355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ahh kuzuum keşke elimizde olsada bişi yapabilsek ama napalım rabbime emanetler hepsii...milletin pisliğini bizler temizledik işte koskoca 15 ay bizler geçirdiysek sizlerde geçer bak 3 aycık kaldı dile kolay bilirim ama bizim yaşadıklarmızı göz önüne al kasma kendini canım bnm

dualarınızı bekliyorum kızlar Allaha emanet hepsi çok haklısın 15 ay dile kolay bize kalan 3 ay ama şuan halimi çok iyi anlarsın sanki 3 ay değilde 3 yılmış gibi geliyor asıl askerlik şmdi başlıyor işte

en iyi ben bilirim o denizlinin pislini be canım yaa allahım korusun hepsini anlıyorum tabi yaa ama bitecek sonunda az kaldı az daha sabır herkes bana derdi öncedenbide ben diyim dedim:)şaka bi yana geçecek hülyamm az daha sıkın dişinizi asıl hayat gelince zorluklar bitmio ki işte

kızlarrr ben geldiiiim.Evimdeyim suan döndüm :/ hemen baslıyorumm anlatmayaaa..

annemle bırlıkte cıktık yola izmire dogru .) bizi durakların orda beklıcektı megerse aynı anda gelmısız babası alıcaktı bızı.O bulmus babasını bınmıs arabaya snra gelıp bızı aldılar.bende baktım yok korktum falan ucaga mı bsy oldu dıe.arabadan ınınce içim rahatladı sarıldımmm snra.Annem ve kayınpeder oldugu ıcın hıc umdugum gıbı olmadı tabi bu sarılma yarım yamalaktı.hemen arkaya bındık zaten arkaya annemle.evin yolunu tuttuk.annem bir suprızım var dedi megersem bayrak almıs arabanın arkasına asmak ıcın.hemen astık kocamandı zaten ruzgarda dalgalandııı bir guzel.Cok gurur duydum bir kez daha o an.aılesını bunu dusunememıstı bıle.bu ufak ayrıntıyı.. neyseee eve gitti.annesi ve ananesı de evdeydi.5 gun kaldık.2. gun konusuyorlardı annemle aılesı.biz zaten sadece bunu dusunduk.hıc basbasa dısarı cıkamıcagımızı bılıyorduk en azından ciddi bsyler konusulur dıe mutlu olruz dedık.aılesı hemen nişan dugun olsun ıstıyor.bı acelecılık var yani.bizde ıstıozda onlar bi garip.önce istemeye gelin snra nişan ıcın bır kez daha gelırsınız dıe karar aldık.ben 14.02.2014 olsun ıstedım.5 yıldır beraberız ve 1 sevgılıler gununu bıle beraber kutlayamadık... bır cok seyımız boyle yarm kaldı.bende en anlamlı sevgılıler gunu olsun ıstedım ve soyledım.annemde aılesıde kabul etti.yanii suann günler var gelmeleriineee. ( bunun sevıncını suan cok yasamıyorum tabiii ) annem 3. gun işi vardı izmirden istanbula gecti.ben tek kaldım o yuzden.bız 4 gun orda dururz 1 gunde ızmıre gıderız gezerız falan dıye dusunuyorduk.( yazlıkta kalıyoruz ondan ) 2. gun ıs ılanlarına basvru yaptık onun ıcın.ertsı gun aradı bır yer.dun gorusmeye gıdıcektı ıste.cok sevındık falan biz tabiii neyse aşkım babasına solucektı işte is gorusmesıne gıdıcem gizemde benle gelır cıkısta bı kac arkadsla blusuruz ne zmndır gormuyoruz bide arkadsımız hamile yanii ziyarete gitmem gerekyodu. ( ben ztn olay olcanı bılıyodum ) anammmm.senmısın diyen bir basladı babası bagırmaya cagırmaya anlatamam.tam olarak kımse neye alınıp trıp attıgını bılmıo.benımkı sordu kırk kere baba neye kızdın bu kdar anlamadım gercekten soylede bıleyım dıe.yok adam şey şey şey dıyıp durdu.2 gun bızle konusmadı.yanımızda durmamalar falan.okdar ayıptıkı yaptıkları sıze anlatamam.ve ben bosu bosuna gıttgımı dusundum en sonunda.hem burnumuzdan geldı hemde hc br sey yapamadık.adam gıbı konusamadık bıle yanında.anca kmse yanımızda olmıcakta bız bızle ılgılı konusucaz... babası tam bır problem yaniii.tek korkum bu isteme dugun olaylarında ogluna destek olmıcak naparsanız yapın dıcek falan.bunu ne zmn tartıssalar adam boyle dıyor ve ogluna sırtını donuyor.ben hayatımda boyle bısy gormedım.annemde blıyor suan olanları ve kadın şoka gırdı.bılmıyorum yani nasıl olcak bu ısler.her sey sıkıntı suan.resmen cocugun hayatını caldılar.anlatsam size ayrımcılıgı oturur aglarsınız.ben aılemden boyle gormedım ve suan cok uzuluyorum :/

5 gunun ozetı ıste bunlar kızlar.yenıden aranızdayımmm.herkes ıyıdır ınsallah

olaylar olaylar desene ://::/ cnmm geldıgıne sevdnm hg :26:

yaw ecrinim bide sen yapma barrii denizliyi bi sen bildiğin için sizin yaşadıklarınız geliyor aklıma ve Allahım sen koru diyorum (

canım gelmene çok sevindim hoşgeldinn :)) anlattığın kadarıyla herşey yolunda, kp gelince bence bu kadar çok takma bırak adamı size bi faydası yoksa zararı da olmaz sen içini ferah tut zaman herşeyi gösterir..senin adına çok sevindimm tarih alınmış hemde çok güzel anlamlı bi tarih hayırlısı olsun yavrum

sorma baharımm ya ne olaylar.kafayı yıcem yemn ederım.napsak ne etsek bılmıyorum.şu dugun muhabbetlerı bıtene kadar hersey yolunda gıtse snra kımseyı umursamıcam.bıde soyle bı sorunumuzda var.bız evlenınce ılk etapta onların evı var orda oturucaz.burdan butun kızlarada danısayım cok kararsızım.ev 3 katlı bıde baska bı gırıs kapısı olan en alt katta da 4. bı ev var.bız 3 katlı evde oturucaz.suan 2 kardesı var onlarda halıyle baska ev olmadıgından en alt kattakı eve gecerler herlde bılmıyorum :S benımkı dıokı bu ev benım merk etme sen.ama mılltede bsy soramazsınkı yani evde oturucaz iyi gzlde yarn bı gun bsy oldumu 1 tane kardesi bildıgın mal duskunu.hıc sevmıyorum onuda.hc ıcıme sınmıo orda oturmak.ama kırada oturma gıbı bı durumumuz da yok.bugun soyle bı karar aldık.orda otururz.evı satısa cıkarırız.satılana kadar dururz.eve yenı gelın olarak gırcegım ıcınde halıyle yenı esya ılla alncak.benm cok guzel hayallerım vardı su soyle bu boyle :/ ama hepsınden vazgecmek zorundayım suan ııcın.hersyın ucuzundan orta halli alalım dedık.ev satılınca cnku yaptıgımız masraf bosa gıdıcek.bende benm olmıcak eve bı kurus harcamam ztn.satılınca ev hakkı olan parayı alır bızde kendımıze yenı bı ev alırız dedık.zaten aılesı herseyın ucuzuna kacmak ıstıyor o yuzden kesın cok sevınıcekler .s durum boyle ıste.akıl verın bakalım bana biraz .))

olaylar olaylar desene ://::/ cnmm geldıgıne sevdnm hg :26:

hosbuldukk canım benım.takmak takmamak deıl bebegım.adam bıldıgın hasta.yanı olayları ben abartıp takmıyorum kafama.herkes ıcın boyle.en ufak bsyde adam bagırıo cagırıo deli gibi.cocuklarını evden kovuyor falan.varmı byle bsy ya? bıde bunlar benm yanmda oluo.artık utanma falan yok adamda.annem varken yemedı tabı yapması gıdınce bıldıgın sekıl degıstırdı adam.

annem arayıp baya sert konusmayı dusunyo artık.bu ne ya dıyor.sankı evlatlık cocukmus gıbı haklı bıle olsa annesı hc korumuyor cocklarını.adamda tepesıne cıkmıs resmen at kosturuo.cok buyuk terbıyeszlıklerı var.ayıp yani.ben utanıyorum artık onların utanması gerekırken.aılemede bı gun byle saygısızca davranırsa nasıl tutarım bızımkılerı dıe.14 subata bıle sevınemedım hale bak.benı bırakmadı bıle babası.otobuse bındık 3 saat gittik benı bıraktıda oyle gttı cocuk.ben genede opmeye yeltendım bana bır yuzunu cevırısı var yanagım al burda opceksen op der gıbı.ben optum sadce o yerınden kalkmadı bıle oturur vazıyette ben optum ve gıttım.dusun artık....

kuzumm yapmıyorum bişi yaaaabi bizim başımızda geldi diye sizinde gelcek diil yaa takma o kadar sen:26 bizim kadersizlimizden yani başka bişi ddiil

gizemcimm kesınlklee aynı bınada oturma.. Ztn adam aksiii rahat edemezsinn kirada olsa derme catmada olsa uzak dur benden demesi tatlm

canıımmm hoşgeldiin şükür kavuşturana yaa amaann ne pis insanlarla karşılaşmışız biz yaa inanmıyorum seni sorunlu ve zor insanlar beklio ....amaa sevindm bi tarih belii olmasınada gönlüne göre olur umarıım canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…