355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

heeeeyyyyy kızlar toparlanın azıcık yaaaaaa
[video=youtube;t55YcBKaITM]http://www.youtube.com/watch?v=t55YcBKaITM[/video]

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Son düzenleme:
oo ben hiç tanımıyorum takip edemediğim zamanlarda yazmış galiba...
senin eşin nerde?
kızlar sizinkiler nerde?
bende bişey sorucam, ustabirliği niğde çıktı ama niğde hakkında hiç bilgi bulamadım var mı fikri olan?
canım benim eşim kırıkkale/yahşihanda ve ne yazıkki niğde hakkında bir bilgim yok :50:

ondan demedim canım şükret yani bak bu durumdan daha iyi durumdasın özlem 10 gn bile kalsa hep içinde büyüyor ama hepinizin gerçekten aşağı yukarı 120 günü falan var bak kısa dönemsiniz artk hepiniz alışmışsınız bu duruma sizi ben en arkanızdan daha yalpalıyorum daha emeklicem de yürücem de koşcam da:)))

anlıyoorum cnm her yaşayana kendı hasretı agır gelirmiş :/ elbet hepmz askerlerımızı alıcazda işte ınsn guluo ama ıcı kan aglıo :/ :31::31:

öyle gecıo zaman ama geçerkende geçire geçire geçıyor !!! içimmm öyle kotu kı aslnda :///////////////

vallahı cnm o kdr cok varkı dusunmyrm bıle :(

ohoo yapma ama öyle ne kadar kalmış ki benim senden çok var ben bile hayalini kurmaya çalışıyorum her ne kadar hayal kurma özürlüsü bi insan olsamda :54:

moral bozmak yook canım...oovv o kaçınılmaz zaten canım yaa hakkaten bi anımız bi anımızı tutumuyoo:9:

aynen canım yaa artık sayıyım yaa son 5 güç takat sabır hiçbişi kalmadı

walla umarım o güneş bizede doğar...umarım sizlerede doğar tabiiii:62:

bütün dengemiz altüst olmuş durumda:9::9:

moral bozmak yook canım...oovv o kaçınılmaz zaten canım yaa hakkaten bi anımız bi anımızı tutumuyoo:9:

aynen canım yaa artık sayıyım yaa son 5 güç takat sabır hiçbişi kalmadı

walla umarım o güneş bizede doğar...umarım sizlerede doğar tabiiii:62:

Güneş bize biran önce doğsun çünkü benim ayaklarım ve ellerim buz kesmeye başladı..:37:
Yoksa hasretlikten donarak öleceğim..:37:

bütün dengemiz altüst olmuş durumda:9::9:
,sorma yaa denge die bişi mi wardı??artık bu haldeyimmm:99:
Güneş bize biran önce doğsun çünkü benim ayaklarım ve ellerim buz kesmeye başladı..:37:
Yoksa hasretlikten donarak öleceğim..:37:

korkma kuzum bizler ölmedik sizlerde ölmezsiniz...az daha sıkın dişinizi...öle yada böle biteceeekkkk

inşallah gizemciğim bittiği günleri de görelim artık

kıyamam canım ya zor da olsa azalıyor bitecek sabır demekten başka birşey yapamıyoruz

görücez cnm benim yine hep beraber :16::16::16::16:

öyle gecıo zaman ama geçerkende geçire geçire geçıyor !!! içimmm öyle kotu kı aslnda :///////////////

vallahı cnm o kdr cok varkı dusunmyrm bıle :(

bilmez miyim bebeeemmmm anlıyorum inan şafak azmış çokmuş hepimiz aynıyız inan

,sorma yaa denge die bişi mi wardı??artık bu haldeyimmm:99:

korkma kuzum bizler ölmedik sizlerde ölmezsiniz...az daha sıkın dişinizi...öle yada böle biteceeekkkk

Benim de şafağım 5 olsaydı ben de bu derece teselli cümleleri kurardım..:37:

Dua et üstümsün :33:

Askerlik bitince görüşelim ecro :27:

bide askerden gelen erkekler değişir diyorlar hiç bekleyenler de yıpranır demiyorlar ki

ayy sorma daha gitmesine 1 ay falan varken söz falan düşünüyormusunuz ne zaman istemeye gelicekler gibi bişey söyledi uzaktan bi abim... bende yoo düşünmedik öyle bişey dedim... askerden gelince erkek değişir düşünceler değişirde dedi nası sinirlendim nası sinirlendim... sen merak etme ben onun beynine girer aklını alırım dedim :33:

niye değişsin canım Allah Allah....

anlıyoorum cnm her yaşayana kendı hasretı agır gelirmiş :/ elbet hepmz askerlerımızı alıcazda işte ınsn guluo ama ıcı kan aglıo :/ :31::31:
doğru gülüyoruz dalgaya vuruyoruz aklımız kalbimiz aynı yerde ama biticek yani bunu kafama artık yerleştirmeye çalışıyorum alıştırmaya çalışıyorum kendimi tarifi olmayan birşeymiş kesnlikle içinde kendi kendine yaşadığın ,özlemi ,acısı tarif edilemiyor ama bak en yakın örnek gizem ve bir arkadaş daha var ismini bilmiyorum. bitiyor yani şuan onlarda inanamıyor bittiğine eminim bizde öyle olacağız:) sıkma canınıı sen her uyandığın sabah ona bi adım daha atıyosun:) bak sonra sen burlarda şafak doğan güneş dediğinde ben şuanları hatrlatcam:)

ayy sorma daha gitmesine 1 ay falan varken söz falan düşünüyormusunuz ne zaman istemeye gelicekler gibi bişey söyledi uzaktan bi abim... bende yoo düşünmedik öyle bişey dedim... askerden gelince erkek değişir düşünceler değişirde dedi nası sinirlendim nası sinirlendim... sen merak etme ben onun beynine girer aklını alırım dedim :33:

niye değişsin canım Allah Allah....

öyle bir anlayış olmuş sanki dönünce arkasına bakmadan kaçacak tövbe tövbe:9::9:

Kızlar benden bu gecelik bu kadar :92:
Bu güzel gece için sağolun :16: herkese iyi geceler ve sevdicekleriyle tatlış tatlış rüyalarr :116::116:
Unutmayın bir gün güneş bizim için doğacak :72: :nazar: :72::103::103:

bide askerden gelen erkekler değişir diyorlar hiç bekleyenler de yıpranır demiyorlar ki

Kişilik meselesidir bu..
Bir insanın karakteri ve kişiliği askerlik öncesin de ne ise , askerlik esnasında da odur , askerlik sonrasında da odur..

Zaten karşındaki insanda ne gibi değişikliklerin olacağını zamanla insan görüyor, olumlu yönde ise ilişki süper şekilde ilerler..
Olumsuz yönde ise gereken olur zaten..

Kişilik meselesidir bu..
Bir insanın karakteri ve kişiliği askerlik öncesin de ne ise , askerlik esnasında da odur , askerlik sonrasında da odur..

Zaten karşındaki insanda ne gibi değişikliklerin olacağını zamanla insan görüyor, olumlu yönde ise ilişki süper şekilde ilerler..
Olumsuz yönde ise gereken olur zaten..

katılıyorum aynen :)
6 sene geçirmişiz tanıyoruzdur o kadar heralde :24:

Back
X