355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlaaar günaydınnn. Ne çok konuşmuşsunuz akşam yaa oku oku bitiremedim

selam hepinize kızlar dün akşam netimdeki sıkıntıdan dolayı çıktım ve bidaha da giremedim konuşma havada kaldı şimdide iş yerimden giriyorum. nişanlım hala aramadı normalda bu saate kadar çoktan arardı yada msj atardı.. kendi aklınca çok kızgın bana ve özür dilememi bekliyo ama bu defa bunu yapmıcam tavrımı koydum. dün akşam hani bahsettim ya bizim sarılar 3 arakdaş diye bitanesi ile çok yakınım erkek bu kardo diye sesleniriz hep birbirimize.. yemin ettirdim zaten çocuğa güvenim sonsuz dedim böyle böyle ben bu ayşenin yaptıklarından sence rahatsız olmalımıyım diye? bana önce saçmaladığımı ayşeyi yıllardır tanıdığını o ne yaparsa yapsın altına imzasını atacağını asla şüphe etmemem rahat olmam gerektiğini söyledi.. ayrıca ayşe kaç yıldır ilişkisi var ne nişanlı bi başka daha arkadaşları varmış bu ayşe onuda askerdeyken hep aramış sormuş falan rahat ol yani dedi.. kafam allak bullak nişanlıma nasıl davranacağımı bilmiyorum tek bildiğim bu konu yüzünden ilk adımı bir daha benim atmayacağım.................. sizlerede teşekkür ederim ayrı ayrı çoğunuz yardımcı oldunuz ilgilendiniz iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum!

Eki Görüntüle 907620 bunu almayı düşünuyorumm kızçelerrr ilerde ıns

bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr inanamıyorummmmmmm işte buuuydu benim dediğim yemek takımııı aşık olmuştum resmen ama bernardo ve 3.000 tl çok pahalı kuzum yaa yani verirdim o parayı ama ben baya bişey aldım hemen hemen o paraya denk geldii dur bak sana biriz den aldığım yemek takımını gönderiyorum birebir aynı olmasada çok benziyoo daha geçen hafta aldım

Eklentiler

• $BIRIZ-ANGELINA-84-PARCA-BONE-YEMEK-TAKIMI__79824327_0.webp
    19 KB · Görüntüleme: 24
günaydınnn guzelllerrrr

ben kalkalı 1 saat olmadı ayıptır soylemesiii.benımkı aradı oyle uyandım.benı kıskandırma cabalarına gırdı uyuz etti uykumu kacirdii

guzel bır gün olur bugun ınsallah.kubram evet dun baya konustuk yaa

hülyam yani bu arkadasında kızın hc bı seklde ona karsı duygusu olamıcanı kızın ztn hep yaptıgı sey oldugunumu soyledı??? ımm bılemedım ozmn.belkıde gercekten kız bılmeden yapıyor.yda ılgısı yok ama sana gıcık kaptı falan boyle davranıyor sana?? arkadasına dedınmı pekı benı hep soyle terslıyor ımada bulunuyor dıe? onlarada normal mı dıyorrr

bizde seni cok seviyoruzzz.şu konu bı cozulsun dha mutlu olcaz[

Kızlaaar günaydınnn. Ne çok konuşmuşsunuz akşam yaa oku oku bitiremedim

Son düzenleme:

canım benim evet bu arkadaşın yani ayşenin kendiside askere gittiğinde onuda arayıp sorduğunu 10 yılı aşkın bi süredir hep birlikte arkadaş hatta kız kardeşimiz gözüyle gördüğümüz bi kız olduğunu söyledi.. diğer davranışları anlattığımda da, ben sizin aranızdaki muhabbeti bilemem ama bana sorarsan kimseye ilişkini anlatma pek fazla muhattap olma dedi ama yani açıkçası kıllanmamam gerektğini söyledi.. benimkide hala aramadıı sarı damarı tuttu yine ama bende aramıcam bu defa çok kararlıyım eğer arada sorarsa neden aramıyosun falan diye dün akşam kübranın dediği gibi rahatsız olduğum şeyleri söylicem gerisini sen bilirsin senin kararın ama ben bundan rahatsız oluyorum dicem.. hayırdır seninki o kadar erkeğin arasında seni kıskandırmayı nasıl becerdi

hülyacığım bu da çok hoş markası e aklım da olsun diğer kkonuyu bilmiorum geçmişi de pek okuma fırsatım olmadı kuzuminşallah çözüme kavuşturursunuz biran önce askerdeyken herşey kat kat zor geliyor
Merhaba kızlarrr :))

mehaba tatlım

selamm tatlımm .))

bencede o arasın bırak.nedenınıde sorsun bı zahmet sende anlat.ama gzl bı dılle anlat.haklıyken haksız olma.benımkı mii .) zeynep teğmen vardaaaa.onu gormus bugun.cok gzl kadın falan.bana onu soyluo.uyku sersemi diledigim gıbı kızamadımda.hep oyle olunca anlatcam ne gzl dio pislik
Merhaba kızlarrr :))

Selam kızlar, bir süredir topiğe takılamadım zaman geçtikçe alışacağıma daha da zor gelmeye başladı. Özlem artıyor ya ondan olsa gerek..

Erkek arkadaşım telefonunu çaldırmış neredeyse 3 hafta bekledi, 2 gün avantajını yaşayabildi 3. gün telefon gitti. Morali bozulmuş baya.

gerçekten de daha zor geliyor

bende hemşireyi sorup duruyorum görüyo musun nasıl güzel mi falan hiç bakmadım dikkat etmedim falan diyo bi kızdırmaya çalışsın bakalım cıngar çıkartırım

evet canım zaman geçtikçe zorlaşıyor çok kötü olmuş telf çaldırması biz daha o avantajı hiç göremedik zaten

kotu olmus canım caldırması ya.s askerde paso bsyler calısnıyor zaten dıkkat etsın.s

snır oluyorum valla kıskandırmak ıcın soluo gırtlaklaysım gelıoo

selam canım ıyı dıyelım ıyı olalım sen nasılsınn

merhaba kızlarrrr:) nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…