355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bende opuyorum cnmm seniii

Sonundaa 200'lerr
:103::118::119:

101 diyorum ve gidiyorum akşam görüşmek üzereeeee gizemimmmm dedikodulardan geri kaldım geldiğimde banada özet geciver

kızlarr bizim aramızda bankacı olan vardı değil mi cok net hatırlamıyorum da :26: :26: bugün beni bi banka aradı bireysel ürünler risk izleme asistanı olarak iş görüşmesine çağırdı bu ne işi oluyor acaba bileniniz var mı??? :26: :26:

canım 2 sayfa gerıde herlde ordan okusana yazdım baya.kısacası bızımkının aılesı bes kurus veremıyor mus bızı evlendırmek ıcın.cocuklarına sırtlarını donuyorlar.bızde artık ne zmn evlenırız bılmıyorum ama herseyı kendımız yapıcaz.. olay bu..

valla dengesız bı kılo verıs oldu ama olsun yapcak bsyk yk.s

valla canım hıc bılmıyorum netten baktım smdı pek bsy bulamadım.bı bana donmedlıler ıs ııcın.s 4 yıllıkmı meznsun sen canm

canım neyin var noldu ?

hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın

canım 2 sayfa gerıde herlde ordan okusana yazdım baya.kısacası bızımkının aılesı bes kurus veremıyor mus bızı evlendırmek ıcın.cocuklarına sırtlarını donuyorlar.bızde artık ne zmn evlenırız bılmıyorum ama herseyı kendımız yapıcaz.. olay bu..

valla dengesız bı kılo verıs oldu ama olsun yapcak bsyk yk.s

valla canım hıc bılmıyorum netten baktım smdı pek bsy bulamadım.bı bana donmedlıler ıs ııcın.s 4 yıllıkmı meznsun sen canm

canım neyin var noldu ?

hahahhahah ayy bu iyimi kötümü bilemedim bence iyi yönünden bak ohhhh birde zayıflamak için uğraşmayacaksın

kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm

kızlar hepinize selam pztsinden beri o kadar yoğunum ki giremedim bi türlüü nolur affedin beniii
neler yapıyosunuz herşey yolunda mı? iş yerimden giriyorum tekrar çıkabilirimmm hepinizi öpüyorumm

cnm özlettn kendnııı :) cıftlı rkmlara dusuyorum mutluyum senn naslsn .))

cnm özlettn kendnııı :) cıftlı rkmlara dusuyorum mutluyum senn naslsn .))

canııımmm bende çok özledim inan kii ama o kadar yoğunum ki mesaiye kalıp geç çıkıyorum eve gidincede bazen yemek bile yiyemiyorum yorgunluktan direk uyuyorum ama aklım hep burda :)) ay inanmıyorum ya 167 lerden çift hanelere geliyoruzz zamann hep su gibi ak git inşallah

gizem?? kuzucum neler oldu bu sayfada bişiler gördüm ama? herşey yolundadır umarım hı?:26:

hosgeldın kuzum.yok hıc bsy yolunda deıl.bıldıgın yılan hıkayesıne döndü.Kk da bir derdim var kosesındekı kaderdaşlarımla aynı dyguları yasıyorum suan.okadar asker yolu bekledık ama huzur bıze haram galiba.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…