355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

$33Graphic.webp $765e122abe7fd627ebd99c352b878d37.webp $52833-425x319-33_picture.webp $i.webp $Number_33_Made_Of_Flower_Royalty_Free_Clipart_Picture_081026-154598-845048.webp

:62::62::62::62::62::66::66::66::66::64::64::64::64::64:

Ayy süper olurduu :16: Ama imkansız birşey değil belki bir gün o da olurr :16:
Yalnız cidden zaman burda su gibi akıyor:) Hatta resmen pc nin başına yapıştım :9: finaller kapıda çalışmam gereken bir dolu konu var ve ben bu saatlere kadar burdayım :1: :1::1::27::27:

oyy oyy final derdim olsa keşkem zaman daha hızlı geçer o zmn =))
hangi bölüm?

Yalnız cidden zaman burda su gibi akıyor:) Hatta resmen pc nin başına yapıştım :9: finaller kapıda çalışmam gereken bir dolu konu var ve ben bu saatlere kadar burdayım :1: :1::1::27::27:
al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa:9::9::9::9::9::9::9:

kopalım hep beraberrr oh ohh yandann yanndaaann :10::12::13: :36::35:

hangi birini okucakki zatii :1:

ayy süper olurdu walla ama erkekler bir araya gelse anca maç muhabbeti yaparlar biz akıllarına bile gelmeyiz herlade :9:

oku oku biter mi arkadaş yaa biz 1 gün girmesek okuyamıyoruz erkek bide bu yaniii:1:

okumassa evlenmicen mi kız:9:

aynen canım yaa benm 1 gün daha artcak die o yüzden cnm sıkılıo yaa işteeee

o kadar sabır yok benimkinde kızlar sininkini bilemem :9::9::9::9:

ehehe ben daha kızmaya fırsat bulamadım :D
belki kararım değişebilir ama o yazdığımı okursa öyle mi 5 ay yok sana evlenme teklifi derse:D

neyse canım cevap için 5 gün bekleteyim en iyisi yada 5 dk mı yapsak :P:122:

bence o an o kadar bile bekletemezsin :9::9::9::9: valla erkek yapabilirde benimki benden ketum yapabilir bense onun yanında süt dökmüş kedi telde aslan :9::9::9::9::9::9:telde evlilik teklif ederse bekletirim ama yüzyüze hayatta bekletemem :9::9::9::9:

bu bole gıder en sonunda 5 saniye olur oda zaten dusunme payıı :1:

benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))

ehehe ben daha kızmaya fırsat bulamadım :D
belki kararım değişebilir ama o yazdığımı okursa öyle mi 5 ay yok sana evlenme teklifi derse:D

neyse canım cevap için 5 gün bekleteyim en iyisi yada 5 dk mı yapsak :P:122:

ayy süper olurdu walla ama erkekler bir araya gelse anca maç muhabbeti yaparlar biz akıllarına bile gelmeyiz herlade :9:

oku oku biter mi arkadaş yaa biz 1 gün girmesek okuyamıyoruz erkek bide bu yaniii:1:

okumassa evlenmicen mi kız:9:

aynen canım yaa benm 1 gün daha artcak die o yüzden cnm sıkılıo yaa işteeee

ehehe bi düşünmek lazım:D :51:

masalllah masalllah.valla benı bırakıp yatmaya gıdıceksınız dıe cok korkuoyorumm :1: hc uykum yokk

ecriiinim falında bir kuş goruyorumm.muradına ereceksınn:52::52:

inşallah kuzum yaaa :1:bizde bu şafaklara düşcek miydik yaa walla baktıkca bu kimin şafagı diorum ne bu inançsızlık anlamadııım:9::9::9:

oyy oyy final derdim olsa keşkem zaman daha hızlı geçer o zmn =))
hangi bölüm?
Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değil:( Sosyoloji bölümündeyim canım. onun haricinde birde aöf var :( ölmüşüm gömenim yok :43::43:
al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa:9::9::9::9::9::9::9:
kesinlikle katılıyorum canımm :21:

benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))

Sorma gizemim fena bağımlılık yapıyor hemde:6::6:

şafak 33 istiyom 5 istiyom 4 istiyom aman yaa şafak istemiyom bitsin:14::14::14:

bende istemiyorum bu şafağı artık olacak cnm olacak o günler geçerken geçmiyo diyosun ama geriye bakınca aaaa geçmiş diyosun bu günlerde geçicek...

orası öyleee son gece artık nasıl bir açılıyorsa o algılar :9::9::9:

valla bilmiyorum ki fizik bölümü okuduum halde hep ders çalışmalarım son geceydi nası oluyosa geçiyodum da o dersten haaa :9::9::9::9::9::9::9:

takılıorm tatlım ya :D

offf bendee hatice yaa smdı bı resımımze denk geldmm arkds foto cekms bı anda poz vermısım nasll aşkla bakmş bana kıyamam ya çooooooooooooooooook özledmmmmmmmmmmmmm delii gibi cok ozledm:14::14::14::14:
bende canım ya offfffffffffff
bende istemiyorum bu şafağı artık olacak cnm olacak o günler geçerken geçmiyo diyosun ama geriye bakınca aaaa geçmiş diyosun bu günlerde geçicek...

valla bilmiyorum ki fizik bölümü okuduum halde hep ders çalışmalarım son geceydi nası oluyosa geçiyodum da o dersten haaa :9::9::9::9::9::9::9:

doğru diyorsun aslında şimdi bile dönüp bakıyorum azalıyo diyorum ama geçmiyor gibi geliyor

takılıorm tatlım ya :D

offf bendee hatice yaa smdı bı resımımze denk geldmm arkds foto cekms bı anda poz vermısım nasll aşkla bakmş bana kıyamam ya çooooooooooooooooook özledmmmmmmmmmmmmm delii gibi cok ozledm:14::14::14::14:

bende çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve ona ççoooooooooooookkkkkkkkkk ihtiyacım var :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değil:( Sosyoloji bölümündeyim canım. onun haricinde birde aöf var :( ölmüşüm gömenim yok :43::43:

ne bileyim yahu sanki okulda olsaydım zaman daha cabuk geçerdi yurtta... şimd evde tek geçmiyor..işe girebilsem keşke :44:

Back
X