355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hoşbuldum evet yahu herkes yatmış... uyusak daha çabuk geçicek zaman sanki ama içimde bi öküz var şu an uyku muyku kalmadı :/

Son düzenleme:
Selam kızlar 1 haftadır giremiyodum malum eşim dağıtım iznine gelmiştii bu haftanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım 1 gün gibi geldi başka zaman geçmek bilmeyen 1 haftaa.. Bu gece 11'de istanbula gidiyo yine içim paramparça bıktım artık bu vedalardan..

Hiç canını sıkma canım. İstanbul. Çok rahat gider gelirsin de. Ayrılık zor geliyor tabi ama rahat bir yerde sonuçta. Onu düşün içini ferah tut.

iyi yanından bak canım.bak ne guzel 1 haftadır berabersınız.smdı bırdahakıne gorusmenız ıcın sabretmen lazım.sıkma canını alısıcaksın..

gunaydın kızlarrr... bugun dısarı cıkıcam gelınce gorusuruz

kızlar selam hepinize.. sarı bu sabah aradı. dün arayamamasının sebebi şarjı bitmiş dün gece takabilmiş ve tlf kartıda alamamış.. sorunlarımı anlattım bu mu yani dedi bende daha ciddi bi sorun olduğunu düşünmüştüm dedi 1. ayşeyle hergün msjlaşmıyoruz yalnızca naber falan diye arada konuşuyoruz sivilde olduğu gibi dedi 2. madem hoşlanmıyosun kendilerinden o zaman ben yokken bir daha buluşma böylelikle kimse senin snirilerini ben yanındayken bozamaz dedi..ben şuanda bizim için önümüzdeki engeli kaldırmak içi burdayım dedi böyle ufak tefek sorunlarla aramızı açmak istemiyorum dedi.. yani benim 1 günümü mahveden bu sorun nişanlım için çok küçük ve takılmayacak bişeymiş.. beni konuşmasıyla rahatlattı ve gönlümü almayı becerdii

gördün mü boşa kurdun kafanda :) ama işte istediğin an haberleşememek var ya o insanı bitiriyo söylemek istediklerin içinde kalıyor. acaba işi mi var ondan mı aramadı kızdığı için mi aramıyor o ne düşünüyor acaba, ararsa açmıcam, kızcam ddiye kendini yiyip bitirirken o telefon çalınca herşeyi bi anda unutup heycanla o telefonu açıyosun ve bitiyo yani aradaki mesfe yuzunden kafasında bir sürü senaryo kuruyor insan ama bak halloluyor byle çok sevndm senin adına:)

canım benim aynen de dediğin gibi işte gerçekten yaa :)) sen neler yapıyosunn

evvvveeeetttt şimdiii bahardann yılbaşı için fikirler bekliyoruuzz :)) baharcım ben bi kırmızı kutu aldım içerisinee kendi ördüğüm atkıyı kouyp mektup yazıcm birde ufak kırmızı kalpli not kağıtları alıp neden seni seviyorum; ... ile başlayan cümleler kurup birkaç tane yazıcam birde abur cubur alayım diyorumm başka var mı fikirlerniz önerileriniz?? :26: yada sizler ne yapıcaksınız?

canım benim aynen de dediğin gibi işte gerçekten yaa :)) sen neler yapıyosunn
yarın sevgilim dağıtım iznine geiyoooorrrrrrrrrrrrrrrr:) 1 hafta burada olacak bir yanım çok mutlu da bir hafta sonunda tekrar o veda ve ayrılacağımız zaman geliyor aklıma sil baştan o boşluğa alışmaya çalışacağım tekrar yani zaten şuan yeni yeni alışıyordum korkuyorum yne kötü olmaktan ama bi yandanda şu bir haftayı kendime zehir etmek hiç istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ..öyle işte canım bende :)

seni çok iyi anlıyorum bende nişanlımın yanına yemin törenini giderken onu orda bırakıp dönceceğim günü düşünüyodum aklının bi köşesinde o gerçek olsun ama 1 haftayı inşallah çok güzel bir şekilde geçirirsiniz ayrılacağız yine gidiceksin kelimelerine odaklanma unutma gelip gidince 1 hafta daha bitmiş olacak...

aynen öyle yapıyorum canım ya yani birde gidip gelebileceğim bir yer de değil ben izmirdeyim o zonguldakta olacak zor olucak ama gerçekten burda kafam dağılıyor çünkü bu durumu yaşamayan hiç bir arkadaşım beni anlamıyor burda herkes aynı şeyi yaşıyor sonuçta beni anlayan insanlarla konuşmak çok iyi geliyor :)

çoook sevindim canım ya çok şükür herşey daha da zor bu askerlikte bi konuşabilsen herşey hallolurdu kendi kendini yemezdin neyse sıkıntı geçti ya buna da şükür

geldiğin de hiç gitmeyecek gibi gelecek canım çok çabuk alışacaksın yanında olmasına veda anını düşünüp de canını sıkacağına tadını çıkar değiyor 1 hafta da olsa çok iyi gelecek sana

biliyorum iyi gelmez mi ..sanki tamamen geliyormuş gibi seviniyor kendisi:)

Tamam canım. Akşam görüşürüz.

Hülyacığım çok sevindim hakikaten. Aklın yolu bir. Güzel konuşmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…