e bi zahmet alış dahada çok alışcan kuzucm izinlerde falan ilk karşılamaya gtceen dahaaa
ayy tabii yaa siz nerde isterseniz size heryer paris ewleninde bii canım
biz kimsemiyiz ayolKızçelerim merhaabaa nasılsınızz? gerçi pek kimse kalmamış yine çok geç kaldımmşafaklarımız atmış ve yine yetişemedimm ama bugün nasıl geçti hatırlamıyorum bile yoğunluktan. sohbetlerinizin bir kısmını okudum. Ecrin ve Gizemm ! Allahım ne güzel şafaklar onlar öyleeee 24 saat sonra öyle bir kavuşun ki Rabbim bir ömür ayırmasın sizlerii valla böyle görünce çok mutlu oluyorum bak içimizden birilerinin şafakları bitip kavuşmaya başladılar sıra bizede gelecek diyorumm
hoşgeldin bu ne hüzün böyle
ahah tabi bi de o vardaha teklif bile almadık öyle dertleniyom işte ben
Ay evet yaa ay izin demişken benimkinin 1 ay daha çarşı izni yok ustaya dosyaları gelesiye kadar. İlk defa o kadar süre görmücemm
Kızçelerim merhaabaa nasılsınızz? gerçi pek kimse kalmamış yine çok geç kaldımmşafaklarımız atmış ve yine yetişemedimm ama bugün nasıl geçti hatırlamıyorum bile yoğunluktan. sohbetlerinizin bir kısmını okudum. Ecrin ve Gizemm ! Allahım ne güzel şafaklar onlar öyleeee 24 saat sonra öyle bir kavuşun ki Rabbim bir ömür ayırmasın sizlerii valla böyle görünce çok mutlu oluyorum bak içimizden birilerinin şafakları bitip kavuşmaya başladılar sıra bizede gelecek diyorumm
Hoşbulduk cnm ... Ya sorma günler üstüme üstüme gelmeye başladı... şafak 308
biz kimsemiyiz ayol
ne kadardır berabersnz ??bide adın ne canım yaa???
walla biz 13.5 ay boyunca çarşı yüzü görmedimiz için için çarşı nedir bilmeyz
amaa alışırsıın sendee kuzumsenin isim ne yaa sır mısınız abii siz yaaa ism sölemezsinz bişi yapmazsınız
selam tatlım iyiyz bombayım ben kendi adıma her an patlayabilirimsen nasılsınn ??
amiiiiinnnnnnnnnnnnn sizlerede nasip etsiin rabbim yaaa in ş kuzum ...............
ahahaaşk olsun kızçemm ben o kimseyi çoğul anlamda kullandım bi kerem yoksa sizler hiç kimse olur musun cansınız valla kader arkadaşlarım beniimm
Hoşbulduk cnm ... Ya sorma günler üstüme üstüme gelmeye başladı... şafak 308
:)) çok oldu beraberiz biz 6.5 sene:)
adı bende saklıifo diyeblirsin canım:)
amaa alışırsıın sendee kuzumsenin isim ne yaa sır mısınız abii siz yaaa ism sölemezsinz bişi yapmazsınız
ne kadardır berabersnz ??bide adın ne canım yaa???
selam tatlım iyiyz bombayım ben kendi adıma her an patlayabilirimsen nasılsınn ??
amiiiiinnnnnnnnnnnnn sizlerede nasip etsiin rabbim yaaa in ş kuzum ...............
oyyy amanın kıyamam :) gel muhabbet edelim neler yaptın bugün anlat biraz.. burda hepimiz aynı gemideyiz bak... sen benden çok gün geçirmişsin hemde...
ben şimdi geri dönüyorum bakıyorum anam diyorum ne kadar az gün geçmiş ama ne kadar çok gibi geldi bana
üzme kendini
Napim valla kafam sürekli askerde olduguna takılı oldugu için gün içinde bazen anlayamıyorum bıle ne yaptıgımı...Biliyorsunuz arama saatleri oluyo aman kaçırmayayım...Aman şöyle olmasın falan...Arkadaslarımızla toplanıyoruz yıne aynı muhabbetler tabı kıGeçicek diyorlarda geçiriyo resmen yaaa...O orda askerlık yapıyo bi eylem içinde beklemek de çok kötü bizim için... Kafada bin tane soru Bu seneyi nasıl kabullenip , bı sekılde oturtup gecırebılırız düşünemıyorum...
Aynıı sende bendensinnnn.Üzülme canım benim 1 hafta sonra 200 lere düşücez karamsar olma lütfen böyle yaparsan inanki kendini üzmekten başka bi işte yaramıyooo
ewttttttttttttttt
sizinde 5.5 sene mi:)
aa hiçmii niyee öyle olduu o ya e yuhYok öyle olmasada ben gidicemmm ki yanınaa 1-2 ay sonraa Ahaha ne sırrı olcak kızımm adımı hiç sevmem ondan pek dillendirmiyorum Müesser benim adım ama kısaca mües dee
tahmin edebiliyorum yavrum ben çarşı izninde yanına gideceğim gece bile öyle hissederken kendimi kim bilir sen ne durumdasındır ne güzel duygularr Rabbim hiç eksik etmesin heyecanınızııı
ben biraz moralsiz ve sinirliyim canımgerçi ufak şeyler belki ama insan yinede sinir oluyor. Eşime hediye kitap almıştım içine notlar falan yazmıştım çarşı izninde götürdüm ama nizamiyede girişte kitabı almışlar incelemek için 1-2 güne veririz demişler ama kitap kayıp şuan yani anlamıyorum çok saçma başkasının özel eşyası sonuçta ona kafam bozuldu birde bu akşam eşimlerin yemeğine paşa gelmiş bir şiir sormuş birine o da bilemeyince tüm birliğe o şiiri ezberleme cezası vermiş :44: aslında çokta büyük bir ceza değil hatta iyi yanı bile var ama bizimkinde ezber sıfırdır kesin ezberleyemicek ve nolucak bilmiyorumm :18:
Aynenn canım bende senın gıbı 200 lere ne zaman dusucez dıye süreklı hesablıyorum... Ama gercekten elımde olmayan sebeblerden dolayı cok uzuluyorum alısamadım gıttı yaaaKendımı tesellı etmekten yoruldum artık... sımdı de bu rahatlatıyo azıcık 200 lere baslayınca su gıbı gecıcek dıolar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?