355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yapcak bişi yok be kuzu uyma diyorum beni üzcek bişi yapmaz bilirim ama aklım onda sabaha kadar uyumicak işte nöbet tutcak ...
kendileri keş bnmkide onlar gbi olmayınca komutanlarda çok sewio bunu o yüzden kuyusunu kazıolar off ya bit artk lanet olasıııı

öle canmı sadece sabır...canım tat bırakmadıkları için çıkaramıyoruz yaa malesef ama umarım sizler böle olmazsınız son günlerde

canım benim eşimde zor diyor türlü türlü insanlar var diyo :20: çocuğum olsa göndermem diyo ben de büyük konuşma nolur geçecek diyorum ama ne durumdalar bilemiyoruz ki :14:

canım benim eşimde zor diyor türlü türlü insanlar var diyo :20: çocuğum olsa göndermem diyo ben de büyük konuşma nolur geçecek diyorum ama ne durumdalar bilemiyoruz ki :14:

off sizin ve diğer kızların daha zor yaa evli olunca gerçi bizde evli gibi bişiyiz yani(sevgi bakımından tebiii) aynı ew haricinde o kadar alışmışım ki yanımda görmeye
ne pisliklerle ugraşıoalr orda kim bilir yaa allahım kolaylık versn canm yaa

off sizin ve diğer kızların daha zor yaa evli olunca gerçi bizde evli gibi bişiyiz yani(sevgi bakımından tebiii) aynı ew haricinde o kadar alışmışım ki yanımda görmeye
ne pisliklerle ugraşıoalr orda kim bilir yaa allahım kolaylık versn canm yaa

biz beraber karar verdik evlendikden sonra gitmesi için. çünkü evli olmasaydık rahat görüşemicektik. şimdi ben gidip izine çıkarıcam mesela ama evlenmeden bu mümkün olmazdı. ama tabi her türlü zor askerlik ya o benm hayatıma girmeden gitseydi daha iyi olur du da hayırlısı olsun kaderimiz böyleymiş. ama canım askerine çok tembihle bence şurda 3 gün kalmış yakmasın seni de kendini de

biz beraber karar verdik evlendikden sonra gitmesi için. çünkü evli olmasaydık rahat görüşemicektik. şimdi ben gidip izine çıkarıcam mesela ama evlenmeden bu mümkün olmazdı. ama tabi her türlü zor askerlik ya o benm hayatıma girmeden gitseydi daha iyi olur du da hayırlısı olsun kaderimiz böyleymiş. ama canım askerine çok tembihle bence şurda 3 gün kalmış yakmasın seni de kendini de

bölesi hayırlıymış hem bak görüşme imkanınızda olcak yakınsanız bide kafana esti mi gidersiiin canıım daha ii olur ...söledim bakalım canım yaa sakinleştirdi mi umuyorum o bilir yaa beni üzcek bişi yapmaz bulaşmaz güvenim tam o konuda:nazar: onca günümüze yazık etceni sanmıyorum da tek derdim moralinin bozuk olmsı ona içim gidio işte:(

bölesi hayırlıymış hem bak görüşme imkanınızda olcak yakınsanız bide kafana esti mi gidersiiin canıım daha ii olur ...söledim bakalım canım yaa sakinleştirdi mi umuyorum o bilir yaa beni üzcek bişi yapmaz bulaşmaz güvenim tam o konuda:nazar: onca günümüze yazık etceni sanmıyorum da tek derdim moralinin bozuk olmsı ona içim gidio işte:(

canım iyi ya o zaman ne güzel maşallah. canın sıkkınlığıda 72 saat sonra seni görünce geçerr :16: ayyy ne güzel ya bizde görcekmiyiz o günleri :43:

canım iyi ya o zaman ne güzel maşallah. canın sıkkınlığıda 72 saat sonra seni görünce geçerr :16: ayyy ne güzel ya bizde görcekmiyiz o günleri :43:

tabi bide deli yani sagı soluda belli olmaz ama inş o deliliği yapmaz canımcım...görmez olur musunuz yaa tabiikisiii görceksiniz :)

tabi bide deli yani sagı soluda belli olmaz ama inş o deliliği yapmaz canımcım...görmez olur musunuz yaa tabiikisiii görceksiniz :)

ilk zamanları safak sayamıyodum bile korkuyodum :( ağlamaktan telefonda konuşamıyodum gerçi hala öyleyimde :43: ama tabi artk biraz daha sabretmeyi öğrendim

canım ben yatıyorum Allaha emanet olun hayırlı geceler. tanıştığıma memnnun oldum asi_genç :21: askerini sağ salim kavuştursun mevla

ilk zamanları safak sayamıyodum bile korkuyodum :( ağlamaktan telefonda konuşamıyodum gerçi hala öyleyimde :43: ama tabi artk biraz daha sabretmeyi öğrendim

ilk zamanda bende burda olsam sayamazdım burda hergün 200 100 die gördükçe adamın balatalar kopar yaa:1:
ama öle yada böle bitio işte uzun dönem olarak bizler bitirdiysek sizler hepten bitersiniz...
ama aglama bak eşinde orda kötü olur zaten psikoları gidik bide biz aglayınca ice etrafta biri bişi dese dalacak duruma geliolar

bugün nden kmse yokki burda:14:benm canım çok sıkkın :ssz:
askerimle konuştum canını fena sıkıp kızdrmışlar ortalıgı birbirine katmış komutanlarla askerlerle kızışmış milletin yediği haltı bnmkine atmışlar sabaha kadar onlar yüzünden uykusuz kalcak ...koskoca 1 sene geçti bu kadar kızgın görmemiştm...allahım koca yılı devirdikte şu 3 günü bitiremşcez yaa:14:firar etcem ben diye yıkmış ortalıgı yaa offff:26:kafayı yicem allahım noluur artk şu lanet olası belalar bulaşmasın yaa noluuur:14:
canım ya kıyamam sana aksiliğe bak ya bitti şurada ne kaldı ki çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun senin de tabiki :26::26:
**** cimcime_89 'da kademe atladııı :nazar::emir_bebek:
[/B][/CENTER]
ohh çooooooook şükür:16::16::16:

canım ya kıyamam sana aksiliğe bak ya bitti şurada ne kaldı ki çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun senin de tabiki :26::26:

ohh çooooooook şükür:16::16::16:

saol bebem yaa işte aksilik yani ...bizim başımıza gelen pişmiş tavugun başına geldi mi merak içerisindeyim???

geç kaldınız siz ama yaa bugün herkes gtti canım bende kaçcam uykum geldi yatıyım artk...

ii geceler sevdicekli rüyalar canım bnm :54:

saol bebem yaa işte aksilik yani ...bizim başımıza gelen pişmiş tavugun başına geldi mi merak içerisindeyim???

geç kaldınız siz ama yaa bugün herkes gtti canım bende kaçcam uykum geldi yatıyım artk...

ii geceler sevdicekli rüyalar canım bnm :54:

evet geç kaldım kimsecikler kalmamış iyi geceler kuzum:3::3::3::3:

kimsecikler gelmemiş bugün burayaa:53: napıyosunuz bakalım kızçelerr ben sarımı gördüm skypteee benden mutlusu yok bugün :16::16::16::16:

kimsecikler gelmemiş bugün burayaa:53: napıyosunuz bakalım kızçelerr ben sarımı gördüm skypteee benden mutlusu yok bugün :16::16::16::16:

ewt bi biz warız daim burdayız canıım:1:napiim bende askerimle konuştum komutan lütuf etmiiş bi 15 20 dk hava al gel demiş bi o kadar konuştuk işte:26:senin kadar şanslı olmasamda idare ederiiiimm:9:

Herkeslere tünaydın canlarıımm:9:

gene kimsecikler yok bizim mekandaaa:43:

ewt bi biz warız daim burdayız canıım:1:napiim bende askerimle konuştum komutan lütuf etmiiş bi 15 20 dk hava al gel demiş bi o kadar konuştuk işte:26:senin kadar şanslı olmasamda idare ederiiiimm:9:

valla asıl sen benden çok fazla daha şanslısınız baksana ayol şafağına 3.. maşallah diyorum 3 gün sonra kim takar o komutanıı he desin geçsin askerinde.. benim sarıda 110 lar geçmedi diyo bugün :50:

Back
X