ınsallah bebegım.sagol :/ ben yatıyorum artık.uyuyamıcam tabii.yarn spora gıdıcektım bıde.bu kafayla nasıl olcak bılmıyorum.gram hevesım kalmadı.lanet geldı.oda oyle demıstı tum hevesım gıttı daha baslamdan.Allahım sen bıze yardm et..
opuyorum baharımm senii
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 21-> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 100 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 101 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 104 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 108 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 101-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 108 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 103 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 102-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 102 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 102
Kubrah -> Şafak 102 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 104 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 104 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 104-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 144 -> Acemi Hatay - Usta birliği Niğde
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 144 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
eleusis -> Şafak 299-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 303-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
pinkgirl08 -> Şafak 300 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma
essen791-> Şafak 331-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
eleusis cnm 200 ' rakamlarına düştüüüüüü darısı 100'lü rakamların başına darısı hepımızın başına şafak dogan guneş demek ıcın
vee bnmde şafak 100 olduuuuuu heyoooooooooooooooooooooo
101diyorum ve gidiyorum akşam görüşmek üzereeeee gizemimmmm dedikodulardan geri kaldım geldiğimde banada özet geciver
kızlarrr cok kotuyum.benmkıyle kavga ettk.aılesıyle dun konusmustu ıste dugun ev falan ne nasıl olcak dıe.duyduklarıma ınanamadım
hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksıntamam bebegım sen gel hele .) ztn hıc anlatmak bıle ıstemıom 1 gunde 2 kılo vermısım dusun .))
çift basamaklara azıcık kaldııatarsa 102...............:127:
çift basamaklara azıcık kaldıı
canım neyin var noldu ?
kızlarr bizim aramızda bankacı olan vardı değil mi cok net hatırlamıyorum da :26: :26: bugün beni bi banka aradı bireysel ürünler risk izleme asistanı olarak iş görüşmesine çağırdı bu ne işi oluyor acaba bileniniz var mı??? :26: :26:
hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın
canım neyin var noldu ?
kızlarr bizim aramızda bankacı olan vardı değil mi cok net hatırlamıyorum da :26: :26: bugün beni bi banka aradı bireysel ürünler risk izleme asistanı olarak iş görüşmesine çağırdı bu ne işi oluyor acaba bileniniz var mı??? :26: :26:
hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın
kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm
cnm özlettn kendnııı :) cıftlı rkmlara dusuyorum mutluyum senn naslsn .))
kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm
ohhhhhh hadi gözün aydın cnm darısı bizeeeeben bugn dusuyorummmmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?