355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Canım sıkmayın canınızı üzüldüm ben askerinin başına gelenleri ama biraz daha sabır hep zaten böyle sorunlu insanlar oluyo ne kadar beladan uzak dursanda gelip buluyo sen askerinden desteğini eksik etme zaten ne kaldı kii allahın izniyle çok şükür bitti sayıılır..:31:

ya canım bnm öle yaa ama yazık ya biz sustukca üstümüze gelio bi bulaşsa akılları sırları ermez yakar başlarını bnmki onların ama işte aşkım sen olmasan walla bu askerlik bitmezdi sabrediosam senin için diyo bende az kaldı artk sabır diorum ama yeter artk ya onlar yüzünden ndenbiz yani?

ya canım bnm öle yaa ama yazık ya biz sustukca üstümüze gelio bi bulaşsa akılları sırları ermez yakar başlarını bnmki onların ama işte aşkım sen olmasan walla bu askerlik bitmezdi sabrediosam senin için diyo bende az kaldı artk sabır diorum ama yeter artk ya onlar yüzünden ndenbiz yani?

işte sizde haklısınız ama napcan onlara uyupta temelli başını yakmasın seninkide sabırlıymışş baya iyice oda bunaldı artık senin desteğin bak ona iyi gelen ne densede 1 senede neler yaşamıştır ama sırf değmeyecek tipler içinde başını belaya sokmasın seninki en doğrusunu yapıyo sadece biraz daha sabır.. Hiç sevmiyorum böyle insanları ya heryerde belli ediyolar kendilerini bi pisliğin zararı sadece kendine değil işte hep çevresindeki insanlara.

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 2 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 3

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 31 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 110 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 111 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 114 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 118 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 111 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 112 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 113 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 112 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 112 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 112

Kubrah -> Şafak 112 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 114 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 114 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 114 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 118 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 157 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 313 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 309 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 341 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

veeeeeeeeeee yeniden birgün daha bitti darısı diğer gunlerın başına :72::72::72:

**** cimcime_89 'da kademe atladııı :nazar::emir_bebek:

işte sizde haklısınız ama napcan onlara uyupta temelli başını yakmasın seninkide sabırlıymışş baya iyice oda bunaldı artık senin desteğin bak ona iyi gelen ne densede 1 senede neler yaşamıştır ama sırf değmeyecek tipler içinde başını belaya sokmasın seninki en doğrusunu yapıyo sadece biraz daha sabır.. Hiç sevmiyorum böyle insanları ya heryerde belli ediyolar kendilerini bi pisliğin zararı sadece kendine değil işte hep çevresindeki insanlara.

ya uymaya kalksan walla çokta güzel hakkından gelir korkmaz öle beladan falan gözü baya bi karadr bnmkinin ama işte bizim için seslenmio ama seslenmedikçede burnumuzun dibinde bitio pislikler yaa bıktım walla bide çekemiolar bunu iyi mi?salak herifler kıskancaz die yine bnmkinin başına iş aştılar allahım bitsin artııık yaa pislik kendi çukurlarında bogulsunlar inş yaa

doğru söylüyosun canım ama işte :43: eşim manisa da evet ben gidip alcam canm. senin de bitmiş ne güzel darısı bizim başımıza. hayırlısıyla gelsın inşallah.

sabır canım bak ben hala sabrediyorum bitti ama hala tek kilit noktamız sabır başka yook:14:bi hafta sonrası olur onlar ii olsunda canım

ya uymaya kalksan walla çokta güzel hakkından gelir korkmaz öle beladan falan gözü baya bi karadr bnmkinin ama işte bizim için seslenmio ama seslenmedikçede burnumuzun dibinde bitio pislikler yaa bıktım walla bide çekemiolar bunu iyi mi?salak herifler kıskancaz die yine bnmkinin başına iş aştılar allahım bitsin artııık yaa pislik kendi çukurlarında bogulsunlar inş yaa

üzülmeyin canım benim bende sinir oldm ya türlü türlü insan var napcan uymucan bazen o zaten pislik uyupta sende mi kötü olcan boşverin artık bigün daha bitti çok şükür. amaçlarıda belliymiş seninkini oyuna getirmeye çalışıyolar besbellli allahım iyilerle karşılaştırsın ya uysan al başına belayıı:19:

üzülmeyin canım benim bende sinir oldm ya türlü türlü insan var napcan uymucan bazen o zaten pislik uyupta sende mi kötü olcan boşverin artık bigün daha bitti çok şükür. amaçlarıda belliymiş seninkini oyuna getirmeye çalışıyolar besbellli allahım iyilerle karşılaştırsın ya uysan al başına belayıı:19:

yapcak bişi yok be kuzu uyma diyorum beni üzcek bişi yapmaz bilirim ama aklım onda sabaha kadar uyumicak işte nöbet tutcak ...
kendileri keş bnmkide onlar gbi olmayınca komutanlarda çok sewio bunu o yüzden kuyusunu kazıolar off ya bit artk lanet olasıııı

evet canım ya sabırdan başka yapcak bişeyim yok. canım tadını çıkar bence aylardır beklediğn sevdiceğin geliyo

öle canı sadece sabır...canım tat bırakmadıkları için çıkaramıyoruz yaa malesef ama umarım sizler böle olmazsınız son günlerde

yapcak bişi yok be kuzu uyma diyorum beni üzcek bişi yapmaz bilirim ama aklım onda sabaha kadar uyumicak işte nöbet tutcak ...
kendileri keş bnmkide onlar gbi olmayınca komutanlarda çok sewio bunu o yüzden kuyusunu kazıolar off ya bit artk lanet olasıııı

evet canım ya sabırdan başka yapcak bişeyim yok. canım tadını çıkar bence aylardır beklediğn sevdiceğin geliyo

öle canmı sadece sabır...canım tat bırakmadıkları için çıkaramıyoruz yaa malesef ama umarım sizler böle olmazsınız son günlerde

çok zor cnım benim ne kadar üzmeyeceğini bilsende yanında olduğu gibi olmuyo aslaa.. bu günlerde geçer zoru kalmadı artık sizin için son 72 saat :34: sevincinizi yaşayın gölge düşürmesin o nalet insanlar boşverin..

Hepinize iyi geceler kızlarr ben kaçıyorum hadi hepiniz rüyanızda askeriniizii görünnn inş..:17::54:

çok zor cnım benim ne kadar üzmeyeceğini bilsende yanında olduğu gibi olmuyo aslaa.. bu günlerde geçer zoru kalmadı artık sizin için son 72 saat :34: sevincinizi yaşayın gölge düşürmesin o nalet insanlar boşverin..

öle artık tatlım yaa o kavga edip ayrı yürüdümüz zamanlara bi acıyorum ki şimdi o ellerine hasret kaldım :14:bilmiyorum sizde öle misiniz?ama ben herşeydne önce ellerini sımsıkı tutmayı özledim yaa off...inanıyorum ben bunlarıda atlatıcaz

Back
X