evet 100 den düşünce parti yaparlarmış askerler plakalara düşünce de yaparlarmış adetmiş eğlence arıyorlar bizde burada yaparız artık
kızlaar merhabaKaç zamandır yazmak istiyorum ama öyle bi muhabbete dalıyorsunuz ki bölmeye kıyamıyodum hafta sonu buralar baya durgunmuş ama.
öncelikle kendimi tanıtayım. adım selda. kıbrıs yarenlerinden biriyim bende. magosa da şu an benimki.geçmişi okumak çook zamanımı aldı ama gördüğüm kadarıyla o kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz ki burda, yazmadan edemedim. bayadır üye olduğum halde ilk mesajım bugüne nasip oldu. insanın halineden anlayan birilerini bulması çook güzel bişeymiş. Tez zamanda kavuşuruz inşallah askerlerimize:2:
hoşgeldin
hoşgeldiin canıım nabeerr ne var ne yok
Sağlıklı olsunlarda canım kilo alınıyor, veriliyor yeter ki iyi olsunlarAminn canım Allah hepsini korusun.. aman telefon riskliyse bence o riske hiç girmesin canım eğer ankesörlüden de rahat arayabiliyorsa.
kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdiibenimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla
Hoşbulduk canımm napıyosunn :)?
Hoşbulduk kuzum iyi ya ne olsunn hava süperdi bugün bütün gün dışardaydım alışveriş filan yaptım bayaSen napıyosunn ?
evet izin kullanınca geride kaldık ama olsun geç olsun güç olmasın gelsinler yeter kiaynen bende cuma günü teslim oldu diye o günü baz alarak sayıyodum 20 haftadan düştüm. ayrıca benimle aynı şafakta olan birini görmekte güzelmiş izin kullanınca geriden geliyoruz malesef ama olsun
kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdiibenimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla
iyiyim canım sevdiğimi gördüm bugün çook mutlu oldumHoşbulduk canımm napıyosunn :)?
Hoşbulduk kuzum iyi ya ne olsunn hava süperdi bugün bütün gün dışardaydım alışveriş filan yaptım bayaSen napıyosunn ?
ben facebook sayfalarında görmüştüm tişört yaptırmışlar hepsinin önünde şafağı yazan ve kocaman bi pasta almışlar filan
evet izin kullanınca geride kaldık ama olsun geç olsun güç olmasın gelsinler yeter ki
bende dedm ne partisi diye tabi hemen yapıştırdım soruyu ne yapacaklar kola cips alıp gazino da tv izleyeceğiz parti bu işte dedibu kış gününde de ıslatmasınlar ya yazık:26:
hoşgeldinn canımm :))
ohh iyi yapmışsın canım bende çeyizlerimi aldım bu indirimden faydalanıpp hava misti izmirde de bugünn
amiin canım inşallah yapmazlar belkide öylesine laf salmışlardır gözleri korksun falan diye yapmazlardır. sonuçta üst devrelerin bir çoğu kullanıyor.valla tatlım napıcak hiç bilmiyorum söyledim olmadı kaldır dedim ama nereye kaldırsın bavuluda arıyolarmış botların içine tep en kötü dedim bakalım napıcak inşallah öyle bi arama olmazz olsada kimse yakalanmaz inşallah
bizim sarılar acemilikte her akşam çeşhur çılgın partilerini yaparlardı kolalar cipsler çerezler ben ordan alışığım Allahtanbugün baktım diyo çok özledim acemilik günlerimi ordaki herkes başkaydı burda 4 kısa dönemimiz kenetlendik birbirimize uzunlar bize kıl oluyo diyo valla ıslatırlar kesin bizim gibi düşünürler mi hiçç
hoşgeldin seldacm aramıza
ewet maşallah bugüne kadar hiç sorun yaşamadık burada
herkesin ortak bi yanı var ve birbirimizi bu yüzden çok iyi anlıyoruz.ailelerimiz bile bu kadar anlayışlı olmuyo yani...
artık bekleriz senide
iyiyim canım sevdiğimi gördüm bugün çook mutlu oldumsen ne yapıyorsun?
ama o çok güzelmiş ya
Hoşbulduk canımm:)))
Aynen indirim görünce benim gözler başka bişi görmüyoooNeler aldın çeyizineee ay çok heyecanlı ve eglenceli oluyo o alışverişler kendi evini kurmak gibisii yokk
amiin canım inşallah yapmazlar belkide öylesine laf salmışlardır gözleri korksun falan diye yapmazlardır. sonuçta üst devrelerin bir çoğu kullanıyor.
sırf gıcıklığına yine yaparlar o zaman
ay çok sevindim nee güzelll :) bizimkinin daha 1 ay çarşı izni yokmuş yaaa,iyiyimm müzik dinliyorumm :)
hafiften meslektaşız sanki lojistik mezunuyum bendealışınca müptelası olucaksın meraklanma ben açılış sayfam yaptım burayı
çok sevindim hülyacım. bende yılbaşından sonra bir lojistik şirketile iş görüşmem var oraya gidicem. bende gelicem olursa aranıza inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?