355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

KIZÇELERİM UYKUM YOK AMA YARIN ERKEN KALKMA VAR MALUM İŞ

Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi,yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? [MURAT YILMAZYILDIRIM]

DİYORUM VE KAÇIYORUM HERKESE İYİ GECELER

ayy kıyamamm sana..bebişe sarıl onun yoklugunda o sana iyi geliirr

iyi geceler bıtanemm

Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi,yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? [MURAT YILMAZYILDIRIM]

her gun arıcam dıo bı sey cıkıo.bu safakda hala konusamıyoz ıslerden.oglen aradı aksm ararım dıe hala beklıorum....

arar umarım cnm bizde pek konuşamıyoruz acemilikte daha çok konuşurduk aman iyi olsunlarda başka bişi istemiyorum neyse tatlım ben kaçar öpt iyi geceler

o bankalar bı benı aramıyyolar .)) sube ıcı bı pozısyon ıcın arasalr cok mutlu olurum.kredi kartı falan aramasın lutfen .))

şubatta falan gırmemız lazım bızım ıse baklaım

aralık bitsin bulunur cnm heryer durgun bnı gene bankadan ıs ıcın aradılar

o bankalar bı benı aramıyyolar .)) sube ıcı bı pozısyon ıcın arasalr cok mutlu olurum.kredi kartı falan aramasın lutfen .))

şubatta falan gırmemız lazım bızım ıse baklaım

ılgılenmeyınn ınsanı arıolar ısteee... ıns gırersn cnm ınsssss

İyi geceler canım.. Ne mutlu sana ki en azından bir teselli kaynağın var, bebişinle tatlı uykular size
Kızlar bende kaçıyorum. Dün gece ki enerjiden eser yok Bir an evvel uyuyayımda sevdiceğime kavuşayım bari rüyada olsa..
Hepinize iyi geceler ve musmuutluu rüyalarr

suan dagitim izninde cnm cumartesi gunu teslim olacak uzun donem insallah iyi bir yerdir cnm senin uzun donemmi kisa mi ? :26:

bugün benimkiyle konuştum canım van a bir grup terörist girdiği haberi alınmış iki hafta daha çarşı izni yok ben çok tedirginim:26:

off cnm yaa allah korusun askerlerimizi bende cok tedirginim onlar donene kadar bize uyku yok

aynen öyle canım belki doğu olmasaydı eğitimlerde de askeriyenin içinde vs çok zorlancaklardı ki doğu o konu da rahatmış ama can güvenliği hiçbirşeye benzemiyor içim hiç rahat değil Allah a emanetler

aynen bizim icin en onemlisi can guvenligi benimde icim hicc rahat degil.

ıyı gecelerrr canımm.bugun dunden dha durgunuz fark ettım bende.benımkıde aramadı zaten hofff

kızlarrr demeyın oyle ıcınızı ferah tutun ya :/ cok uzuluyorum boyle duyunca.benımkıde sırnaga gıdıcektı nasıl aglamıstım o gunlerı hatrlamak bıle ıstemıyorum.hc bsycık olmıcak askerlerımıze sag salim donucekler boyle dusununn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…