ya demirbaşlar bitirdim diyebilirim ama ben pek eğlenceli olamıyorum bu alışveriştee neden dersen çok kararsız biriyim bu konularda o mu bu mu deyip sar ikisinide diyen kıl bi tipimo yüzden bazen sıkılıyorum kendimden keşke diyorm nişanlımda olsaydı ama onu beklersem geç kalmış olcaz o yüzden ben hallediyorum annemle birlikte artıkk sen evli bi bayan olarak kesinlikle al/alma dediğin şeyler var mıı mutfak için?
KIZLAR GİZEM'DEN
güzelllleriiiiim.Yazamasamda aklım ve gözlerim hep sizde siz yokken bile girip bakıyorum sahipsiz bırakmamak lazım bu güzel topiğimizii.Bazı benı cok seven arkadaslar planlı olarak ban yememe sebep olsalarda hepsini Allah'a havale ediyorumm.Öyle bir çıkacakki acıları utanıcaklar kendilerinden.Neyseeee.Bu şafaktan sonra kimsecikler moralimiii bozamazz.Yılbaşı gecesi tekrardan size duygularımı aktarıcam.Son gecem malumm o gecee.Şafak DOĞAN GÜNEŞ demeden gitmem biryerlereee
Seldacım aramıza hos geldınnn.Bır kıbrıs yareni olarak ben giderken yerimi alıyorsun ne mutlu aramıza girmen
Hülyammm.sanada cevap yazamadım ama merak etme bilmediğini biliyordum ben senin sorun yok o yuzden
ve beni seven tüüm arkadaslarıma,benım yokluguma uzulen ve bunu hisseden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorumm.Hepiniizi çok özlediim !
Not: 100'e dusunce ıslatma oluyor dedıgınız gıbı hortumla.bızde yapmıstık.Sırılsıklam olup hasta olabılıyorlar aman dıkkat etsiinlerherşey bir yana zaman gecıyor ve saafaklarınızın azaldıgı gormek benı cok mutlu edıyor..
Ay o kararsızlığı anlatma bana ben bi yemek takımını 5-6 saatte anca seçtim ama benim için çok eğlenceliydiii annem vardı yanımda eşim zaten benimle alışverişe gelse bişey değişmiyo kapıda bekliyooo girmiyo içeriye aslaaaValla kullanışlı şeyler al derim görüntüye aldanma herzaman kullanabileceğin şeyleri al allahım hani o bıçak setlerinden filan almıştım ben o kadar begendim bide ucuz bişeyde değildii ama noldu kırıldı resmen bıçaklar sadece sağlam 2-3 tane kaldıı alırsan kullanma yada yoksa çok üzülüyosunn. ama ne kadar böyle desemde o hevesle alıyosun ya hiç gözün bişey görmüyo kii.. ben valla herşeyi aldım ya ha hepsini kullanmıyorum mesela tencere setini kullanmıyorum dolapta bekliyo onun yerine 3-4 tane günlük tencere tava aldım kıyamıyorum ya bnde öyle bi tipim
ay çok sevindim tatlım ben lojistik mezunu olmama rağmen muhasebecilik yapıyorum kendi mesleğimi yapma aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama kariyer yapmak için ya geç kaldım yada erken bilmiyorum ama tek bildiğim evlnicem ve paranın lazım olduğuinşallah hakkında hayırlısı ise olsun canım iş
seninki neredeydi canım bana da süpriz oldu aslında yoktu izin son anda çıktı sabah bi aradı ben çarşıdayım diye uçtum hemen
ya bide işin garibi ne biliyomusun.. aldıkça alasın geliyoo aa o da eksikk aa bu da eksik bak şimdi bugün 12 tane su bardağı aldım ama aklıma geldi günlük yemek takımımla uyumlu değil onlar ee biz eşimle akşam yemeği yerken yanında içecek olarak bişeyler içicez tamam bunada bardak lazımmbende de uyum huyu varr ay nasıl sinir oluyorum bu huyuma hepsi takım olmalıı çok gıcığım çokk çelik ve seramik tencere takımı aldım heralde ben onları kullanırım ya :26: ama farkettim kı bugün kızartma tavam yok ondan almam lazım ay korkuyorum bazen yetişmiek diyyee
KIZLAR GİZEM'DEN
güzelllleriiiiim.Yazamasamda aklım ve gözlerim hep sizde siz yokken bile girip bakıyorum sahipsiz bırakmamak lazım bu güzel topiğimizii.Bazı benı cok seven arkadaslar planlı olarak ban yememe sebep olsalarda hepsini Allah'a havale ediyorumm.Öyle bir çıkacakki acıları utanıcaklar kendilerinden.Neyseeee.Bu şafaktan sonra kimsecikler moralimiii bozamazz.Yılbaşı gecesi tekrardan size duygularımı aktarıcam.Son gecem malumm o gecee.Şafak DOĞAN GÜNEŞ demeden gitmem biryerlereee
Seldacım aramıza hos geldınnn.Bır kıbrıs yareni olarak ben giderken yerimi alıyorsun ne mutlu aramıza girmen
Hülyammm.sanada cevap yazamadım ama merak etme bilmediğini biliyordum ben senin sorun yok o yuzden
ve beni seven tüüm arkadaslarıma,benım yokluguma uzulen ve bunu hisseden herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorumm.Hepiniizi çok özlediim !
Not: 100'e dusunce ıslatma oluyor dedıgınız gıbı hortumla.bızde yapmıstık.Sırılsıklam olup hasta olabılıyorlar aman dıkkat etsiinlerherşey bir yana zaman gecıyor ve saafaklarınızın azaldıgı gormek benı cok mutlu edıyor..
hülya çalışıyomusun? herkes son tatil günün keyfini çıkarıyor galiba . bende iş arama sürecindeyim yeni mezun oldum
mehtap hoşgeldiinbenimkide 3 haftadır ilk defa çarşı iznine çıktı bugün ama biz anlaşma yaptık kamerada konuşmayalım diye. pek iyi gelmiyo bize çook özledim ama öyle görüp de dokunamadıktan sonra daha kötü de olmak istemiyorum. sadece sesini duymaya razıyım
sizde haklısınız canım, kamerayı kapattığım gibi bende öyle kötü oluyorum kii.. ama kötü olsamda bir yandan da görmeden edemiyorum.
e tabii sulu yemek yemez sürekli hamur işi yerlerse olacağı bu aman olsun olsun ben alsın dedim benimkine dönünce evlilik telaşından veririz nasılda dedimvalla uzunlardan bikaç gıcık var diyo benim sarı onun haricindekiler iyiymiş abi falan diyolarımış yaşları baya ufakmış.. Allahım hepsinin karşısına hayırlı insanlar çıksın inşallah.. bide şey dedi tlf arama yapıcaklar dedi aniden yapıyolarmış tetikteyiz onu bekliyoruz dedi hey allahım inşallah öyle bişey olmaz
Benn geldimmm
evet 100 den düşünce parti yaparlarmış askerler plakalara düşünce de yaparlarmış adetmiş eğlence arıyorlar bizde burada yaparız artık
kız ne partisi yapıcaklar orda çok merak ettim şimdiibenimkide 100 den düşünce ıslatıyolar dedi hortumla
KIZLAR GİZEM'DEN
istanbul kuzum 3 gün oluyo ustaya geçeli ondan daha düzen oturmayınca bırakmazlar.. Ne güzel ya siz aynı yerdemisiniz valla çok sanslısınızzz.
Ahaha benim öyle bi sıkıntım olmadızor o zaman senin işin. ay düzelirsin sen evlenincee bu ruh halinden şuan heyecandan böyle Seramik tavalar candır cann süper seçimm. Bende aldım ama kullanamıyorum kıyamadım bide ben yemek yapmasnı bilmiyodum Mutfakta yangın çıkardım düşün Yani kendimi bildiğimden işimi garantiye aldımm Ay yetişicek kuzummm bide arıcaksın bugünleri bence tadını çıkart
yok canım aynı yerde değiliz ya mümkün mü teeee van da
Kızlaaaar ben geldim nasılsınız??
Bir mutluluğumu paylaşayım sizinle. Eşim telefon aldı haftasonu :) süper oldu ya. Hep ankesörlüden arıyordu. Şimdi viber ile görüşebiliyoruz. Watsuptan yazışıyoruz. Çok mutlu oldum ya
Bir mutluluğumu paylaşayım sizinle. Eşim telefon aldı haftasonu :) süper oldu ya. Hep ankesörlüden arıyordu. Şimdi viber ile görüşebiliyoruz. Watsuptan yazışıyoruz. Çok mutlu oldum ya
hemde ne zor valla sormaaynen çok fazla heyecanlıyım panik yapıyorum annemide kaç kez kırdım kadıncağız yardımcı olmaya çalışıyo karışma falan dedim kaç kez kıyamam ( seramik hisarın takımını aldım ama 1 tane tavası var yetmeyebilir sanırım 1 tane daha seramik wok tava alsam iyi olucak.. bende yemek yapmasını bilmiyorum laf aramızda ama benim sarı benim harikalar yarattığımı sanıyoru ay inanmıyorum Allah korumuş nasıl yangın çıkardınn
Ay annen anlıyodur seni kuzum ama insan o ruh haliyle kırıyo sonrada çok pişman oluyo zaten evlenince en çok annenin degeriini anlıyosunal bencede lazım olur ahaha yandı senin sarı o zaman ben ilk zamanlar düşün kendim yaptığım yemeği yemiyodum eşime yediriyodum sadecee oda kıyamam kuzum harika olmuş aşkım diyoduu hiç hevesimi kırmadı o konudaa sorma benim dalgınlığımdan olduu tavada yağ ısınsın diye beklerken sonra dalğınlığıma gelip bşka bişeyle uğraşmaya başladım sonra arkamı bi döndüm yağdan dumanlar çıkıyo sonra bi alev aldı ordan perdelerim filan ama allahtan sadece perdem yandı bide tavan is oldu ben baya panikledim allhım ama çok korkmuştum bi süre mutfağa bile girmedim ama şuan mutfakla aram çok iyii atlattım o günlerii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?