of en azından abisi olsaydı daha rahatlatırdı beni artık bilmiyorum uçağa binerken inerken ambulans gerek Allah'ım yaklaştıkça heycan bastı
hoş daha 2 hafta var nerdeyse 2 gün kalınca napıcam bilmiyorum
mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh
siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhhısrarla soruyo bide
o abiler daha mı yakın oluyo neebu konulardaaa
orda takamaz ama canıım kiii bencede inanmazlarsada inanmasınlaar
tanışıyosanız iyi ama yine de kayınvalide
tanışıyosanız iyi ama yine de kayınvalide
İşte napcan eşin için biraz dayanırsın..ne demek canımm benim olur mu öylee şey.. :)
gecelere akacam diosuun yaniii eyvallah cnmmutlu yııllar cnmm cnm nette takılmam yarn :)
ıns bebegm ıns yaaaaaaaa
eheehe ınss cnm ıyı seneler 2014 cok dha guzl olacaaaaaak
bilmiyorum ben dedim ya garip bi moda giriyorum aşırı utanıyorum ki normalde böyle bi insan değilimmmEvliyizz ama hala heyecan kaybolmamışş demekkkiii Tamam iştee bende sarılma ve hoşgeldin filan dedikten sonra normalleşiyorum ay cidden çok garipmişimn yaa
İşte napcan eşin için biraz dayanırsın..ne demek canımm benim olur mu öylee şey.. :)
asi gençç ve gizemm şimdiden gözünüz aydın diyeyim bendesabahlar olmaz şimdi size yemin töreni zamanı geldiği vakit 48 saatten fazla uykusuz kaldığımı bilirim ama değer yani bi gülümsemeleriyle unutuveriyo insan herşeyi darısı bizlerin başına artık. iyi geceler diyorum hepinizee ve de sevdicekli rüyalar :98:
hayırlı gecler sende aeohayırlı geceler kızlar Allaha emanet olun.
hayırlı gecler sende aeohayırlı geceler kızlar Allaha emanet olun.
evet canım aynen öyle yapcaz artık. teşekkürler canım.Allah senin askerini de sağsalim kavuştursun inşallah. ben kaçayım canım hayırlı geceler
ahah bilmiyorum hiç ama o politik davranır biraz ortamı kurtarır baktı ki ruhum daraldı kaçırır ordan beni :)
abi iyidir candır ama aran bozuldu mu da işte el kızı der geçer yanii malesef canım
ewt baya garipmişin kızarma olayları falanda ne yaaaallam yaa kuzum sende alemsiin wallaa ne kadarlık ewlisinz ki??artı ondan önce ne kadar flört ettinz???
Yaa öyle kuzum bilmiyorum ki telefonda falan bişey yok ama o ilk gördüğümde bana bi haller oluyooooBiz 1 yıllık evliyiz kii çocukluktan beri tanışıyoruz hani utanma desen bende sıfırr Ama bu askere gittiğinden beri bişey oldu hep bu karşılamada bi garibim tersine oda baya bi sarılıyo filan ben böyle tas kesiliyorum benn sonra normale dönüyorum hemen ama işte ilk görüşte bi sorun var bende çözemedim
eheh bi ara bana bozukmuş o ara o kadar yakın olmadığımız için anlamadım ben... ama idare etmesi zor bi abi bigün siyah dediğine diğer gün beyaz diyebilir
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?