kızlar moralim çok bozuk ya bugün 3 buçukta birliğe yüzbaşı gelmiş bağırış çağırış toplamış hepsini... nişanlımda gündüz uyuyo gece nöbetçi olduğu için apar topar kaldırmışlar.. geçen hafta sonu çarşıya çıkan bi askeri motosiklet üstünde görmüş yüzbaşı ve bunları toplayıp bi güzel fırçalamış tam 2 saat boyunca selam veriri halde bekledik dışarda yüzbaşının sinirden tepinmesini izledik dedi ve bu yüzden haftasonu çarşı kitlenebilirmiş.. kızlar bu nedir Allah aşkına askerlik nasıl bişeydri ya??
kızlar moralim çok bozuk ya bugün 3 buçukta birliğe yüzbaşı gelmiş bağırış çağırış toplamış hepsini... nişanlımda gündüz uyuyo gece nöbetçi olduğu için apar topar kaldırmışlar.. geçen hafta sonu çarşıya çıkan bi askeri motosiklet üstünde görmüş yüzbaşı ve bunları toplayıp bi güzel fırçalamış tam 2 saat boyunca selam veriri halde bekledik dışarda yüzbaşının sinirden tepinmesini izledik dedi ve bu yüzden haftasonu çarşı kitlenebilirmiş.. kızlar bu nedir Allah aşkına askerlik nasıl bişeydri ya??
Canlarımmmmmm.ben geldiiimmmm.şuan yoldayımmm.saatler sonra ona kavuşacağımm.sımsıkı sarılıcam ona.01.01.14 bugun özgürlüğün günü bugun yeni bir baslangıcın günü bugun hasretin bitimi.bu sabah gunes bizim icin doğduuben yokken benı merak etmeniz ve böylesine sevmeniz cok mutlu etti beni.yazılarınızı her okuyusumda hep agladım... Ecriniim gözünn aydınnn.sonunda bitti bak.bundan sonra dimdik ayakta olmak kaldıgımız yerden devam etmek etmek zorundayız.inan bendede bir cok sıkıntı var.ve ben cok detaycı huzursuz oldugumdan hep beni buluyor.genede bsver diyorumm.birisi olmazsa birisi mutlaka bir gün olur diyorumm hepinizii kocamann öptüüm
bu askerliğinde en saçma tarafı bi kisinin suçu hepsine patlıyo nasıl iş anlmadım benüzüldm canım benim ya inş. çarşısıs kitlenmez.
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 28 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 108 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 111 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 115 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 108-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 115 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 109 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 110 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 109 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 109 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 109
Kubrah -> Şafak 109 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 111-> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 111 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 111 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 154 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 310 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
eleusis -> Şafak 306 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
essen791-> Şafak 338 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
Askerimle konuştuktaa şafagımıı dogru sayıyomuşum 107 imiş 19 nisanda inş hooooooooooop buradaaaaaaaaaplakalara gelmeye ne kaldıkı burada kiki
inşallah canım valla bi nefes aldıkları yer çarşıları bi kişi yüzünden iptal olursa moralleri yerde olur(
Canlarııımmmm selamlar hepinize….dün gece saglıklı düşünemiyordum baya kötüydü ama sizler hem hüznümü hemde mutluluğumu paylaştınız beni bu zor günümde yalnız bırakmadınız hepinize yürekten teşekkür ediyoruumm….iyiki varsınız....
Olanları aktarıyorum hemen:
Dün gece ne kadar yanlış yaptımı anladım artık ikimizde dolmuştuk hasretin tavan yaptıgı son günde askerimle düzelttik arayı çok şükür ki…gece 12 gibi çıkcaktı askeriyeden komutanı denizli otogarına bırakcaktı …çıkmışlar saolsun komutan sadece ilçenin çıkışına bırakmış ki ilçe ve merkez arası 1 saat zaten gecenin altında mecburen otostop çekmek zorunda kalmış …bi kamyon durmuş mecburen binmiş o bırakmış otogara…sonra gece o satte ve sabaha kadar hiçbir otobüs yokmuş bi gece 2de varmış onada zaten yoldaymış daha onuda kaçırdı, sabah 10 da warmış onada yer ayırtması gerekio ..babasını aramış o gitmiş ayırtmış sabah 10 arabasına…sonra otogarda sıcak mekan yok şehir merkezine baya uzak gecenin o sogugunda dışarıda geçirdi gece 2.30dan sabah 10a kadar sabaha kadar konuştuk telefonun şarjı dayanmadı tabi “tek dediği şey aşkım hiçbi yerimi hissetmiyorum dondum” o orda o sogukta ben sıcacık yatagımda ne kadarda güzeldi…nasıl içim yandı anlatamam sizlere …normalde demişti komutan 1 ocak sabahı çıkış diye biz ben karşılicam diye gece çıktık lanet komutanın yüzünden ayırtımız otobüsde iptal oldu oda gece bulurum illaki diye güvenmişti nerden bilebilirdik ki hala bişilerin ters gidebilecegini..
1 ayı geçkin zamandır hayalini kurdumuz karlışılama olayı olmadı+gecenin altında bilmediği arabalarda rezillik+o soguk havada dışarıda kalması+hasta olma ihtimali binbir türlü rezillik kim hak ederdi ki bunu??sen onca zaman bugünün hayaliyle yaşa bekle planlar yap hepsi güüm elinde patlasın…bugün sabah çıkmış olsaydı paşalar gibi gidecekti otobüsüne binecekti bu rezillikler olmayacaktı sadece karşılayamamam üzecekti ama nerden bilebilirdik ki bilemedik işte… şimdi sorarım size BEN İSYAN ETMEKTE HAKSIZ MIYIM???biz böle bişeyi haketmedik inadına savaştık inadına yürüdük o yolda çok düştük ama sevgimiz ayakta tuttu elimizden tutup o kaldırdı...onca yaşanan onca hasret onca mesafe hepsini aştık ama rabbim daha büyük dert vermesin ki baya baya sınandık eminim ki bu imtihanlar zorluklar bitmedi ama kaldıramayacagımız ,sevgimizin altından kalkamayacagı bişeyle sınamasın artık allahım ....
bunca yaşadıklarımın hangi birine “BUNDADA BİR HAYIR VARDIR”diyecegimi inanın ki şaşırdım…AMA HERŞEYE RAGMEN BUNADA ŞÜKÜR diyebilmekte bi erdem diye düşünüyorum…olaylar bundan ibaret canlarımmm yarın görüşcez artık olanları yazcam gene sizlere …umarım bundan sonra her şey daha güzel olur tek dilegim budur…allahım saglıklı MUTLU,HUZURLU,BOL GÜLMELİ,AGLAMADAN,UMUTSUZLUK HAYAL KIRIKLIGI YAŞAMADAN,KÖTÜ GÜNSÜZ BİR YIL DİLİYORUM HEPİMİZE….
HOŞGELDİİN 2014…
hoşgeldin Baharcım nerelerdesin yahuu uzun zamandır yoktun özledik valla
canım kontrol etsinler sıkıntı yok yiyecekte alıyolar ama hani kutu kırmızı ve biraz büyük oldu sıkıntılı bi yerdeler nişanlımlar ne bileyim laf eden dalga geçen olur diyee siyaha kaplıcam o şekilde göndericem
hani ben hani ben ben yokum
cnm benm buaralar pek gıremıorum fırst buluncada boye gırıyorum yenı bı sene başlıyoo umud doluyummmmmm
cnm benm bunları kimse haketmez ama hayat böyle bizde güçlü olmak zorundayız.herşeyde bi hayır vardır bundaki hayırda tartıştıktan sonra bu olay yaşandı ve birbirinize sevginize dahada sarıldınız bu şekilde düşün bence.umarm 2014 te tüm olumsuzluklar uzak olur bize
bilmiyorum kii canım yaa kötüydü çok kötüydüü ama artık bttiiii lanet olasıı bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bugün kimseler yokmuu yaaa
ben burdaym tatlım
ama bugün çok sakin buralar
Evett yaa hiç yakışmıyo ama bu topiğe sakinlikkkSen napıyosun tatlımmm ?
oğluşla oturuyoruz o oyun oynuyo kendi kendine bende hem tv izliyorum hem netteyim işte.sen napıyon cnm
slm baharcm nasılsın umarım yeni yıl iyi başlamıştır bnm çok güzel başladı eşimin çarşı izni vardı 3 saat falan nette konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?