355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

öptüm tatlım ve uyutup geldm
allahım hep güldürsün yüzümüzü bende bugün eşimle 3 saat nette konuştum çarşı izni vardı yani mutluluk tavan
ben şimdiye kadar hep kahve tonlarında boyattım şuanda kahve kızıl kullanıyorum ve çok memnunum sen ne düşünüyosun cnm var mı aklında bir renk

İnş. canımmm inş.. Ne güzel çarşı izniniz var sizinn sana iyi moral olmuşturr canım.. Bende şuan karamel gibi bi koyusu işte bi arkadaşımda kahve kızıl yaptıı muhteşem durdu onu düşünüyorum ama ben biraz daha iştee açık tonlarda istiyorum ama çok kararsızım :18:

çook şukr herzamanki gibi Benimkiyle konuşuyodum ondn cıkmıştm netten ohh senin adınada çook sevindiiiiiim

cepten konuşuyosunuz galiba??biz hala çıkaramıyoruz teelefonu geçende arkadaşı yakalatmış iyice korktuk valla offf

senin eşin nerdeydi tatlım ???
karamelde çok hoş ama ben cesaret edememiştim belki ilerde bende düşünebilirim.bi de boyayan kişi çok önemli tabi markasıda bunlara dikkat et cnm

maşallah telde konuşyrzz cok sukur valla bızdede cok arama var ama yakalatmadık allah korusun yaaaaa
alllah korusun cnm inşallah hiç yakalatmayız sizde ne ceza oluyo bilmiyorum ama bizimkilerde af yok direk 1 hafta geç terhis

alllah korusun cnm inşallah hiç yakalatmayız sizde ne ceza oluyo bilmiyorum ama bizimkilerde af yok direk 1 hafta geç terhis

valla bılmıyorum canm hıc sormadımm sorarım aklma getırmek bıle ıstemıyorum oyle bişeyı ztn coook ozleem var bı bu tesellimizzzz

senin eşin nerdeydi tatlım ???
karamelde çok hoş ama ben cesaret edememiştim belki ilerde bende düşünebilirim.bi de boyayan kişi çok önemli tabi markasıda bunlara dikkat et cnm

İstanbuldaa canım. Evet bide benim ilk boyamdı kendim evde boyadım normal olarak aynı renk olmadı ama çok hoş oldu yani koyusu oldu ama iyiydi işte şimdi kuaförde boyatcam bu sefer bakalımm nasııl bişey yaptırcamm

Son düzenleme:
biliyorum cnm ne bileyim belki görüşmüisünüzdür diye düşündm.nasılmış peki iyimi

yok cnm görüşmedk ilgilenmiyorum ii olup olmadıgıyla naparsa yapsın

özel bi sebebi var cnm anlaşılan umarım düzelir neyse sorunn.. Teşekkürler tatlım cumlemiz inşallah hep ıyı olurzz

war cnm sanmıyorum ama artık ben yoruldm düşünmek beklemek istemiorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…