355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hadi yaaaaa tatlım sıkma canını o gelince bol bol konuşursunuz bunları düşün bak artık son demleri son bi gayret bırakma kendini bu kadar son günler ya artık nöbet yazmamaları normal diye biliyorum ben hele son bi kaç günde askerler kendini biraz toplasın diye hiçbişey yaptırmıyolar

bende hem seni hemde diğer kızları tanıdııma çok memnunum bu arada benim adım gizem :)
bende esen canım görüdüğü üzre kullanıcı adımdan:1:

hadi yaaaaa tatlım sıkma canını o gelince bol bol konuşursunuz bunları düşün bak artık son demleri son bi gayret bırakma kendini bu kadar son günler ya artık nöbet yazmamaları normal diye biliyorum ben hele son bi kaç günde askerler kendini biraz toplasın diye hiçbişey yaptırmıyolar

bende hem seni hemde diğer kızları tanıdııma çok memnunum bu arada benim adım gizem :)

yaa kıllına yaptı o komutan yaa canım onlar yüzünden biz yanıyoruz yaa diğerleri nöbetten kaçmak için ölüyolar resmen bnmkide tutmak için kendini yerden yere vuruo ama bize inat olcak yaa...
biraz daha sabret sık dişini canım geçiyor bu günler bak bitiyor moralini bozma sonuna geldn

ewt tek tesellim o zaten canım biri bitio biri başlıo sıkıntıların yaa
yok ecrınım sen deılsın tabıkıııdee.1 ay oncesıne gıt kım oldugunu anlarsın :34:

oyy kıyamam sana ya ben.cocuk bıletını almıstır o bıcım ıs o ya oyle.son dkka yaptıklarına bak:47: cok uzuldum suann.arayamıcakmıymıs senı? kız ben 2 gundur konusmuom aramasını dert etme ypcak bsy yk.4 gun snra gelıcek ole dusun artk :S
aynen kademe atlıyorlarr .))

sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...

üzüldüm canım. beklentilerin yıkılması tabiki üzer insanı ama ne kaldı ki tatlım bak ne kadar zaman dayanmışsınız, geride bırakmışsınız. bu da geçecek hem de hemencik geçecek :34: 5 kerecik daha yatıp kalktım mı hoopp tamamdır :34: rahatlat kendini yavrum :16:

aynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf

yaa kıllına yaptı o komutan yaa canım onlar yüzünden biz yanıyoruz yaa diğerleri nöbetten kaçmak için ölüyolar resmen bnmkide tutmak için kendini yerden yere vuruo ama bize inat olcak yaa...

ewt tek tesellim o zaten canım biri bitio biri başlıo sıkıntıların yaa

sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...

aynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf

hadi yaaa kötü olmuş cnm ama hemen bırakma öle kendini az daha sabır bak 5 güncüünüz kaldı sonra hep yanında senin

alışır mı bilemiyorum:9::9:

hepimiz asker yareniyiz eftikliyiz :9::9::9:

valla böle bakınca düşünememesi normal :9::9::9: :9::9:ama alışır yaaaa zamanla :9::9::9:

hangi cılgınnn bıze o kelımeyı dıyebılır kışşş :D:7:
halimizden anlamayan herkes diyebilir:9:
hadi yaaa kötü olmuş cnm ama hemen bırakma öle kendini az daha sabır bak 5 güncüünüz kaldı sonra hep yanında senin

valla böle bakınca düşünememesi normal :9::9::9: :9::9:ama alışır yaaaa zamanla :9::9::9:

biraz zor bence erkeklerib bizi anlaması askere giden biz ekleyen onlar olsaydı böyle topik açıp da konuşurlar mıydı merak ediyorum:9::9::9::9:

Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlım :16:

Popüler olmakta pek bi başkaymışş canıımm :51::51: Espri bir yana valla ben hem sizin aranızda hem de kk çatısı altında :1: olmaktan çok mutluyum kızçelerimm :21::21::32::32:

teselli ediorum öle zaten canım yaa yoksa inan kafayı yerim zaten ice atarstyla oldum:1:yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop burda olcak bununla avunuyorum:1:

Back
X