355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

darısı başınıza be canıımmmm allahım gözlerim doluyo yaa duygularımı yazcam akşam bende bakalım ...şimdi çarşıya çıkıcam akşam burda olursanıız seviniriiimmmmm

amiiiiiiiin akşam buradayız seni ve gizemi depükleyeceğiz seve seve

Son düzenleme:
Kizlar bu orgu orme isi cok iyi geldi. Dun aksam basladim. Tek derdim isden eve gidip orgu ormek su anda. Askima battaniye oruyorum. Geldiginde sicacik ustune ceksin diye. Tavsiye ederim.

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu güüünnn gizoşcanımızınn veee ecrinimizin günüdürrr :92::81::98::98::118::118::118: teyy teeeyyy teeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar sizi yürekten kutluyoruumm maşallah diyorum sabrınıza hayranım resmen!!! gün sizi depükleme günüdüürrr

aayyyyy evet yaaa şaka maka bitirdiler wallahiiii artık onları buralarda da görmeyiz

darısı başınıza be canıımmmm allahım gözlerim doluyo yaa duygularımı yazcam akşam bende bakalım ...şimdi çarşıya çıkıcam akşam burda olursanıız seviniriiimmmmm

Mrb, Gözün aydın, Şafak panosunda 1'i görmek müthiş bi duygu olsa gerek, darısı hepimizin başına umarım ..

gizem ve ecrini şimdiden kutluyorum sonra belki yazamam hayatınızda 2014te hep böyle coşkulu mutlu olsun kızlarrr gözünüzaydınnn bütün göbekler atılsın bu akşam!!! :92::98::122::119:

kızlarımmmm akşam bende giremeyebilirim şimdiden kutliyim dedim. bir çoğumuzun kısmetse sevdiceklerimizden ayrı son yılbaşı olacak ama seneye sağlıkla inşallah onlarla beraber yeni yıla gireceğiz

hepinizi sağlıklı,huzurlu,aşk dolu bir 2014 dilerim. bu yıl bizim yılımız olsun inşallahh!!!!

görmesemde hepinizi çok seviyorum!!!

Güzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm!
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olur bunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel

Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum

Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..

Mystery1643,

asi_genc,

engindenizz,

DEAM,

cimcime_89,

exelanss,

esmeralda5,

Eleusis,

sLd_,

ugtap,

karmel2,

Gokche8605,

Kubrah,

tgcsvl,

uzramm,

dexsalgin ve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )

NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii

92/4 Yareni qizem...

gizem ve ecrin gözünüz aydın kuzularım.... sabrın sonu selamettir sözünün örneğisiniz bize sizin adınıza çok çok mutluyum uzun zamandır beklediğiniz gün geldi yeni yıl size güzellikler getirdi. Hakettiğiniz mutlulukları yaşayacağınız çok güzel bir yıl olur inşallah. seviliyorsunuz

kızlar şuan moralim çok bozuk aglicam sinirden

kavga ettik askerle son gün yedimiz halt bu bravo bize

lanet olsun böle kaderede dünyayada tüm heveslerimin içine etti bu kader herşeyim yarım kaldı buda öle oldu:2:

kuzum ne oldu ya son gün olacak şey mi şimdi

kızlar şuan moralim çok bozuk aglicam sinirden

kavga ettik askerle son gün yedimiz halt bu bravo bize

lanet olsun böle kaderede dünyayada tüm heveslerimin içine etti bu kader herşeyim yarım kaldı buda öle oldu:2:

ecrinim ne oluyo allah aşkına son gün olucak şey mi bu şimdi?? canım benim kalmış saatler şurda nolur moralinizi bozmayın yapmayın tez zamanda barışırsınız inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…