- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
allaha sukur ıyıyz kuzumm sen neler yaptn bgn :)
nolsn cnm şafak attmak yaklaşıo mutluluk
iyi cnm ya şükür herşey yolunda
kusura bakmayın çıkmak zorundayım oğluşu uyutcam huysuzlanmaya başladı.
yarın görüşürüz artık iyi akşamlar herkese
slm ecrincm nasılsın giremedin bu sıralar topiğe özledm valla sizi
çok geçmiş olsun cnm bu askerlik bitiyo ama üzerlerinde bıraktığı etki uzun süre bitmiyo galiba
ayyy işemi başlıyon tatlım çok sevndm hayırlı olsun.
hoşgeldin gizemim.tarihi belirlemişsiniz en azından ve çok güzel bi tarih cnm umarım herşey çok güzel olur sizin için ama okuduğum kadarıyla aile baya size problem çıkaracak o kadar zor ki allah şimdiden yardımcnız olsun bebeğim.bu arada aynı binada kalma durumunuz var galiba keşke başka yolu olsaydı da daha uzak bi yerde ev tutsaydınız.neyse cnm inşallah kısa sürede işlerinizi halledersinizde gönlünüze göre bi eviniz olur.
Ben geldim dert ortaklarım..
Allah hepimizi tez vakitte kavuştursun inşallah..
Şuan biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım vardı ki cimcimem başka bir başlıkta niye topiğe gelmedin deyince içim huzur doldu burada beni anlayabilecek pek çok gözü yaşlı var biliyorum umarım aranıza alırsınız beni..
O gitti gideli bu koca şehirde yapayalnız kaldım ki tek arkadaşım,annem,babam,kardeşim her şeyim oydu..sadece 4 duvar kaldı yanımda ve koca bir boşluk..
Komşumdu sevgilim oldu sonra da hayatımı onunla bitirmeye yemin ettiğim canım sevgilim,herşeyim..İki yıldır bir lokmam onsuz geçmedi boğazımdan..bir yudum suyum olmadı onun elinden içmediğim..şimdi yok ve hayatımın en zor döneminden geçiyorum sanırım tamamen yalnızım çünkü..bir iki arkadaşım var ki hiç yaşamamışlar böylesine bir boşluk..hem damdan düşmeyen düşenin halinden anlamaz derler ya öyle bir şey..kendimle konuşuyorum evde işte öyle böyle delirmeden bitirebilirsem bu süreci evet ben güçlü bir kadınım..
Allah kimseyi yalnız bırakmasın,kendiyle bırakmasın..Yeni bir sürece girdim okurken atamam oldu ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..Onsuz fatura bile yatıramıyorum bi acayip durum ya..
canım hoşgeldin gözünden kaçtığını düşünmüştüm sende bizdensin. çok iyi anlıyorum seni bizde burada birbirimize destek olarak toparlnamaya çalışıyoruz çok zor bir süreç dedğin gibi yaşamayan anlamıyo anlamak istiyor belki ama anlamıyor en yakın arkadaşımız olsa bile onun için burası bize çok iyi geliyorBen geldim dert ortaklarım..
Şuan biriyle konuşmaya öyle ihtiyacım vardı ki cimcimem başka bir başlıkta niye topiğe gelmedin deyince içim huzur doldu burada beni anlayabilecek pek çok gözü yaşlı var biliyorum umarım aranıza alırsınız beni..
O gitti gideli bu koca şehirde yapayalnız kaldım ki tek arkadaşım,annem,babam,kardeşim her şeyim oydu..sadece 4 duvar kaldı yanımda ve koca bir boşluk..
Komşumdu sevgilim oldu sonra da hayatımı onunla bitirmeye yemin ettiğim canım sevgilim,herşeyim..İki yıldır bir lokmam onsuz geçmedi boğazımdan..bir yudum suyum olmadı onun elinden içmediğim..şimdi yok ve hayatımın en zor döneminden geçiyorum sanırım tamamen yalnızım çünkü..bir iki arkadaşım var ki hiç yaşamamışlar böylesine bir boşluk..hem damdan düşmeyen düşenin halinden anlamaz derler ya öyle bir şey..kendimle konuşuyorum evde işte öyle böyle delirmeden bitirebilirsem bu süreci evet ben güçlü bir kadınım..
Allah kimseyi yalnız bırakmasın,kendiyle bırakmasın..Yeni bir sürece girdim okurken atamam oldu ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..Onsuz fatura bile yatıramıyorum bi acayip durum ya..
tatil mi var kuzum bizde balayına gideriz inşallahanneme yazın tatille gitcez gruppca dedm işe girersn o zamana kdr dedı ddm girmezsem gidicezz onay cıkmştr
bugün niye kimsenin sesi çıkmıyoooooo
kızlar yaa bişi danışcam size benim biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmak için napmam lazım ???
her an herşeye sinirlenip kızıyorum triplere giriyorum hiç bişiye tahammülüm kalmadı şuan hasta bana ihtiyacı war ama ben hala erken yattı die bi havalardayım off bende istemiyorum böle olsun ama elimde olmadan herşeye bozuluyorum napcam ben kızlar yaa fikir verin sizlerdebu kavgaların sebebide bu tarz saçma şeylere bozulmam yüzünden iştee offf....:26:
Bu başlık bayağı canlıymış kızlar birlikte bitirip kurtulucaz inşallah şu işten
Gelsin de bebek gibi bakıcam ona hem aranızda amasyaya gödermiş olan var mı merak ettim?
Hiç kızma hiç inan..Hastayken hele asla kızma..O senin kıymetlin bak ne kadar seviyorsun ki bir an habersiz kalmak seni üzüyor..Bir gün gelir onun anlam veremediği çıkışların hiç istenmeyen durumlar yaratır..Bu tarz şeyler de hep çok sevmekten olur
Sabır eşiğim de çok düşüktür ya..hasta oldu bayağı geçen gittim gördüm hiç belli etmedim ama eve gelince bildiğin ağlamaktan komaya girdim..hoşgeldiin canım aramızaa:)tabiki aldık gtti bile aramızaaaşimdii bi kere o kadar karamsara baglama kendini şu yazdıklarından insanın psikosu bozulur sakin ve sabırlı olmak zorundasın bi HÜRYAREN olarak sana tavsiyem sabır (bnm ömrüm sabretmekle geçti nefret ediyorum sabır kelimesinden ama hala sabır diyorum) davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı millet oo ne çabuk bitirdiniz hee btrdik gelde bize sor ne yaşadık kimse bilmiyo tabi böle günde dost düşman ortaya çıkıo hakkaten...onun için dayan canım bitecek elbet.....
bugün niye kimsenin sesi çıkmıyoooooo
kızlar yaa bişi danışcam size benim biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmak için napmam lazım ???
her an herşeye sinirlenip kızıyorum triplere giriyorum hiç bişiye tahammülüm kalmadı şuan hasta bana ihtiyacı war ama ben hala erken yattı die bi havalardayım off bende istemiyorum böle olsun ama elimde olmadan herşeye bozuluyorum napcam ben kızlar yaa fikir verin sizlerdebu kavgaların sebebide bu tarz saçma şeylere bozulmam yüzünden iştee offf....:26:
Bu değişmez ki canım benim senin karakterin böyle aynı bende senin gibiyim herşeyden nem kapıyorum. Yani ne diyebilirim kii terzi misalii olduk böyleeBazen öyle bi dönemde oluyorum ki atar yaptığım konu çok saçma gereksizse gönlünü almayıda biliyorum bencee bu işin dengelemesi bu. Gönlünü almayı bil anladığım kadarıyla sende geri adım atmaktaa yok bunu düzeltmelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?