355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

film bitti kızlar fena degildi bı kaç yerınde ınsanı bı ırktı ama onun harcnde normldii:9:

Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebek :emir_bebek: varmıdır planlarınız:49: :10:

Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebek :emir_bebek: varmıdır planlarınız:49: :10:

eheh heralde bi benim yok yauu :D var ama yok :D :D
siz kendi aranızda konuştunuz mu cnm? şu zaman olsun bu zaman olsun diye

eheh heralde bi benim yok yauu :D var ama yok :D :D
siz kendi aranızda konuştunuz mu cnm? şu zaman olsun bu zaman olsun diye

Aynen canım konustuk kı o yuzden bu askerlık amaç oldu bızım ıcın :6: Yani eğer ki bi problem olmazsa şayet 2015 de istiyoruz :16: :16:

ehehe:) çok boş buralar kimse yok

evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/

heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek :16::16:

oyy süper bi aksilik olmaz her şey gönlünüzce olur inş. :))

şimdi bişey var mı? söz nişan?

Amin canım inşallah .. Şimdilik sözümüz var bi gelsin nişanımızda olucak inşallah :16: siz neden hiç konusmadınız canım.. Muhakkak senın bı planın vardır.. Biz kızlar ince düşünmeden edemeyiz :31: :31:

Amin canım inşallah .. Şimdilik sözümüz var bi gelsin nişanımızda olucak inşallah :16: siz neden hiç konusmadınız canım.. Muhakkak senın bı planın vardır.. Biz kızlar ince düşünmeden edemeyiz :31: :31:

inş cnm:)) nişan telaşlarını konuşmayı nasip etsin Allah:)

ayy bizimki karışık biraz dünde anlatmıştım :)) ince düşünmeden edemeyiz evet :D:D :1:
bi konusu olmuştu aramızda bana sordu bende sen bilicen sen düşüncen dedim ben mi söyleyim sana dedim... o da işte annesinlere falan danışmış askerlikten sonra isteme bıdı bıdısını düşünmüşler ama işte askerden gelimde 2 ay sonra isteyelim diye bişey yok ortada :D
ayyyyy çok bozulmuştum ben ama :1:

evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/

heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek :16::16:

Allah yolunuzu açık etsin canım inşallah dilekleriniz hemen gerçekleşir :16:

inş cnm:)) nişan telaşlarını konuşmayı nasip etsin Allah:)

ayy bizimki karışık biraz dünde anlatmıştım :)) ince düşünmeden edemeyiz evet :D:D :1:
bi konusu olmuştu aramızda bana sordu bende sen bilicen sen düşüncen dedim ben mi söyleyim sana dedim... o da işte annesinlere falan danışmış askerlikten sonra isteme bıdı bıdısını düşünmüşler ama işte askerden gelimde 2 ay sonra isteyelim diye bişey yok ortada :D
ayyyyy çok bozulmuştum ben ama :1:

Küçük bıdı bıdılarla başlıyor zaten canım ama gerçekten bu heyecanı konusması bıle ıyı gelıyor ınsana :16: Eğer ki yaşın daha 20 den küçükse ya da okuyorsan ya da karsındakını beklemek zorunda degılsen iş,karıyer vs. gibi bence biran önce sevdıgın kısıyle aynı evı paylaşmalısın.. :16::16::16: En çokta bunun için istiyorum ben... Onunla yaşamak mükemmel olucak :38:

Back
X