355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tek nefeste okudum işin gerçekten zor gibi görünüyor ama üstesinden gelirsiniz cnm burada siz birbirinize sarılın kopmayın yeter bunlarıda atlatırsın ama ben senin yerinde olsam ailesinin gelmesini beklerdim bırak büyükleri konussun sende erkek arkadasında girmeyin hiç konulara yoksa sizde yıpranırsınız daha yolun basında :26: :26:

nasıl yani ya?? özetle bakayım sen şunu bi iş yerimdeyim çokta fazla bakamıyorum ama sen yaz tlfdan bakarım çıkınca

bebegım bızım bsye gırdıgmz yok ztn.bunlar cıddı konular dımı? adamın amacı lafı bana geıtrsın agzımı yoklasın ona gore hareket etmek heralde.yoksa ne dıye cocugunun basının etını yer ınsan? gelsın benm aılemede solesın boyle.benmkı dıokı sızınkılere ztn demezki bız oglana yukledık o oducek dıe dıo.nasıl yalanlarını cıkarcaz ortaya bılmıorum.kucuk hesaplar yapıyorlar.kurus vermesnler ıstemıyorum ztn.merakla nolcak beklıyorum...

aynen tatlım bıttıceeeeeek

doya doya oku bebegım.okuda gor nasıl ınsnlar var bu hayatta.Allahım sen evlatlarıma ıyı bır ebeveyn olmayı nasıp et yarabbbim...

ha bu arada nısan yzgu alıyorlarya benımkını.onuda benmkı alckmıs.vercegı 600 tl bsy onuda ona odetıyorlar koptum

hayırlısı olsun cnm olmadı senin annen nasılsa biliyor olayları mutlaka uygun bi durumda açar lafını cocuklarda borcsuz evleniyor ne güzel falan der mutlaka bahsedilir bunlardan daha ciddi bi adım atmadan kesinleştirin zaten herşeyi üzülmeni istemem cnm sende bizler gibi senelerdir ilişkisi olan birisin birde uzaktan uzağa yürütebilmiş bi çiftsiniz tabiki mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsunuz inşallah bi an önce çözersinizde mutluluğa kavusursunuz :26: :26:

tek seferde okudum!! Allah yardımcın olsun kelimelerim tükendi...

sagol tugcem ınsalllah ./

ya işte boyle hulyamm.amiin canım amiiin.smdı oturdum baktım hesapladım.10 tl ye beyaz esya kucuk ev aletlerı yatak odası salon yemek odası hrsey alınıyor.başta cok iyileri olmasada olur.yeterki huzurumuz olsun

tek seferde okudum!! Allah yardımcın olsun kelimelerim tükendi...

cnm bazı yerler böyle senetle taksit yapıp evlilik paketleri satıyorlar bizim gecen sene burada bi yerde vardı görmüştüm 7 8 bin tl icinde hemen hemen hersey oluyor gayette mantıklı yani sizin aşk yuvanız olduktan sonra yeterde artar zaten

canlarım çıkmak zorundayım şimdi en kısa zamanda tekrar gelmeye çalışıcamm

gizem herşey olacağına varır kuzum dualarım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…