355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

daha ne saçmalıklar yaşayacağız çok merak ediyorummm:18:
:26:

dinleniyoruz valla cnm insan ne konuşacağını şaşırıyor.bizimkiside bugün baya saydırdı dinliyosanız bunuda dinleyin diye sus saçmalama falan dedim ama çok kızgındııı

elimizde mahkum bişey yapamıyoruz yapamıyorlar...

daha ne saçmalıklar yaşayacağız çok merak ediyorummm:18:
:26:

dinleniyoruz valla cnm insan ne konuşacağını şaşırıyor.bizimkiside bugün baya saydırdı dinliyosanız bunuda dinleyin diye sus saçmalama falan dedim ama çok kızgındııı

merak etme daha çok görceksiniz kuzum ama umarım görmezsiniz yaa:(

iyi ecrinim denetimim vardı onu atlattım kazasız belasız.bebiş diş çıkarmaya çalşıyo oyüzden biraz huzursuz şuan uyuyo.
sen neler yapıyosun

ay sevindim rahatça atlatmışın canım denetimi de...bebişede kıyamam yaa huysuz olurlar ölede sana uyku uyutmaz artk kuzuma yazık yaaa... bende aynı canım yaa ocakta finaller war bi ton konu war çalışılacak ama bnm cnm istemiyo :14:başına oturuyorum bi satır okuyup kalkıyorum nası yapcam bilmiom:26:

ay sevindim rahatça atlatmışın canım denetimi de...bebişede kıyamam yaa huysuz olurlar ölede sana uyku uyutmaz artk kuzuma yazık yaaa... bende aynı canım yaa ocakta finaller war bi ton konu war çalışılacak ama bnm cnm istemiyo :14:başına oturuyorum bi satır okuyup kalkıyorum nası yapcam bilmiom:26:

okulun bittiğine sadece bu yüzden seviniyorum ah o sınavlar beni benden aldılar hepp:ssz:
allah kolaylık versin cnm bi yerden başla ama yoksa dahada zorlanırsın

yok kuzum yaa dur gelmesin sende yeni gitti ama geldiği günlerde görecez sabır ve ümitle biz o buz daglarını aşıcaz inş

Tabii işinn kötü yanı bu gelmez zaten ödü kopuyo bişey olurda askerliği uzucak diyee.:50: Valla şu sıralar foruma girip senin ve gizem7 nin şafağını görünce çok seviniyorum bunları görünce bende motive oluyorum bizde bigün görcez o şafaklarııı inş. :16::16:

Tabii işinn kötü yanı bu gelmez zaten ödü kopuyo bişey olurda askerliği uzucak diyee.:50: Valla şu sıralar foruma girip senin ve gizem7 nin şafağını görünce çok seviniyorum bunları görünce bende motive oluyorum bizde bigün görcez o şafaklarııı inş. :16::16:

bitecek tatlım sizinde herkesin oldugu gibi bitcek ama bizim başımıza gelenlerden sonra bizimki gerçekten bitecek mi şüphedeyim yaniii

okulun bittiğine sadece bu yüzden seviniyorum ah o sınavlar beni benden aldılar hepp:ssz:
allah kolaylık versin cnm bi yerden başla ama yoksa dahada zorlanırsın

ya bide açık olunca sevemedim be kuzum yaa örgün olsa yalar yutardım bu konuda güveniyorum kendime ama bu aöf e alışamadım zor oluyo onca konuyu bitirmek bide düzenim yok bayadr offf yaa:26:

bitecek tatlım sizinde herkesin oldugu gibi bitcek ama bizim başımıza gelenlerden sonra bizimki gerçekten bitecek mi şüphedeyim yaniii

Canım sıkmayın canınızı üzüldüm ben askerinin başına gelenleri ama biraz daha sabır hep zaten böyle sorunlu insanlar oluyo ne kadar beladan uzak dursanda gelip buluyo sen askerinden desteğini eksik etme zaten ne kaldı kii allahın izniyle çok şükür bitti sayıılır..:31:

Back
X