355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tanısmadık dun kayt oldum yenıyım :) .
benım askerımde ankarada 12 ay ..okumamanın zararları :)
beklemekk guzell safak 302 ..

tanısmadık dun kayt oldum yenıyım :) .
benım askerımde ankarada 12 ay ..okumamanın zararları :)
beklemekk guzell safak 302 ..
beklemek zorunda olduğumuz için kabullendik artık :26: :26:
olsun cnm geciyor zmn işte senin şafagında cabuk biter bak burada uzun dönem bitiren kızlarımızda var elbet geciyor günler

selam kızlar geldim benn yemeğimi yiyip soluğu burda aldımm çok özledim sizi ne var ne yok anlatın bakemm

hıc kımse yok kuzum :)):): NE olsunnn valla bıldıgın gıbı gozlermz yollrda asker beklıorz sen napıosnn nasl gecıo gunler

yarın akşam Kastamonu'ya yolcudur abbas bağlasan durmaz

iyi canım yoğunum bu ara günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorumm sizde ne var ne yok askerin nasıl iyi mii herşey?

oohooooo gökçemm yaren olmuş yemin töreninede gidermiş vay arkadaş hiç geçmeyen zaman nasılda geçiyomuş meğersem

aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak ((

aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak ((
ben şuan aynen o sürecin içindeyim canım 1 hafta oldu usta birliğine geçeli çok daha kötü oluyor.. ama birlikte olcağınız her saniyeyi çok iyi geçir hiç konuşmayın tekrar döneceği anıı..

herkese merhaba
gelemiyorum artık muhabbete kafayı yemek üzereyim kimseyle konuşamıyorum işler çok yoğun ewdede sürekli oğluşla vakit geçiyo kendime zaman ayıramıyorum çok yoruldum eşimlede artık sık konuşamıyoruz nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum
sizler nasılsınız

hoşgeldin canım... oyy kıyamam...
neden konuşamıyorsunuz sık sık??
elbet geçicek Allah sabrını vericek
ben çok duygu karmaşasındayım bu akşam:26:

hoşgeldin canım... oyy kıyamam...
neden konuşamıyorsunuz sık sık??
elbet geçicek Allah sabrını vericek
ben çok duygu karmaşasındayım bu akşam:26:

hoşbulduk cnm
revire geçti hiç boş vakti olmuyo gündüz hastaları hastaneye getirip götürüyor raporları tutuyo falan filan derken aramaya vakti olmuyo akşamları anca konuşabiliyoruz o da çok kısa.cep telefonunu hala çıkarmaya korkuyoruz çünkü her hafta 3 4 tanesi yakalanıyo.sana noldu cnm hayırdır neden öle dedin

canım okuyunca çok üzüldüm yaa senle erkek ark ayrı yerlerdemiydiniz bilmiyodum erkek ark ne dio bu duruma merek ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…