Benimkine kargo yollıycam yarın son dokunuşları yaptım geç oldu ama bakmadan yatmayayım buraya da dedim :) nasılsın tek biz mi varızz yoksa
Gittiğinden bu yana günlük tutuyodum yemin töreninden önceki kısımları okudu sonraki kısımları yolla dedi, fotoğraf yollıycam , 100 den geriye düşerken okuması için küçük notlar hazırladım her gün için :) son olarak da geçen yaz amerikaya çalışmaya gitmiştik onla orda bana fular bulmuş getirmişti ona parfümümü sıktım alırlar inşallah sıkıntı çıkarmazlar :)
ayy süper bende günlüğümü yazıyordum... yarın yolcuyum gidince okuycak inş.:)
100'den geriye düşmek için not süpermiş... 100e yaklaşırken bende gönderim hem onlar içinde kolay olur:))
harika düşünmüşsün.. inş alırlarrr ya..
O günlükleri çok merak ediyolar gözleri dolu dolu okumuştu kıyamam hiç . Evet notlar güzel oldu gerçekten inşallah beğenir oda. Ben listesini göndercem bakalım eksik çıkacak mı .:) Okumaya kalksalar kontrol için sıkılır bırakırlar o derece çok şey yazdım :))
nerdeydi seninki ? yarn yolcusun bu saatte napıon kız burda :) güzellik uykunda olman gerekirdi şimdiye :)
eheh:) ayy bakarlar ne yazmış olabilirsin ki o kadar sıkı kontrolde niye var bilmiyorum...
benimki hatayda canım... ayy yarın akşamüstü yolcuyum ben cuma günü yemin töreni var... perşembe akşam inş uyur dinlenirim:))
güzellik kalmadı yaa bu hafta bende... herşey üst üste geldi babaannemde yarın ameliyat olcak sabahtan onunda sıkıntısı bindi üstüme....
babam şimdi yolda sınırı geçince arayacak onu bekliyorum...:26:
Kontrol ne durumda benimde bi fikrim yok da. Ya msjlaşıyoruz telefn soktu filan anlamasınlar diye üstü kapalı yazdım hep :)
Çok güzel bi duygu yemin töreninde onları izlemek . Askerlik bitmiş gibi hissetmiştim ben dağıtımdan gönderene kadar. Ahh ahh..
Çok geçmiş olsun canım şimdiden . Atlatır inşallah toparlar kendşni bi an önce neyi vardı soruyorum böyle ama özelse filan :s
yok canım... yabancı mısınız:)
aslında hiç birşeyi yoktu ağrısı sızısı filan maşallahı vardır nazar değmesin:))
ama kadın hastalıkları tatlım... kanser yayılmış komple alıcaklar yarın :18:
Göçmendiniz siz değilmi sınır filan demişsin. Çok geçmiş olsun tekrardan. İnsan tedirgin oluyo en ufak hastalıkda bile .ama güzel haberlerle gidersin askerinin yanına canım inşallah . Dualarımz babannenle.
evet canım göçmenim.. Bulgaristan'da babaannemde babamda onun yanına gidiyor...
çok teşekkür ederim inş. dediğin gibi olur Allah dualarımızı kabul etsin...
dikendeyim malesef...
yükseklikte de tedirgin oluyorum uçağa binicem yarın bi de...
Anladm kuzum, hiç bişey olmaz sen merak etme. Uçak eğlencelidir aslında ya sevdiğini görme söz konusu olunca ayrıca insanın hem ayakları yerden kesiliyo hemde aklı başından gidiyo heyecandan anlamazsın bile :) bir bakmışsn hataydasn
ayy ne güzel motive ettin beni
gerçekler bunlar.ayy bizimkinin de tekrar yemin töreni olsa da gitsek :) ben bile heyecanlandm ne oluyosa bana
eheheh:)) sen böyle diyince dahada bi meraklandım:))
miyobum ben normalde gözlüklerimi genelde tv izlerken derste falan takıyom dışarda takmıyorumbu akşam unutmadan çantaya koydum gözlükleriiii hemen...
ben artık uyuyaym tatlım, iyi geceler sevdiceğimizli rüyalar:)
Allah rahatlık versin:)
Kızlaaar günaydın herkese. Bu sabah eşim yazmış watsup tan mehtap doğan güneş diyeÇok mutlu oldum ya. Allahım şafak doğan güneşleri de göstersin bir an evvel inşallah.
Ayrıca şafak da 100. Yarın çift hanelere düşüyoruzÇok mutlu oluyorum.
Ben çok yorgunum bu ara yaaBakamıyorum buraya da. Dün akşam misafir vardı. Bir de elmalı kurabiye yapayım dedim götürmek için. İlk defa yapıyorum hayatımda 2.5 saat harcadım. belim koptu Bu akşam da börek ve köfte yapacağım. Gittiğimizde evde kalacağız. O yüzden yemek yapma imkanım filan olacak. İstediği birşey olursa orada yaparım diye düşünüyorum. Hep içimde bir şeyleri götürmeyi unutacakmışım hissi var :/ Umarım unuttuğum birşey olmaz.
Sizler nasılsınız görüşmeyeli?
Yemin töreni yolcularımız da var. Ne mutlu sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?