355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bu gece davetsız mısafırımız var kızlarr.ınsan bari ziyaretcı olarak olarak geliiir peh...

noldu ecrınımm??

sabretmekten gobegımm catladıı kuzumm :1:

ben miyim o davetsiz misafir yoksa??:14:
hayırdır tatlım, ne üzdü seni böyle :ssz:

neden tatlım ya çok çok çok mutlu olman gerekiyor şimdi:(

1 yılın acısını çıkartırsın eminim:9::9::9:

aslında bi çok sebep war ...askerim 1 ocakta çıkcakmış normalde yılbaşı akşamı çıkcaktı ben karşilicaktım..komutan diğer askerlere kızmış sinirini bnmkinden almış demiş 1inde çıkcan:26:artı artk nöbet yazmayacaklarmış ..zaten günde ya 1 saat ya 45 dk konuşuoduk oda btti...
sinirlerim bozuldu yaa hem karşılayamicam hem konuşamıcam:14:son günler böle rezil edilirdi işte:14:

aslında bi çok sebep war ...askerim 1 ocakta çıkcakmış normalde yılbaşı akşamı çıkcaktı ben karşilicaktım..komutan diğer askerlere kızmış sinirini bnmkinden almış demiş 1inde çıkcan:26:artı artk nöbet yazmayacaklarmış ..zaten günde ya 1 saat ya 45 dk konuşuoduk oda btti...
sinirlerim bozuldu yaa hem karşılayamicam hem konuşamıcam:14:son günler böle rezil edilirdi işte:14:

hadi yaaaaa tatlım sıkma canını o gelince bol bol konuşursunuz bunları düşün bak artık son demleri son bi gayret bırakma kendini bu kadar son günler ya artık nöbet yazmamaları normal diye biliyorum ben hele son bi kaç günde askerler kendini biraz toplasın diye hiçbişey yaptırmıyolar

kesinlikle hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum benn:16:

bende hem seni hemde diğer kızları tanıdııma çok memnunum bu arada benim adım gizem :)

biraz daha sabret sık dişini canım geçiyor bu günler bak bitiyor moralini bozma sonuna geldn

üzüldüm canım. beklentilerin yıkılması tabiki üzer insanı ama ne kaldı ki tatlım bak ne kadar zaman dayanmışsınız, geride bırakmışsınız. bu da geçecek hem de hemencik geçecek :34: 5 kerecik daha yatıp kalktım mı hoopp tamamdır :34: rahatlat kendini yavrum :16:

yok ecrınım sen deılsın tabıkıııdee.1 ay oncesıne gıt kım oldugunu anlarsın :34:

oyy kıyamam sana ya ben.cocuk bıletını almıstır o bıcım ıs o ya oyle.son dkka yaptıklarına bak:47: cok uzuldum suann.arayamıcakmıymıs senı? kız ben 2 gundur konusmuom aramasını dert etme ypcak bsy yk.4 gun snra gelıcek ole dusun artk :S
aynen kademe atlıyorlarr .))

Yalnız gün geçtikçe üye sayısı artıyor, ziyaretçi azalıyor :9: Kademe atlıyorlar :1:

Son düzenleme:
evet aptallık ettim resmen yarn aradığında bir şekilde gönlünü almam lazım yarın gece biniyor cumartesi sabah burada olacak..kendimi affettirmenin yollarını aryorum kara kara..

ovv burda çok hızlısınız kızlar :) yetişemiyorum size:))

özlemden dolayı hüzün patlaması ağlamaklı değilde bagırmaklı olabiliyor malesef... kimse istemez öyle bi tepki vermek ama dayanılmaz oluyor kimi zaman sanki onun suçuymuş bilerek kendini özletiyormuş gibi ona patlıyorsun:))
özür dilersin askerinden... orda herkes asker herkes aynı özlemlerini anlatabilirler birbirlerine (her ne kadar erkekler pek paylaşmasada) ama ben içime at at sana patladım dersin... eminim o da anlayışla karşılar...
insan ister istemez çevresine anlatamıyor... günler onlara hızlı geçerken sana kaplumbağa hızında gidiyor ve hep karnında bi el var midenin oraları sıkan :))

bugn günlük yazdım 4 gundn snra hehe :) neydı ılk gunlerde neler yazardımm hergnn sayfalarcaa gunler gecıoo aslnda ya .. nerden nreye cok sukur :72::nazar:

ovv burda çok hızlısınız kızlar :) yetişemiyorum size:))

özlemden dolayı hüzün patlaması ağlamaklı değilde bagırmaklı olabiliyor malesef... kimse istemez öyle bi tepki vermek ama dayanılmaz oluyor kimi zaman sanki onun suçuymuş bilerek kendini özletiyormuş gibi ona patlıyorsun:))
özür dilersin askerinden... orda herkes asker herkes aynı özlemlerini anlatabilirler birbirlerine (her ne kadar erkekler pek paylaşmasada) ama ben içime at at sana patladım dersin... eminim o da anlayışla karşılar...
insan ister istemez çevresine anlatamıyor... günler onlara hızlı geçerken sana kaplumbağa hızında gidiyor ve hep karnında bi el var midenin oraları sıkan :))
aynen aynen o karnımı biri sıkıyooo doğru cümle buuu:) yanii mümkün mertebe saate bakmıtorum, şafak saymıyorum oyalanmaya çalışıyorum yalnızz kalmamaya gayret ediyrm ama bazende geliyor insan kendiyle bir başına kalıyor ve sonuç benimki gibi oluyor..

benimki soruyo ne yapıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun diy kk ya takılıyorum herkes asker bekliyo benm gibi hepsi düşün artık diyorum yok düşünemiyorum diyo:9::9::9::9::9:

Back
X