenler olacak inşallah hepimize güzel mutlu gelirr 2014:)

o evlenenlerden olmak ıstıyorum hayırlısıı artık

canımm benimm ne güzel hediyeler bunlar

tüm güzel dileklerimiz olsun inşallah bu sene hepimizin ben çift rakamları daha çok seviyorum nedense daha içime siniyor şahsen 2014 yılında 28 yaşında olacağım yani herşey çift rakam e birde sevdiceklerimize kavuşup evlenirsek ne mutlu hepimizeeeee

Amiiinn ben 14-4 hıc sevmem aslında ama belkı bu yıl gzl seyler olursa bu fobimide kırarım

ben senı 23 falan dıye hep hayal edıyordum sasırdım smdı bak.Bu yıl ugurlu gelsın ozmn herkesee

ayy heyecan yaptırdın bana bırdennn dur daha gelicektee edıcektee.sende en kısa zmnda yasarsın ınsallah bu dedıklerımızı canım benımm

ayyy ne güzel yaa tatlı telaşlar bunlar heyecanı stresi bile güzel yerinde olmak için nelerimi vermezdimm ahh ahhhhh:)) tadını doya doya çıkar canımm:)

dur telaş yapma.normaldede kızınca ne kdar surede arıyordu? aksam musaıt oluyomu genelde? bu aksam arar bence

valla hiç böyle habersiz kalmazdık mutlaka birimizden biri arardı msj atardı ve bu genelde ben olurdum o yüzden şuanda benden bekliyo.. sabah 8 de nöbeti bıraktıktan sonra mutlaka aradı msj atardı ama ses çıkmadı ve bu saatlerde de aradı msj atardı yine ses yok akşam 8 de nöbeti var yine akşamları pek müsait olmuyor gerçekten çok sinirleniyorum arasada açmıcam

ayy heyecan yaptırdın bana bırdennn dur daha gelicektee edıcektee.sende en kısa zmnda yasarsın ınsallah bu dedıklerımızı canım benımm

amin aminn ya tabii heycan yap canım 1 yıldır şuanın hayaliyle vakti öldürmüyormuydunn valla böyle şafağı kalmayanlara onlardan daha çok seviniyorum haaa:)

kız deme oyle ararsa kesın ac sacmalamaa.dur bakalım arar bnce ya.bı kerede o arasın ölmezya oufff :/

bende sevınıyorum tabi ama hala ınanamıyorum bırazdan ondannn yılbası gecesı bavulumu hazırlarken daha bı iyi idrak etcegımı umuyorum

amin aminn ya tabii heycan yap canım 1 yıldır şuanın hayaliyle vakti öldürmüyormuydunn valla böyle şafağı kalmayanlara onlardan daha çok seviniyorum haaa:)

Ya çok küçük bir olay niye böyle yapıyor ki :S Değecek bir şey değil yani. Onun da içi gidiyordur, emin ol. Sen yine de arama. Ama ararsa da aç. Bazen hiç beklemediğin birşey de olabiliyor. Müsait olamayabiliyor. Kötü de düşünme.

bence küçük ama görünen o ki kendine göre pek küçük değilmiş... ararsa açarmıyım bilmiyorum ama tek bildiğim çok sinirli olduğum ve sorunca ne diceğimi bilmiyorum aslına bakarsanız konuşmakta istemiyorum sinir oluyorum bu yaptığına.. bugün hiç çevrimiiçi olmadı whatsapta bu demek oluyo ki girmemiş hiç.. burda olduğunda bana bakmak için girerdi ne kadar kızgın olsada ama tlf açamamış mı artık napmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…