- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
ay benim yerimee öp ogluşunuuubendee askerimle konuştuk baya bi yarim saat ondan şuan çok iyiyimm.. öyle netteyim bende saçlarımı boyamaya karar verdimm ne renk yapsam acaba çok kararsızz kaldım sende boya varmıı ?
öptüm tatlım ve uyutup geldm
allahım hep güldürsün yüzümüzü bende bugün eşimle 3 saat nette konuştum çarşı izni vardı yani mutluluk tavan
ben şimdiye kadar hep kahve tonlarında boyattım şuanda kahve kızıl kullanıyorum ve çok memnunum sen ne düşünüyosun cnm var mı aklında bir renk
çook şukr herzamanki gibiBenimkiyle konuşuyodum ondn cıkmıştm netten ohh senin adınada çook sevindiiiiiim
cepten konuşuyosunuz galiba??biz hala çıkaramıyoruz teelefonu geçende arkadaşı yakalatmış iyice korktuk valla offf
İnş. canımmm inş..Ne güzel çarşı izniniz var sizinn sana iyi moral olmuşturr canım.. Bende şuan karamel gibi bi koyusu işte bi arkadaşımda kahve kızıl yaptıı muhteşem durdu onu düşünüyorum ama ben biraz daha iştee açık tonlarda istiyorum ama çok kararsızım :18:
ben geldimmm..............................................
alllah korusun cnm inşallah hiç yakalatmayız sizde ne ceza oluyo bilmiyorum ama bizimkilerde af yok direk 1 hafta geç terhismaşallah telde konuşyrzz cok sukur valla bızdede cok arama var ama yakalatmadık allah korusun yaaaaa
alllah korusun cnm inşallah hiç yakalatmayız sizde ne ceza oluyo bilmiyorum ama bizimkilerde af yok direk 1 hafta geç terhis
idare eder cnm hoşbuldm sende ne war ne yok geldi ewt
hoşgeldn tatlım naptın???görüşebildiniz mi
senin eşin nerdeydi tatlım ???
karamelde çok hoş ama ben cesaret edememiştim belki ilerde bende düşünebilirim.bi de boyayan kişi çok önemli tabi markasıda bunlara dikkat et cnm
karşılayamadımı yazmştm ya cnm görşmdk
yok keyfm malesef cnm sevindm ii olmana hep ii olun
biliyorum cnm ne bileyim belki görüşmüisünüzdür diye düşündm.nasılmış peki iyimi
özel bi sebebi var cnm anlaşılan umarım düzelir neyse sorunn.. Teşekkürler tatlım cumlemiz inşallah hep ıyı olurzz
yok cnm görüşmedk ilgilenmiyorum ii olup olmadıgıyla naparsa yapsın
war cnm sanmıyorum ama artık ben yoruldm düşünmek beklemek istemiorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?