hadi cabuk yetiştin bu aksam sakin biraz burası :26: :26:
güzel güzel anlaşıyonda işte iş bu söz isteme nişan düğüne geldi mi olay kopuyor valla çok sıkıntılı işler ya...
ablamların sevgili kayınvalideciği 2 yada 2.5 saat geç geldi nişana ve odadan çıkamadılar düşün:S :44:
düğünde dahada kötü felaket...
ay kızlar annem geldı smdı.suratıma baktı yuzum alnım sıvılce patlaması yasamıs.bıde leke leke olmus.benm hıc cıkmaz normalde.bı tane cıksa uzulurdum.son zmnlarda strestenmıdır nedır maf olmusum nasl gıtcek bunlar :S :/
yok artık.nasıl gec kaldılr ya.trafık flanmı ayıpmıs.s
oyy anam elleme hiç, izi kalmasın bari.. kendiliğinden geçer stresten olmuştur muhtemelen... sıkma kendi o kadar
azıcık limon suyu sür cnm bnm cildim fazla hassastır bndede stresten cok fazla tanecik falan cıkıyor sürdüğünde kurutuyor elini falanda pek sürme gecer canınıda fazla sıkma hepsi gecip bitecekay kızlar annem geldı smdı.suratıma baktı yuzum alnım sıvılce patlaması yasamıs.bıde leke leke olmus.benm hıc cıkmaz normalde.bı tane cıksa uzulurdum.son zmnlarda strestenmıdır nedır maf olmusum nasl gıtcek bunlar :S :/
ınsallah gecer.carsamba gunu spora baslıyorum.pilates+aerobik.haftada 3 gun.1 ayda umarım bıraz sıkılasırım.elbıse bakıcam 1 ay snrada .))
ayy aman aman hiç sorma trafik falan evet ama insan ona göre erken çıkar dimi biraz yola... bi ilin ilçesinden başka bi ilin ilçesine gidiyorsun otobüsün gittiği saatle bir tutamazsın ki...
düğünde de bildiğin 1.5 saat gene bekledik.. hadi nişanda toydular düğünde noldu?
iyi cnm birazcık bunaldım sadece ev cok sıcak geliyor camı acıyorum bu seferde soğuk geliyor gece gece geldiler bana galibaevet pek sakin kalmş:)
nasılsın keyfin nasıl?
azıcık limon suyu sür cnm bnm cildim fazla hassastır bndede stresten cok fazla tanecik falan cıkıyor sürdüğünde kurutuyor elini falanda pek sürme gecer canınıda fazla sıkma hepsi gecip bitecek
ayy hadi bakalım inş.
benim yüzümde de lekeler var hafif hafif şu an müstakbel kayınvalidem onları görücekte bişi dicek diye kara kara düşünüyorum
ay baya kotymus yaa.ben oturup aglardım herlde ablanın yerınde olsam :/ uf uf .bıraz dusunce ya bıraz.bu kdar zormu.ben cok dusunurum herseyı .s
iyi cnm birazcık bunaldım sadece ev cok sıcak geliyor camı acıyorum bu seferde soğuk geliyor gece gece geldiler bana galibasen nasılsın :26:
ınsallah tugcem yaasagol destegın ıcınn
ahahahsenı begenen begenmıs.p 1 ay sonra elbıse ıcın fkır alırım artık sizdenn
harbiden öyle oldum afakanlar bastı resmeneehehe menopozlu gibi oldu ya
valla bugün nasıl geçti bilmiyorum ben ya hafifte ateşim çıkmakla çıkmamak arasında o bana ben ona direniyorum
müzik dinliyorum şimdi bizimki benden sana gelsin dinle demişti 30bin kere döndürdüm şarkıyı
sen simdiden basla bnce elbise bakmayada öyle bir ay falan deme bak zmn hemenn geciyor cnmınsallah tugcem yaasagol destegın ıcınn
ahahahsenı begenen begenmıs.p 1 ay sonra elbıse ıcın fkır alırım artık sizdenn
sorma bi de ablam sabahtan foto çekimine gitmişti... kız kaç saattir gelinlikleydi gelinlikle yola gidicekti bi de... öğlene kadar 2 kere ağlama krizine girdi zaten
bana çok batıyor o lekeler malesef ama napim :// elimde olan bişey değil...
ayy tani seve seve veririm fikrimi benantremanlıyımda
renk olark ne düşünüyorsun?
ay kıyamam ablanaa yazık :/
vallahi koyu olmasın pudra gıbı krem gibi ucuk pembe ucuk renkler olsun.boyum uzun.ondan oturunca dızımn cok az ustunde durcak bı boy lazım.rahat olcak bıde.ole dapdaracık gıyemem.kılolarım cıkarayakkabı sıkıntı bıde.yaptırcam galıba.s ayaklarım ayıptır sylemesı 42 numara ayakkabı bulamıyorum
harbiden öyle oldum afakanlar bastı resmenbizimkide öyle neyleyim kıbrısı sonbaharda diyip duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?