kesinlikle hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum bennne güzel o zmn iidir burası iidr kk candır hele bu toğik ayrı bi candır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum bennne güzel o zmn iidir burası iidr kk candır hele bu toğik ayrı bi candır![]()
ben miyim o davetsiz misafir yoksa??bu gece davetsız mısafırımız var kızlarr.ınsan bari ziyaretcı olarak olarak geliiir peh...
noldu ecrınımm??
sabretmekten gobegımm catladıı kuzumm
hayırdır tatlım, ne üzdü seni böyle![]()
neden tatlım ya çok çok çok mutlu olman gerekiyor şimdi
1 yılın acısını çıkartırsın eminim![]()
gelsn artık kuzu aralık gecmek bılmedı reesmn.
hahahhaha cnm gelıp sesszce ızleynler var hergnde onlra gene gelırler mrk etme![]()
Yalnız gün geçtikçe üye sayısı artıyor, ziyaretçi azalıyorKademe atlıyorlar
![]()
aynennn her zaman yaptıgı sey nasıl olsa uzaktan bakmak![]()
ben miyim o davetsiz misafir yoksa??
aslında bi çok sebep war ...askerim 1 ocakta çıkcakmış normalde yılbaşı akşamı çıkcaktı ben karşilicaktım..komutan diğer askerlere kızmış sinirini bnmkinden almış demiş 1inde çıkcan:26:artı artk nöbet yazmayacaklarmış ..zaten günde ya 1 saat ya 45 dk konuşuoduk oda btti...
sinirlerim bozuldu yaa hem karşılayamicam hem konuşamıcamson günler böle rezil edilirdi işte
![]()
kesinlikle hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum benn![]()
aslında bi çok sebep war ...askerim 1 ocakta çıkcakmış normalde yılbaşı akşamı çıkcaktı ben karşilicaktım..komutan diğer askerlere kızmış sinirini bnmkinden almış demiş 1inde çıkcan:26:artı artk nöbet yazmayacaklarmış ..zaten günde ya 1 saat ya 45 dk konuşuoduk oda btti...
sinirlerim bozuldu yaa hem karşılayamicam hem konuşamıcamson günler böle rezil edilirdi işte
![]()
![]()
![]()
![]()
evet aptallık ettim resmen yarn aradığında bir şekilde gönlünü almam lazım yarın gece biniyor cumartesi sabah burada olacak..kendimi affettirmenin yollarını aryorum kara kara..
![]()
çok popüleriz![]()
ben yıllardır üyeydim ama tek msjım yoktu, bu asker yolu beklemek neler yaptırıyor![]()
![]()
aynen aynen o karnımı biri sıkıyooo doğru cümle buuu:) yanii mümkün mertebe saate bakmıtorum, şafak saymıyorum oyalanmaya çalışıyorum yalnızz kalmamaya gayret ediyrm ama bazende geliyor insan kendiyle bir başına kalıyor ve sonuç benimki gibi oluyor..ovv burda çok hızlısınız kızlar :) yetişemiyorum size:))
özlemden dolayı hüzün patlaması ağlamaklı değilde bagırmaklı olabiliyor malesef... kimse istemez öyle bi tepki vermek ama dayanılmaz oluyor kimi zaman sanki onun suçuymuş bilerek kendini özletiyormuş gibi ona patlıyorsun:))
özür dilersin askerinden... orda herkes asker herkes aynı özlemlerini anlatabilirler birbirlerine (her ne kadar erkekler pek paylaşmasada) ama ben içime at at sana patladım dersin... eminim o da anlayışla karşılar...
insan ister istemez çevresine anlatamıyor... günler onlara hızlı geçerken sana kaplumbağa hızında gidiyor ve hep karnında bi el var midenin oraları sıkan :))
ben yıllardır üyeydim ama tek msjım yoktu, bu asker yolu beklemek neler yaptırıyor![]()
![]()
![]()