- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
vallahaa.ben bı kac el oyun oynarım snrada yatrım artık.sabhlara kadar oturuom işsizlikten poff
KIZÇELERİM UYKUM YOK AMA YARIN ERKEN KALKMA VAR MALUM İŞ
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi,yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? [MURAT YILMAZYILDIRIM]
DİYORUM VE KAÇIYORUM HERKESE İYİ GECELER
Gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi,yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? [MURAT YILMAZYILDIRIM]
her gun arıcam dıo bı sey cıkıo.bu safakda hala konusamıyoz ıslerden.oglen aradı aksm ararım dıe hala beklıorum....
aralık bitsin bulunur cnm heryer durgun bnı gene bankadan ıs ıcın aradılar
aralık bitsin bulunur cnm heryer durgun bnı gene bankadan ıs ıcın aradılar
iyi geceler cnm görüşürüz yarınKIZÇELERİM UYKUM YOK AMA YARIN ERKEN KALKMA VAR MALUM İŞ
o bankalar bı benı aramıyyolar .)) sube ıcı bı pozısyon ıcın arasalr cok mutlu olurum.kredi kartı falan aramasın lutfen .))
şubatta falan gırmemız lazım bızım ıse baklaım
nasılmış peki tatlım sıkıntılı bi yermiymiş bu arada kısa dönem mi yoksa uzun mu
evet cnm Vanda korkutugum basima geldi doguya cikti usta birligi
Sizinde mi yeni açıklandıSanki bu sefer doğuya çok kişi gönderiyorlar yaaa
suan dagitim izninde cnm cumartesi gunu teslim olacak uzun donem insallah iyi bir yerdir cnm senin uzun donemmi kisa mi ? :26:
bugün benimkiyle konuştum canım van a bir grup terörist girdiği haberi alınmış iki hafta daha çarşı izni yok ben çok tedirginim:26:
Evet yeni aciklandi sizin askeriniz nerde ? kisa donemmi uzun donemi ? benim uzun donem safak daha 312 bu gunler gecer mi aceba
off cnm yaa allah korusun askerlerimizibende cok tedirginim onlar donene kadar bize uyku yok
Benim ki şuan çanakkalede canım uzun dönem aynı durumdayız... Bir hafta sonrada siirte gidicek[/QUO
allah bize sabir versin cnm dogu cok korkutuyor beni
aynen öyle canım belki doğu olmasaydı eğitimlerde de askeriyenin içinde vs çok zorlancaklardı ki doğu o konu da rahatmış ama can güvenliği hiçbirşeye benzemiyor içim hiç rahat değil Allah a emanetler
İyi geceler canım.. Ne mutlu sana ki en azından bir teselli kaynağın var, bebişinle tatlı uykular size
Kızlar bende kaçıyorum. Dün gece ki enerjiden eser yokBir an evvel uyuyayımda sevdiceğime kavuşayım bari rüyada olsa..
Hepinize iyi geceler ve musmuutluu rüyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?