355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet 100 den düşünce parti yaparlarmış askerler plakalara düşünce de yaparlarmış adetmiş eğlence arıyorlar bizde burada yaparız artık

kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdii benimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla

hoşgeldin seldacm aramıza
ewet maşallah bugüne kadar hiç sorun yaşamadık burada
herkesin ortak bi yanı var ve birbirimizi bu yüzden çok iyi anlıyoruz.ailelerimiz bile bu kadar anlayışlı olmuyo yani...
artık bekleriz senide

Sağlıklı olsunlarda canım kilo alınıyor, veriliyor yeter ki iyi olsunlar Aminn canım Allah hepsini korusun.. aman telefon riskliyse bence o riske hiç girmesin canım eğer ankesörlüden de rahat arayabiliyorsa.

valla tatlım napıcak hiç bilmiyorum söyledim olmadı kaldır dedim ama nereye kaldırsın bavuluda arıyolarmış botların içine tep en kötü dedim bakalım napıcak inşallah öyle bi arama olmazz olsada kimse yakalanmaz inşallah

Hoşbulduk canımm napıyosunn :)?

Hoşbulduk kuzum iyi ya ne olsunn hava süperdi bugün bütün gün dışardaydım alışveriş filan yaptım baya Sen napıyosunn ?

ohh iyi yapmışsın canım bende çeyizlerimi aldım bu indirimden faydalanıpp hava misti izmirde de bugünn

aynen bende cuma günü teslim oldu diye o günü baz alarak sayıyodum 20 haftadan düştüm. ayrıca benimle aynı şafakta olan birini görmekte güzelmiş izin kullanınca geriden geliyoruz malesef ama olsun
evet izin kullanınca geride kaldık ama olsun geç olsun güç olmasın gelsinler yeter ki
kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdii benimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla

bende dedm ne partisi diye tabi hemen yapıştırdım soruyu ne yapacaklar kola cips alıp gazino da tv izleyeceğiz parti bu işte dedi bu kış gününde de ıslatmasınlar ya yazık:26:

Hoşbulduk canımm napıyosunn :)?

Hoşbulduk kuzum iyi ya ne olsunn hava süperdi bugün bütün gün dışardaydım alışveriş filan yaptım baya Sen napıyosunn ?
iyiyim canım sevdiğimi gördüm bugün çook mutlu oldum sen ne yapıyorsun?
ben facebook sayfalarında görmüştüm tişört yaptırmışlar hepsinin önünde şafağı yazan ve kocaman bi pasta almışlar filan

ama o çok güzelmiş ya

Son düzenleme:

bizim sarılar acemilikte her akşam çeşhur çılgın partilerini yaparlardı kolalar cipsler çerezler ben ordan alışığım Allahtan bugün baktım diyo çok özledim acemilik günlerimi ordaki herkes başkaydı burda 4 kısa dönemimiz kenetlendik birbirimize uzunlar bize kıl oluyo diyo valla ıslatırlar kesin bizim gibi düşünürler mi hiçç

hoşgeldinn canımm :))

Hoşbulduk canımm:)))

ohh iyi yapmışsın canım bende çeyizlerimi aldım bu indirimden faydalanıpp hava misti izmirde de bugünn

Aynen indirim görünce benim gözler başka bişi görmüyooo Neler aldın çeyizineee ay çok heyecanlı ve eglenceli oluyo o alışverişler kendi evini kurmak gibisii yokk

amiin canım inşallah yapmazlar belkide öylesine laf salmışlardır gözleri korksun falan diye yapmazlardır. sonuçta üst devrelerin bir çoğu kullanıyor.

sırf gıcıklığına yine yaparlar o zaman

hoşbulduuum canıım. bende buralardayım artık. dertlerimizi anlamaz kimse, anlamıyorda evet. iyiki kk var

Hoşbulduk canımm:)))

Aynen indirim görünce benim gözler başka bişi görmüyooo Neler aldın çeyizineee ay çok heyecanlı ve eglenceli oluyo o alışverişler kendi evini kurmak gibisii yokk

ya demirbaşlar bitirdim diyebilirim ama ben pek eğlenceli olamıyorum bu alışveriştee neden dersen çok kararsız biriyim bu konularda o mu bu mu deyip sar ikisinide diyen kıl bi tipim o yüzden bazen sıkılıyorum kendimden keşke diyorm nişanlımda olsaydı ama onu beklersem geç kalmış olcaz o yüzden ben hallediyorum annemle birlikte artıkk sen evli bi bayan olarak kesinlikle al/alma dediğin şeyler var mıı mutfak için?

amiin canım inşallah yapmazlar belkide öylesine laf salmışlardır gözleri korksun falan diye yapmazlardır. sonuçta üst devrelerin bir çoğu kullanıyor.

inşallah tatlım tek duam bu ankesörden araması zor olur çünkü geceleri nöbette santralde boş vakti yok gündüzde uyuyor dua edelim nolur kaptırmasın tlf nu

sırf gıcıklığına yine yaparlar o zaman

kesinn kesiinnn hey allah niye böyle bu uzun dönemler çözemedim hepiniz askersiniz işte yani..

hafiften meslektaşız sanki lojistik mezunuyum bende alışınca müptelası olucaksın meraklanma ben açılış sayfam yaptım burayı

çok sevindim hülyacım. bende yılbaşından sonra bir lojistik şirketile iş görüşmem var oraya gidicem. bende gelicem olursa aranıza inşAllah

KIZLAR GİZEM'DEN

güzelllleriiiiim.Yazamasamda aklım ve gözlerim hep sizde siz yokken bile girip bakıyorum sahipsiz bırakmamak lazım bu güzel topiğimizii.Bazı benı cok seven arkadaslar planlı olarak ban yememe sebep olsalarda hepsini Allah'a havale ediyorumm.Öyle bir çıkacakki acıları utanıcaklar kendilerinden.Neyseeee.Bu şafaktan sonra kimsecikler moralimiii bozamazz.Yılbaşı gecesi tekrardan size duygularımı aktarıcam.Son gecem malumm o gecee.Şafak DOĞAN GÜNEŞ demeden gitmem biryerlereee

Seldacım aramıza hos geldınnn.Bır kıbrıs yareni olarak ben giderken yerimi alıyorsun ne mutlu aramıza girmen

Hülyammm.sanada cevap yazamadım ama merak etme bilmediğini biliyordum ben senin sorun yok o yuzden

ve beni seven tüüm arkadaslarıma,benım yokluguma uzulen ve bunu hisseden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorumm.Hepiniizi çok özlediim !

Not: 100'e dusunce ıslatma oluyor dedıgınız gıbı hortumla.bızde yapmıstık.Sırılsıklam olup hasta olabılıyorlar aman dıkkat etsiinler herşey bir yana zaman gecıyor ve saafaklarınızın azaldıgı gormek benı cok mutlu edıyor..

çok sevindim hülyacım. bende yılbaşından sonra bir lojistik şirketile iş görüşmem var oraya gidicem. bende gelicem olursa aranıza inşAllah

ay çok sevindim tatlım ben lojistik mezunu olmama rağmen muhasebecilik yapıyorum kendi mesleğimi yapma aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama kariyer yapmak için ya geç kaldım yada erken bilmiyorum ama tek bildiğim evlnicem ve paranın lazım olduğu inşallah hakkında hayırlısı ise olsun canım iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…