bende canım ya offfffffffffff
doğru diyorsun aslında şimdi bile dönüp bakıyorum azalıyo diyorum ama geçmiyor gibi geliyor
yaşarken o gün içindeyken öle geliyo hatta bazen sanki hiç bitmicek gibi geliyo o bitecek inş bitecek....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende canım ya offfffffffffff
doğru diyorsun aslında şimdi bile dönüp bakıyorum azalıyo diyorum ama geçmiyor gibi geliyor
inşallah canım inşallah..az kaldı canım oda olcaak merak etmeeeee
bende çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve ona ççoooooooooooookkkkkkkkkk ihtiyacım var![]()
bu bole gıder en sonunda 5 saniye olur oda zaten dusunme payıı
benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))
böyle durumlarda benim daha 340 günüm olduğunu aklınıza getirip sevinin..
inşallah gizemciğim bittiği günleri de görelim artıkyaşarken o gün içindeyken öle geliyo hatta bazen sanki hiç bitmicek gibi geliyo o bitecek inş bitecek....
böyle durumlarda benim daha 340 günüm olduğunu aklınıza getirip sevinin..
aaa öyle ağlamaklı yüzler koymayın yaaaaa gözlerim doluyor hemen ne güzel gülüyorduk![]()
aa noldu şimdi karamsarlığa mı döndük yine![]()
senın az kaldı cnmm oyna zıpla ne bılymm daha 3 ay 22 gun var![]()
öle bebeğim şükür ki az kaldı ama artık bazen isyan edesim geliyo işte güzüm tükendi sanki merak etme geçiyo günler yaşarken sanki geçmiyo gibi ama kafanı yastığa koyunca diyorsun ki şükür bitti bazen hızlı geçiyo bazen çok yavaş ama geçiyo zaman...
aaaa hadi şimdi döneceği günü düşünelim... havaalanında mı karşılasam![]()
inşallah canım inşallah..
kızlar yanlız nasıl bir ruh halimiz var biizm böyle gülüyoruz eğleniyoruz sonra bi anda pufff sönüyoruz güldüm kendi halime![]()
Vay be ecro son 5 sayıyorsun..
Hayırlısıyla bu kış ayında güneşi göreceksin.Hadi bakalım için ısınsın !![]()
ondan demedim canım şükret yani bak bu durumdan daha iyi durumdasın özlem 10 gn bile kalsa hep içinde büyüyor ama hepinizin gerçekten aşağı yukarı 120 günü falan var bak kısa dönemsiniz artk hepiniz alışmışsınız bu duruma sizi ben en arkanızdan daha yalpalıyorum daha emeklicem de yürücem de koşcam da:)))ben öyle yapıda deglm cnm baskasının fazla şafagyla sevıncek deglmm alalh ıkı kat dha sabır versn sana![]()
ya kızlar ben birşey sorucam size dün biraz gerideki sayfaları falan okudumda zahter isimli bir üye var. ama son zamanlarda girmiyor sanırım. ya benim eşimle onun eşi aynı yerdelermiş anladığım kadarıyla ama nasıl ulaşabilirim acaba ona ya da girer mi yine yakın zamanda merak ettim :44::44:
ya kızlar ben birşey sorucam size dün biraz gerideki sayfaları falan okudumda zahter isimli bir üye var. ama son zamanlarda girmiyor sanırım. ya benim eşimle onun eşi aynı yerdelermiş anladığım kadarıyla ama nasıl ulaşabilirim acaba ona ya da girer mi yine yakın zamanda merak ettim :44::44: