355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bu askerliğinde en saçma tarafı bi kisinin suçu hepsine patlıyo nasıl iş anlmadım ben üzüldm canım benim ya inş. çarşısıs kitlenmez.

saçmalığa gel...

hoşgeldn bebeğim belki şuan sevdiceğine kavuştun belkide kavuşmanıza çok az kaldı.artık yeni başlangıçların ilk günü bugün sizin için inşallah güzel günler göreceğiz birlikte.şimdilik kocaman öptüm seni en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle

bu askerliğinde en saçma tarafı bi kisinin suçu hepsine patlıyo nasıl iş anlmadım ben üzüldm canım benim ya inş. çarşısıs kitlenmez.

inşallah canım valla bi nefes aldıkları yer çarşıları bi kişi yüzünden iptal olursa moralleri yerde olur (

hani ben hani ben ben yokum

Benimde şafak 109 ,nişanlımın bir an önce gelmesi için gün sayıyorum,onsuz hayat çok boşmuş bir kez daha anladım

cnm benm bunları kimse haketmez ama hayat böyle bizde güçlü olmak zorundayız.herşeyde bi hayır vardır bundaki hayırda tartıştıktan sonra bu olay yaşandı ve birbirinize sevginize dahada sarıldınız bu şekilde düşün bence.umarm 2014 te tüm olumsuzluklar uzak olur bize

cnm benm buaralar pek gıremıorum fırst buluncada boye gırıyorum yenı bı sene başlıyoo umud doluyummmmmm

orayı sorgulamamak gerekiyor cnm orda herşey olabiliyor.
bütün lüzumsuz insanlar ne de olsa askeriyede toplanmış.
biliyosundur eşim ve arkadaşları biz burda rahatız demeleri üzerine ceza aldılar ve 4 saatte bi 4 saat dışarda nöbet bekliyolar kayserinin soğuğunda hemde üzerlerinde çelik yelek bilmem kaç kilo kafalarında mifer ve bide bilmem kaç kilo silah neymiş telefonda rahatız demişler.sözde eşim revirci fakat daha yerine geçemedi bakalım ne zaman biter bu ceza...
umarım dışarda beklemeleriyle biter cezada çarşı izinleri kitlenmez

cnm benm buaralar pek gıremıorum fırst buluncada boye gırıyorum yenı bı sene başlıyoo umud doluyummmmmm

slm baharcm nasılsın umarım yeni yıl iyi başlamıştır bnm çok güzel başladı eşimin çarşı izni vardı 3 saat falan nette konuştuk

bilmiyorum kii canım yaa kötüydü çok kötüydüü ama artık bttiiii lanet olasıı bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oğluşla oturuyoruz o oyun oynuyo kendi kendine bende hem tv izliyorum hem netteyim işte.sen napıyon cnm

ay benim yerimee öp ogluşunuuu bendee askerimle konuştuk baya bi yarim saat ondan şuan çok iyiyimm.. öyle netteyim bende saçlarımı boyamaya karar verdimm ne renk yapsam acaba çok kararsızz kaldım sende boya varmıı ?

slm baharcm nasılsın umarım yeni yıl iyi başlamıştır bnm çok güzel başladı eşimin çarşı izni vardı 3 saat falan nette konuştuk

çook şukr herzamanki gibi Benimkiyle konuşuyodum ondn cıkmıştm netten ohh senin adınada çook sevindiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…