355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım kıra olursa aldıgımız ıkı kurus parada kıraya gıdıcek.evlenmesek daha ıyı yanı o durumda.s daha ben bıle ıs bulamadım zor yani.s off bakalım kısa bı sure otururz ınsallah.s

hosbuldukk ecrınımm.benım kaderım bu heralde zaten.en ck sevınmem gerekn seylere bıle sevınemıom.s ınsallah canım.sız nasılsınız kısaca ozet gec bakiim.okudum hep yazdıklarını duzeldımı aranız

gizemcimm kesınlklee aynı bınada oturma.. Ztn adam aksiii rahat edemezsinn kirada olsa derme catmada olsa uzak dur benden demesi tatlm

canım sakınnnnn o insanlarla aynı yerde oturma hayatının yanlışını yaparsıın adam zindan eder walla size o binayı bence nişan tarihi falan düğün belli oluncA SATlıga çıkarsınlar ewlenmeden kendi evinizi alıp oturun bence bnmkinin babasıda aynı anlatmıştım sana yani sıkıntı kesinlikle beraber oturmak

hıc ıyı olmaz ama cnm :/ ben sana dıyımm :26::26:

bende evlenene kadar satılsın ıstıomda.atıyorum verdık kıraya satılmadı napcaz? satılana kdarda bekleyemeyız ki.s belkı 2 yıl sonra satılcak yani? durumlar cok ıyı olsa kiraya gıdersın ama hazır ev varken benımkıde halıyle otururz dıyor.yani bılmıyorum napcak ki calısan ınsanlar olcaz.nerye gelıp gıdıcek sureklı bılmıyorum of

hıc ıyı olmaz ama cnm :/ ben sana dıyımm :26::26:

amaan gizemimm yaa benmde aynı olcak eminim bu adamlar böle oldugu sürece...biz nasılız anlık gidiyoruz biz canıım şuan maşallah diyelim düzgünüz ama heran gidebilir bnm bişilere tahammülüm kalmadı artık annesi babasını dahi çekemiyom konuşmasınlar o derecedeyimokuduysan özete gerek yook gelmeden başladık kavgaya geldi dewam yani 3 4 gündür agla agla perişandm dün diil önceki akşam bitcekti nerdeyse son anda gönlümü aldı bakalım...şimdide hasta yeni hastaneden geldi serum falan yemiş baya mikrop kapmış askeriyede yaa öleyiz iştee...işe başlicam bide o war tabiii allah kısmet ederse

hadii ya hayırlı olsun bitanemm.gecmıs olsun seninkinede.ıyı olun aman.zaten herkes engel olmaya calısırken aranız ıyı olsun cok zor bu ısler coook

hadii ya hayırlı olsun bitanemm.gecmıs olsun seninkinede.ıyı olun aman.zaten herkes engel olmaya calısırken aranız ıyı olsun cok zor bu ısler coook

saol kuzum yaa amaan zor ki ne zor o yüzden sana allah kolaylık versin bnm daha yolum war en azındanii olcazda bnmki bi düzgün dursa bende bi tahammül gösterebilsem amaa nerdee??şimdi annesiyle konuşuomuş ama ben sinirden çatlıyom burda ben bekliom ne halt işi war yaniii

bsver gereksız kıskanclık ypma.sen aılesını hıc kotuleme ona karsı.o zaten neyın ne oldugunu goruyordur.gosterırsın gostrırsın.evlılıkler o sayede yuruyor yoksa herkes bosanırdı yani bi tek evlı bıle kalmazdı .))

hoşgeldin gizemim.tarihi belirlemişsiniz en azından ve çok güzel bi tarih cnm umarım herşey çok güzel olur sizin için ama okuduğum kadarıyla aile baya size problem çıkaracak o kadar zor ki allah şimdiden yardımcnız olsun bebeğim.bu arada aynı binada kalma durumunuz var galiba keşke başka yolu olsaydı da daha uzak bi yerde ev tutsaydınız.neyse cnm inşallah kısa sürede işlerinizi halledersinizde gönlünüze göre bi eviniz olur.

slm ecrincm nasılsın giremedin bu sıralar topiğe özledm valla sizi
çok geçmiş olsun cnm bu askerlik bitiyo ama üzerlerinde bıraktığı etki uzun süre bitmiyo galiba
ayyy işemi başlıyon tatlım çok sevndm hayırlı olsun.

Herkese merhabaaa
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız ne güzel

anneme yazın tatille gitcez gruppca dedm işe girersn o zamana kdr dedı ddm girmezsem gidicezz onay cıkmştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…