355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba kızlarr :)
Ay yetişmedim şafak attırmaya Ama şu okul beni benden alıyor.. Bu sene sanki herşey anlaşmışçasına üstüme geliyor.. Gizemcim inşallah herşey o güzel dileklerin gibi olur ve yeni yıl hepimizee boll boll sağlık, mutluluk, aşk ve kavuşma getirir Tabi bir de bizim için bebişş getirir inşallah

Son düzenleme:
aradaki mesafe ne kadar ki......:26:

Ayy benmkide öle valla ben burda nöbet tutayım sen git eğlen der bide
ben istanbuldayım cnm :26: :26:
bnmki cıkıp gezmeme bişey demezde alkollü ve cok kalabalık bir ortamda olmama kızar onuda anlayabiliyorum çünkü bende cokkk kızardım kafasını patlatırdım

amiiiin canımm.İnşallah ozaman en kısa zamanda sağlıklı bir bebişde aranıza katılıırr

en güzel günler bizim olsunn
.Sevgiyle,huzurla,sağlıkla...

bu gece çoğumuz burdayız ama bi durgunluk var galibaa demi kızlar.bende öleyim pek bişi yapasım yok uykum da yok

ben istanbuldayım cnm :26: :26:
Bnmki cıkıp gezmeme bişey demezde alkollü ve cok kalabalık bir ortamda olmama kızar onuda anlayabiliyorum çünkü bende cokkk kızardım kafasını patlatırdım

kızım alemsin valla ya tepkiye bayıldım

amiiiin canımm.İnşallah ozaman en kısa zamanda sağlıklı bir bebişde aranıza katılıırr

en güzel günler bizim olsunn
.Sevgiyle,huzurla,sağlıkla...

Amin canım inşallah..
Bu arada o güzel şafağın için bir nazar boncuğu koymadan edemicem:) Maşallah
Rabbim tüm sevenleri korusun nazarlardan
Hatta bir şarkı bile armağan edebilirm:)) Benim çok sevdiğim şarkılardan biri:) Öncelikle sana ve diğer tüm asker yarenlerine gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=a3OvPuUSNps
Altay- Rabbim Korur

Son düzenleme:
bende bugun 8-10 arası uyudum aksam.bakalım gece nasıl uyucamm

cok fenaa cokk

sagol canım benımm amiiinn amiiin.hangi sarkiii ??
off offf uyku yoook

hhahahahah ama öyle kıskançlık cok fenaaaaa

dinlediiim cok guzelmıs gercektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…