355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlım :16:

Popüler olmakta pek bi başkaymışş canıımm :51::51: Espri bir yana valla ben hem sizin aranızda hem de kk çatısı altında :1: olmaktan çok mutluyum kızçelerimm :21::21::32::32:

sabır sabır dedik bu zamanı bulduk bundan sonrada koyvermem zaten canım artk ama can sıkıcı yaa off olmasa öle şeyler gelcez zaten yani bırakın artk peşimizi ama yook

hayatta olan bize olurdu yine bi afralar bi tafralar onlarda yine bizim alttan almamız gerekirdi bence :9::9::9::9:
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimm:1::1: hiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee:1::1::1: valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz:1::1:

e bundan güzel avunma sebebi mi var daha ne olsun

ewt canım haklısın kendimi üzmesem daha ii olcak sanırım
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimm:1::1: hiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee:1::1::1: valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz:1::1:

oyy koptum bunaaa:1:walla aynen öle yapardık harbi yaa canım:9:

benımkını caldırdım hala tık yok.aramıcak belli püfff...

ıstesede okuyamaz heralde bastan sona krize girer :1: kafayı yemedıkte deşarj oluyoruz biz burdaa.))
iyi var bu topiic :kkk: gecelerı bı ayrı valla ya.sohbetımızz daiim olsun guzellerımmm :16::16:

benden size birer türk kahvesii ozmn .)

Eki Görüntüle 910022

yaa kıllına yaptı o komutan yaa canım onlar yüzünden biz yanıyoruz yaa diğerleri nöbetten kaçmak için ölüyolar resmen bnmkide tutmak için kendini yerden yere vuruo ama bize inat olcak yaa...

ewt tek tesellim o zaten canım biri bitio biri başlıo sıkıntıların yaa

sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...

aynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf

bu topik i baştan sona okumaya dayanamaz bence kafayı yemiş bunlar der:9::9::9::9:

halimizden anlamayan herkes diyebilir:9:

biraz zor bence erkeklerib bizi anlaması askere giden biz ekleyen onlar olsaydı böyle topik açıp da konuşurlar mıydı merak ediyorum:9::9::9::9:

Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlım :16:

Popüler olmakta pek bi başkaymışş canıımm :51::51: Espri bir yana valla ben hem sizin aranızda hem de kk çatısı altında :1: olmaktan çok mutluyum kızçelerimm :21::21::32::32:

ahhaha son yorumu yazarken aynı şeyi ben düşünmedim değil :D

Kızlarrrr komutanlara birer kamyon biskrem göndersek bizimkileri verirler mi acaba :9::9:
:52:

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa göndermezleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:9:üstüne üslük onlar bize biskrem göndeririler az daha kalsınlar diyeeeeeeee:16:bizimkiler olmasa onların saçma sapan atarlarını işlerini kim çekip yapcaaak:26:

Back
X