- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
tek nefeste okudum işin gerçekten zor gibi görünüyor ama üstesinden gelirsiniz cnm burada siz birbirinize sarılın kopmayın yeter bunlarıda atlatırsın ama ben senin yerinde olsam ailesinin gelmesini beklerdim bırak büyükleri konussun sende erkek arkadasında girmeyin hiç konulara yoksa sizde yıpranırsınız daha yolun basında :26: :26:hosgeldın kuzum.yok hıc bsy yolunda deıl.bıldıgın yılan hıkayesıne döndü.Kk da bir derdim var kosesındekı kaderdaşlarımla aynı dyguları yasıyorum suan.okadar asker yolu bekledık ama huzur bıze haram galiba.)
hosgeldın kuzum.yok hıc bsy yolunda deıl.bıldıgın yılan hıkayesıne döndü.Kk da bir derdim var kosesındekı kaderdaşlarımla aynı dyguları yasıyorum suan.okadar asker yolu bekledık ama huzur bıze haram galiba.)
tek nefeste okudum işin gerçekten zor gibi görünüyor ama üstesinden gelirsiniz cnm burada siz birbirinize sarılın kopmayın yeter bunlarıda atlatırsın ama ben senin yerinde olsam ailesinin gelmesini beklerdim bırak büyükleri konussun sende erkek arkadasında girmeyin hiç konulara yoksa sizde yıpranırsınız daha yolun basında :26: :26:
canııımmm bende çok özledim inan kii ama o kadar yoğunum ki mesaiye kalıp geç çıkıyorum eve gidincede bazen yemek bile yiyemiyorum yorgunluktan direk uyuyorum ama aklım hep burda :)) ay inanmıyorum ya 167 lerden çift hanelere geliyoruzz zamann hep su gibi ak git inşallah
gizem?? kuzucum neler oldu bu sayfada bişiler gördüm ama? herşey yolundadır umarım hı?:26:
ohhhhhh hadi gözün aydın cnm darısı bizeeee
ınsallah canım.msj attı smdı.eve gelınce konusmak ıcın oturttmslar.ne oldu demısler.oda ıstemedı tabıkıde evde kalmak bagırdı cgrdı demıs.ben ole deme ııce sey olmasınlar demıstım ama tutamamıs artık kendını.babasıda ne demıs sızce? ıyı ozmn sız blırsınız.işte bu kadar adam.... bızım onlara ıhtıyacımız yok dedım.zorluk da ceksek yanımda ol yeterkı heryere gıderım sen olduktan snra ben senı sokakta bulmadım belkı onlar bulmus olablırler ama ben 5 yıl bu kadar emegı bosuna vermedım.onlar bıze köstek oluyor dıe senden de asla vazgecmem dedım.cok mutsuz cok uzgun offf.smdı uzkdan gelde destek ol ıste.kahretsın mesafeler...
adam pintiliginden olcek.yok kar olurmus yolda.ıkı kere gıt gel zor olurmus ne gerek varmı.ulan kız alıon kız.kolaymı sandın.kendı kızıda var.ıkı kere nsan attı.ılkı kızılarını ıstemedı aılesı.babasıda restı cektı ıstemedı genede nısanlandılar.sen okdar sey yasamıssın kızın var blıosun hc mı dusunmuon benı? yok gelemem yok soyle.gelme ısteme ozmn.bu kadar heves nıe? bu kadar belescılık nıe? babayım dıe dolanıyor ortalar töbe yarabbiiim... keske cocuk dogurmakla ana baba olunsaydı..
ben bılmıyorum smdı bunlar 14 unde gelceklermıs ne olcak ne bıtcek artık hc bsy bılmıom.hala kapalı telı.acmıcak herlde.
sorma canım aksam aksam tranva gecırdım resmen.orta bı yer ıste anca bızım o evden baska bı eve cıkmamz.annem asla kabul etmez o verdıklerı evı.e bende ıstmeıom.baska yol ne kalıyor kı baska? benm kotu gunler cocugumun gelecegı ıcın dedıgım altınlar gıdıcek artık onu anladım yani.. bakalım ıns kucukde olsa kendı evımızı alırız.tahammulum kalmadı.415 gun ben bosunamı bekledım bu adamı? + 4 yıl.hc bsyımızı yasayamadık.gorusemedık edemedık.tam mutlu olcaz derkn olanlara gel...
uff aglamaktan göz kalmadı suan yanıyor.aynen oyle.ben onun herseyıyım.sırf dedık bsyler sornsuz olsun ıkı tarafta orta yolu blsun cok bsy de ıstemedık he.ev vermesın tamam.en azından ıkı kurus para versın dedık onuda cocuga odetıyor bak hele.nerde bunda mantık allahım ya.annem zaten gerek yok oyle aıleye sız ıkınız yaparsınız uzulme dedı.ben yanınızdayım dedı.artık oyle olcak.herseyımızı yapıcaz.allahtan benımkı herseyın farkında.çok kezde rest cektı.ben smdı onunla oyle knusurum ozmn.kafasında dusunup duruyor smdı.bana kız verırlermı gelsem oyle.soyle olurmu off.kıyamam ona ben :/
sld canım cok sagol.yok o evı nereye ustune yaptırıo.tapu zaten annesının ustune.annesı bu zmna kdar cocklarını hep ezdırdıgı ıcın adam at kosturuo suan.ıstemıyorum ev falan.orda oturunca ben huzurlu olamıcagımı da bılıyorum zaten.artık karınca kararınca cıkarız baska eve.ya kıra yda kredi kısmet... hani ınsan derki oglum 40 bın benı asıyor bıraz yardım et.dırek yarısı demıs.snra bende dıorum e tamam bende pahalı bsy aldırmam 20 bın tl harcarlar.ozmn sana borc kalmaz.ozmnda yarısını oglu odesın ıstıomus.bu neyın mantıgı?? yıllardır bırktırdıgın nefretını bolemı alıcan? yok ya ıns uzak oluruz dedıgı gıbı.ev var dıe ızmırde yasarız dıoduk.artık hc onemı yok.nerde iş nerde huzur bız orda.bu zmna kadar cocuklarının hayatlarını maf ettıler.arkadsı kalmadı cocugun sayelerınde.ona ızın vermez buna ızın vermez.nıe yaptın ozmn arkads.parası olmasa yok dersın gecersın.varlık ıcınde yokluk yazk ya yazık.. mezara gotursun ona o yakısır
hatıcem ben onları cok ıyı tanıdım 5 yıldır.benımkıne dıodum bak soyle olur bak yarın bı gun aranız bozulur kapıya bıle koyar.ben bole dusunurken adam kucucuk dokuntu evı layık gordu bıze ayıbın daniskası...
canım ben smdı bursad ıs arıyorum ama ızmıre gıdıcem gelın olark dıye ozmnda orda calısmam gerek.burda smdı ıse grsem evlenırken ckıcam gene ıs arıcma.karman corman oldu.suan nerde napcamız bıle bellı deıl.ay bılmıyorum hersy yoluna gırsın bı sekılde yoksa devrelerım yancak.dun ruyama gırmıstı bıde bunlar.uyuyamamıstım sabaha kadarda.bugunde nasıl uyurum bılmem... bıde bunlar tek sferde gelmek ıstıolarmıs.14 subatta gelınce nişan da olsn bı daha gelmeyelım trıbındeler.ondan daha mı gec gelcek dıe benım fkrımı dgstrmeye calısıyolar.yok ole bsy bastan soleselerdı dedım.dalda gecer gıbı.ay gelmesınlerde ıstemıom bsy.bsyde takmasınlar.gözum gormesın kmseyiii
kız napayım.5 senedır ev var dıye dıye hemen hersey olsun dıye yırtındılar.bız 2015 dıyorduk.2014 oldu sonra.smdı ben nasıl bekleyeyım yıllarca? ımkan yok.cocugun yuzunu goremıorum.gelse burda kalcak yer yok.alcagımız ıkı kurus para.kırayamı vercez kredıyemı.kredi yesen en az aylık 1200 tl oluo bı ev ıcın.en dusugu.nerden bulcaz okdar parayı.elde avucta bsy kalmıcak sozde evlenıyoruz.oyle aıle olmaz olsun ya.bızı ne durumlara soktular.cocugu ne zor durumlara dusurduler.ben yıllarca okdar hayal kurdum.resmen duygularımla oynadılar.bı gun dayanamayıp agzımı bı acıcam.o kızlarının yedıgı bokları tek tek anlatıcam.hoşş onlar oyle yuzsuzki takmazlar bıle
Bu zaman kadar dedikleri ev var ev var olayları yalanmıs.sırf oturcak ev var dıe erken evlenelim dioduk.3 katlı evleri var.alt kattada bodrum gibi giris kapısı farklı kucucuk bi ev var.bize anca orayı verebiliolarnıs.40 binlik para harcarlarmıs kapataslak.bunun yarısını bizimki oducekmis.eer 20 bin tl bile olsa yarısını gene vermesini istiomus.butun maası krediye gidicek yani.bide bnim altınlarmada el koycaklar heralde.borcları onlarla kapama dusunceleri var.elim ayam titrio snşrden.saatlerdir agrliyorum gozlerim yanıyor.bn ztn bi bok yapamacklar derdim ama bu kadarnı hc bklemiodum.ya biz ayrılcaz yda senelerce beklicez...cldrnam uzereym
hayırlısı olsun cnm olmadı senin annen nasılsa biliyor olayları mutlaka uygun bi durumda açar lafını cocuklarda borcsuz evleniyor ne güzel falan der mutlaka bahsedilir bunlardan daha ciddi bi adım atmadan kesinleştirin zaten herşeyi üzülmeni istemem cnm sende bizler gibi senelerdir ilişkisi olan birisin birde uzaktan uzağa yürütebilmiş bi çiftsiniz tabiki mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsunuz inşallah bi an önce çözersinizde mutluluğa kavusursunuz :26: :26:bebegım bızım bsye gırdıgmz yok ztn.bunlar cıddı konular dımı? adamın amacı lafı bana geıtrsın agzımı yoklasın ona gore hareket etmek heralde.yoksa ne dıye cocugunun basının etını yer ınsan? gelsın benm aılemede solesın boyle.benmkı dıokı sızınkılere ztn demezki bız oglana yukledık o oducek dıe dıo.nasıl yalanlarını cıkarcaz ortaya bılmıorum.kucuk hesaplar yapıyorlar.kurus vermesnler ıstemıyorum ztn.merakla nolcak beklıyorum...
hosgeldın kuzum.yok hıc bsy yolunda deıl.bıldıgın yılan hıkayesıne döndü.Kk da bir derdim var kosesındekı kaderdaşlarımla aynı dyguları yasıyorum suan.okadar asker yolu bekledık ama huzur bıze haram galiba.)
doya doya oku bebegım.okuda gor nasıl ınsnlar var bu hayatta.Allahım sen evlatlarıma ıyı bır ebeveyn olmayı nasıp et yarabbbim...
ha bu arada nısan yzgu alıyorlarya benımkını.onuda benmkı alckmıs.vercegı 600 tl bsy onuda ona odetıyorlar koptum
hayırlısı olsun cnm olmadı senin annen nasılsa biliyor olayları mutlaka uygun bi durumda açar lafını cocuklarda borcsuz evleniyor ne güzel falan der mutlaka bahsedilir bunlardan daha ciddi bi adım atmadan kesinleştirin zaten herşeyi üzülmeni istemem cnm sende bizler gibi senelerdir ilişkisi olan birisin birde uzaktan uzağa yürütebilmiş bi çiftsiniz tabiki mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsunuz inşallah bi an önce çözersinizde mutluluğa kavusursunuz :26: :26:
tek seferde okudum!! Allah yardımcın olsun kelimelerim tükendi...
cnm bazı yerler böyle senetle taksit yapıp evlilik paketleri satıyorlar bizim gecen sene burada bi yerde vardı görmüştüm 7 8 bin tl icinde hemen hemen hersey oluyor gayette mantıklı yani sizin aşk yuvanız olduktan sonra yeterde artar zatensagol tugcem ınsalllah ./
ya işte boyle hulyamm.amiin canım amiiin.smdı oturdum baktım hesapladım.10 tl ye beyaz esya kucuk ev aletlerı yatak odası salon yemek odası hrsey alınıyor.başta cok iyileri olmasada olur.yeterki huzurumuz olsun
slm cnm nasılsın?seLam kzLarr :)
seLam kzLarr :)
görüşürüz cnmcanlarım çıkmak zorundayım şimdi en kısa zamanda tekrar gelmeye çalışıcamm
gizem herşey olacağına varır kuzum dualarım seninlee
ne oldu cnm az kaldı bak basamaklara sıkma canını keyiflen hadiiiiselammm...
Akşam akşam sıkıntı bastı bana yaaaaaaaa
ne oldu cnm az kaldı bak basamaklara sıkma canını keyiflen hadiiii
saol cnm bnde iyiyim biz tanısmamıstık sanırım hatırlayamadım :26: :26: ben tuğçe askerim lefkoşada kısa dönem yapıyor şafak 101iyiym tsekkr ederım canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?