355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

o abiler daha mı yakın oluyo neebu konulardaaa

mutlu seneler canım alacağız sevdiklerimiz inşallahhhh

siyah beyaz ördüm canım niye inanmıyorsa sanki hıhhhh ısrarla soruyo bide

orda takamaz ama canıım kiii bencede inanmazlarsada inanmasınlaar

mutlu yııllar cnmm cnm nette takılmam yarn :)

ıns bebegm ıns yaaaaaaaa

eheehe ınss cnm ıyı seneler 2014 cok dha guzl olacaaaaaak
gecelere akacam diosuun yaniii eyvallah cnm

ewt baya garipmişin kızarma olayları falanda ne yaaa allam yaa kuzum sende alemsiin wallaane kadarlık ewlisinz ki??artı ondan önce ne kadar flört ettinz???

seldacım adım ecrindir saol canım darısı sizlerin başına artkkkkbende baya bi İDRAKYOLLARI İLTİHABI başladı şu aralar inanamıyorum artkii geceler .....

Son düzenleme:
abi iyidir candır ama aran bozuldu mu da işte el kızı der geçer yanii malesef canım

eheh bi ara bana bozukmuş o ara o kadar yakın olmadığımız için anlamadım ben... ama idare etmesi zor bi abi bigün siyah dediğine diğer gün beyaz diyebilir

ewt baya garipmişin kızarma olayları falanda ne yaaa allam yaa kuzum sende alemsiin wallaane kadarlık ewlisinz ki??artı ondan önce ne kadar flört ettinz???

Yaa öyle kuzum bilmiyorum ki telefonda falan bişey yok ama o ilk gördüğümde bana bi haller oluyoooo Biz 1 yıllık evliyiz kii çocukluktan beri tanışıyoruz hani utanma desen bende sıfırr Ama bu askere gittiğinden beri bişey oldu hep bu karşılamada bi garibim tersine oda baya bi sarılıyo filan ben böyle tas kesiliyorum benn sonra normale dönüyorum hemen ama işte ilk görüşte bi sorun var bende çözemedim

eeheh askerdeki adam değilde sevdiceği bi değişmiş

eheh bi ara bana bozukmuş o ara o kadar yakın olmadığımız için anlamadım ben... ama idare etmesi zor bi abi bigün siyah dediğine diğer gün beyaz diyebilir

AYY o abiden bizdede wardı çok iyiydik kendi abim gibi görürdüm atar filan yapardım tabi mesajda yanii yüzyüze geldik ama o beni bilmio tanışmadk falan sonra bi olayda bana göndermeler yapmış kardeşiyle kawga etmiştk oda onu savundu dogal olarak bi daha konuşmadk bnmkide kızdı konuşma dieee:26:sizinde mi öle olmuştuu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…