355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sizde haklısınız canım, kamerayı kapattığım gibi bende öyle kötü oluyorum kii.. ama kötü olsamda bir yandan da görmeden edemiyorum.

olsun 5 dk da olsa gördüm ya onun o sarı yüzünüüü nasılda kilo almış acemilikte rahattı 85 kg gitti 93 kg olmuş ama usta veririm diyo.. uzun dönemler sıkıntı çıkarıyomuş uzun dönemlerin arasında komutan olanlar varmış 18-23 yaşlarındaymış hepsi nişanlımlar kısa dönem bu yüzden kıl oluyolarmış bizimkilere durduk yere şınav mekik çektiriyolarmış.. bu erkekler neden böyle kısası uzunu yok hepsinin kaderi aynı işte.. hoşgelmişler canımm İstanbuldamı yaşıyodun sen? be aynı iş ev değişen bşey yok çeyiz alışverişne başladım çok şükür tek değişiklik bu

teşekkür ederim sakarya üniversitesinden mezunum ben. uluslararası ilişkiler okudum. askerler yanımızda olmayınca ne mümkün keyifli olmak

bu arada yeni olduğum için gözden kaçııyorum filan cevapları alışcam foruma yazmayı da zamanla.

hafiften meslektaşız sanki lojistik mezunuyum bende alışınca müptelası olucaksın meraklanma ben açılış sayfam yaptım burayı

ay bugün herkes askerini görmüş kıızz ne mutlu bize

merhaba canım ii olmaya çalışıyoruz sen nasılsın??
bugün herkescikler sevdicegini görüp konuşmuuuşş ne güüzeeelll
evet kızlar ya o kadar iyi geldiki çoook şükür

hoşgeldin canım bir kıbrısçı daha

aman allahım plakalara az kalmıs kısmına terrfi etmişiz ben girmeyeli.Teşekkür ederiz bu avuntu bir hafta götürür beni çok mutlu oldum

bizimkide öyle canım acemilikte baya kilo vermişti ama şimdi almış yine birazcık:)) bi de yemekhane çok uzakmış üşeniyorlarmış gitmeye ee haliyle sürekli kantinden poğaça börek yeyince sonuç ortada:) Bak şimdi sinir oldum sanki onlar direk komutan, rütbeli olarak doğmuşlar hiç bizimkilerin yerinde olmamışlar. Kadınları anlamak zor diyorlar ama erkekleri anlamak daha da zor bir yaptıkları diğerine tutmuyor Allahtan eşimin bana anlattığına göre uzun dönemler onlara sıkıntı yaşatmıyorlarmış sadece telefon izni vermiyorlarmış biz gidince kullanırsınız demişler bizde bekliyoruz bakalım
Yok canım istanbulda değilim, sakaryada yaşıyorum. bencede çeyiz alışverişinin en iyi zamanı, bugün bende avm ye gittim her yer indirim kaynıyor

evet benimki de dün26 hafta kaldı dedi öyle deyince daha az gibi geldi bi anda çok mutlu oldum

e tabii sulu yemek yemez sürekli hamur işi yerlerse olacağı bu aman olsun olsun ben alsın dedim benimkine dönünce evlilik telaşından veririz nasılda dedim valla uzunlardan bikaç gıcık var diyo benim sarı onun haricindekiler iyiymiş abi falan diyolarımış yaşları baya ufakmış.. Allahım hepsinin karşısına hayırlı insanlar çıksın inşallah.. bide şey dedi tlf arama yapıcaklar dedi aniden yapıyolarmış tetikteyiz onu bekliyoruz dedi hey allahım inşallah öyle bişey olmaz

bi ben giremedim plakaları görmemize az kaldı kısmına sanırımm

ama o kısımdasın hülyacığım

ayyy yanlış yazmışım ayol çift hanelere düşmeye az kaldı diyenlerin içinde olmak istiyorum ben artııııııııııııkk bizim komutana duyurulur iştimada ya çift haneler patır patır düşcek gibi geliyo bana 110 lar geçmek bilmedi sankii..

evet 100 den düşünce parti yaparlarmış askerler plakalara düşünce de yaparlarmış adetmiş eğlence arıyorlar bizde burada yaparız artık

evet benimki de dün26 hafta kaldı dedi öyle deyince daha az gibi geldi bi anda çok mutlu oldum

aynen bende cuma günü teslim oldu diye o günü baz alarak sayıyodum 20 haftadan düştüm. ayrıca benimle aynı şafakta olan birini görmekte güzelmiş izin kullanınca geriden geliyoruz malesef ama olsun

Sağlıklı olsunlarda canım kilo alınıyor, veriliyor yeter ki iyi olsunlar Aminn canım Allah hepsini korusun.. aman telefon riskliyse bence o riske hiç girmesin canım eğer ankesörlüden de rahat arayabiliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…