bencedeee gece gündüz boş kalmıyor bura hele geceleri cümbüş var![]()
aynen geceleri özllkle guz oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teselli ediorum öle zaten canım yaa yoksa inan kafayı yerim zaten ice atarstyla oldumyatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop burda olcak bununla avunuyorum
![]()
Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlım
Popüler olmakta pek bi başkaymışş canıımmEspri bir yana valla ben hem sizin aranızda hem de kk çatısı altında
olmaktan çok mutluyum kızçelerimm
![]()
hayatta olan bize olurdu yine bi afralar bi tafralar onlarda yine bizim alttan almamız gerekirdi bence![]()
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimmhayatta olan bize olurdu yine bi afralar bi tafralar onlarda yine bizim alttan almamız gerekirdi bence![]()
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimmhiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee
valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz
![]()
Kızlarrrr komutanlara birer kamyon biskrem göndersek bizimkileri verirler mi acaba
![]()
e bundan güzel avunma sebebi mi var daha ne olsun
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimmhiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee
valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz
![]()
aynen bende öyle diyorum geldiğimde o yazdıklarını tek tek okuyacağım diyo![]()
![]()
pehhh adalet istiyorum![]()
yaa kıllına yaptı o komutan yaa canım onlar yüzünden biz yanıyoruz yaa diğerleri nöbetten kaçmak için ölüyolar resmen bnmkide tutmak için kendini yerden yere vuruo ama bize inat olcak yaa...
ewt tek tesellim o zaten canım biri bitio biri başlıo sıkıntıların yaa
sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...
aynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf
bu topik i baştan sona okumaya dayanamaz bence kafayı yemiş bunlar der![]()
halimizden anlamayan herkes diyebilir
biraz zor bence erkeklerib bizi anlaması askere giden biz ekleyen onlar olsaydı böyle topik açıp da konuşurlar mıydı merak ediyorum![]()
Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlım
Popüler olmakta pek bi başkaymışş canıımmEspri bir yana valla ben hem sizin aranızda hem de kk çatısı altında
olmaktan çok mutluyum kızçelerimm
![]()
![]()
Kızlarrrr komutanlara birer kamyon biskrem göndersek bizimkileri verirler mi acaba
![]()
![]()
![]()
arayamasak bile suçlu olurduk artık![]()
kesin bide böle biz gibi alttan alıp anlayışlı olurlar mıydı şüpheliyim
daha çok istersin![]()
ben uzun dönemim canım 365 gün yayıla yayıla okurrrahahah okur okur ne var canım 168 gün okuyuversinanlayabilirler mi bizi acaba o zaman
![]()