355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gezme üstüne misafir çok iyi geliyo demi

elbisenin modeli güzel ama öyle özel günlerde siyah giymeye karşıyım

bide üstüne hafiften ateş müthiş oldu
neyse yarın takılırım inş kendi kendime ağda mağda takılcam daha
çarşamba günü de kıyafet falan ütülerim iki dolanırım perşembe gelir :44:

gezme üstüne misafir çok iyi geliyo demi

elbisenin modeli güzel ama öyle özel günlerde siyah giymeye karşıyım
tabi cnm siyah herkesin tercihi olmaz ama bnm en sevdiğimdir diyebilirim bunun pudra pembeside cok iyi ama onu bulamadım zaten gizem pudra pembesi diyince direk aklıma bu geldi

yani olabılırde genede uygun olurmu bılemedım ya.s arastıralım bakalım bı .) genetık genetıkk benım boyum.))
aynen tatlım daha bir sürü model cıkacak kafan cok karısacak alt tarafı basit bi düğüne giderken bile günlerce hazırlık yapan cinsleriz bizler öyle pat diye olmaz bu işler

ahahah koptum kız
ah ahh gecen haftaya kdar bnde boyleydım.gunler gecsın dıe.smdıde geldı al ıste.gene uzak gene stres gene bsyler.hayat ne garıp ya

aaaaa ne dedin sen ütü dedin ütü anaaaaam ben ütü yapacaktım unutmuştum ne güzel hatırlattın bana offf
tabi cnm siyah herkesin tercihi olmaz ama bnm en sevdiğimdir diyebilirim bunun pudra pembeside cok iyi ama onu bulamadım zaten gizem pudra pembesi diyince direk aklıma bu geldi

siyahın asaleti var sevilmeyecek renk değil zaten canım benim istisnam özel günde giymem

aaaaa ne dedin sen ütü dedin ütü anaaaaam ben ütü yapacaktım unutmuştum ne güzel hatırlattın bana offf

siyahın asaleti var sevilmeyecek renk değil zaten canım benim istisnam özel günde giymem

ahahah :d çok güzel hatırlattım valla. ne ütüsü yapıcan kız?

tatlı telas dıyorlarda ben henuz tadını alamadım 1 hafta kala falan alırsam onada sukur dıycem.kafamda deliii sorularrr hobbba

bence hazırlık tatlı telaş değil ya... sonrasında kocanla eve alıcan bişey tatlı telaş olabilir

hadi kızlar kaçtım bende azıcık ps oynayayım yeni oyun verdi arkadaş onları bitirmeye calışayım ii geceler görüşürüz yarın sevdiklerinizi görün rüyanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…